Смекни!
smekni.com

Створити сучасний дизайн волосся до подіумного образу Леді Мілітарі . Передбачити фарбування в

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ

ВП «ДОНЕЦЬКИЙ ФАКУЛЬТЕТ КНУКІМ»

ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ

Створити сучасний дизайн волосся до подіумного образу

“Леді Мілітарі”. Передбачити фарбування волосся сучасні технології, креатині напрямки.

Дипломник:

____________

(підпис)

Студентка

IV курсу, група ДЗ – 307

ДОНЕЦЬК

2011

I.Обґрунтування вибору і характеристика даної зачіски або стрижки з укладкою відповідно до практичного завдання згідно сучасних напрямків моди:

Вибір даного образу обосновуєтся тим, що образ леді мілітарі, в часності зачіска цього стиля, у нас час дуже популярна своєю простотою і легкістю. Наприклад це не гладко вичесане волосся, а легка гармонійна зачіска яка, може состояти з кос, жгутів, легких локонів, або з рівного неохайно причесаного волосся. Стиль мілітарі у мирний час почався як «одежа для воєнних» В воєнний час мілітарі повинні були носити все занейманням другої одежі: запаси нарядної одежі прийшли в негідність, та ізжив себе довоєнний стиль в моді, та не було матеріалу більш мирних відтінків. Так мілітарі відкрилась дорога в світ. Новий тренд швидко став модним в суспільстві. Мілітарі завоював бішену популярність ще і потому, що воєнна одежа асоціювалась зі смілістю, стремлінням к перемозі, героїзмом. На початку XXI в. модельєри зрозуміли, що воєнний стиль – це не обов’язково хакі і камуфляж, він може бути зроблен у самих різних відтінках, при цьому сохраняючи ідеологію стилю.

Стиль «Леді мілітарі» в цей час відноситься до тренда Glamazon, дівчину надихає жовтувато – коричневий колір особи і одягу, образ завершують очі з темними розмитими тінями. Всілякі текстури і золоті тони роблять цей образ «диким» і одночасно жіночім. Кольори стиля мілітарі присутні в колекціях Dior, Armani, Paul Smith.

ІІ. Характеристика початкових даних моделі для виконання дизайну волосся згідно практичного завдання.

Обрана модель має такі дані: Довжина волосся довга, колір волосся біле с золотистим відтінком. Тип особи, весна, шкіра світло-слонової кості, тип шкіри нормальний, зріст 167 см, будова тіла струнка, брові узькі, тонкі губи не з У-образним вигином нижче природного, очі невеликі – зеленого кольору та витягнуті до весочной частини.

ІІІ. Опис вибору і характеристика парфюмерно-косметичних засобів для виконання практичного завдання на моделі.

Для того, щоб почати дизайн волосся, перше, що робимо-миємо голову засобами Loreal “VitaminoColor”-шампунь для забарвленого волосся, потім використовуємо кондіционер з тієї ж серії. Після сушіння волосся, перед накручуванням, використовуємо мус-спрей LorealprofessionalTehniArt забезпечує блиск, контроль завитка. Потім після закінчення накручування, накриваємо, вже готову зачіску лаком сильної фіксації LorealprofessionalTehniArtAirFix, фіксує будь яке волосся. Витрата цих засобів відбувається з урахуванням довжини і структури волосся.