Смекни!
smekni.com

Функції клінінгових компаній (стр. 1 из 4)

Міністерство освіти і науки України

Житомирський державний технологічний університет

Кафедра менеджменту

Контрольна робота

з предмету: Маркетинг

Виконала: студентка IV курсу

групи ЗУП – 04 – 2

Старинцева Діана Іванівна

Залікова № 10904135

Перевірила: Давидюк Юлія Володимирівна

Житомир 2007

Содержание

1. Опис послуги. 3

2. Характеристика. 4

2.1 Послуга за задумом.. 4

2.2 Послуга у реальному виконанні 5

2.3 Послуга з підкріпленням.. 13

3. Характеристика ринку на якому послуга реалізовується(на рівні Житомира) 15

4. Посередникі, заходь мотивації та показники оцінки діяльності 16

4.1 Реклама і PR в Інтернеті 16

4.2 Зовнішня реклама. 18

4.3 Зв'язки з громадськістю (Public Relations) 19

4.4 Реклама в ЗМІ 23

Список використаної літератури. 25

1. Опис послуги

Одним з обов’язкових атрибутів сучасного офісу, торгового приміщення чи будь - якої іншої будівлі є чистота. Чистота це і візитна картка і складова частина іміджу компанії. Тому така серйозна річ, як клінінг може бути довірена тільки клінінговим компаніям, що спеціалізуються на наданні такого виду послуг. Клінінг (від англ. Clean - чисто) означає "професійне прибирання". А саме, прибирання офісів, складських і торгових комплексів, цілих будівель, а також прилеглих територій. Послуги клінінгу можуть здійснюватись як одноразово, так і на постійній основі. Крім того, клінінгові послуги можуть надаватись як в комплексі, так і у вигляді певного набору вибраних клієнтом послуг.

2. Характеристика

Узявши на себе турботи з прибирання офісного приміщення та іншої нерухомості фахівці клінінгової компанії "Фрекен Бок" регулярно будуть проводити миття вікон і фасаду будівлі, полірування підлогових покриттів, чищення килимів і меблів, прибирання санвузлів та інше, використовуючи при цьому професійне устаткування та обладнання для прибирання. А Ви, звільнившись від проблем з підбору персоналу по прибиранню приміщень, контролю за якістю його роботи, закупівлею розхідних матеріалів, зможете весь час присвячувати власному бізнесу, або іншій улюбленій справі.

2.1 Послуга за задумом

Послуги Компанії:

Чистота - візитна картка і головний атрибут сучасного магазина, ресторану, торгового центру або будь-якого офісного або житлового приміщення.

Компанія "Фрекен Бок" готова запропонувати широкий спектр клінінгових послуг і провести консультації з питань організації процесу прибирання Ваших територій.

Види послуг:

· щоденне прибирання

· генеральне прибирання

· після будівельне прибирання

Спеціалізовані роботи:

Хімічне чищення:

· ковроліну, килимів

· м'яких меблів

· салонів автомобілів

Миття вікон, вітрин, фасадів (звичайне, висотне).

Комунальні послуги:

· комплексне прибирання територій

· прибирання снігу

· висотні роботи

· вивіз сміття

Догляд за твердими поверхнями

· нанесення захисного покриття на твердому підлогу

· поліровка

· кристалізація

Чищення і дезинфекція басейнів, ванних кімнат, санвузлів, джакузі, жалюзі.

Прибирання до і після свят

Всі види послуг компанія надає з будь-якою періодичністю:

Разовий виїзд експрес-екіпажа до замовника в перебігу 1-ої години

Щодня

Щонеділі

Щомісячно

По довгостроковому контракту

Прибирання проводиться кваліфікованим персоналом і використанням професійного устаткування і інвентарю спеціальних хімічних засобів.

2.2 Послуга у реальному виконанні

Опис кожної послуги:

Прибирання офісів

Прибирання офісів заняття трудомістке, таке, що віднімає купу часу. Погодьтеся, що увійшовши до охайного приміщення, де проводиться щоденне прибирання офісу, клієнт відчуває себе набагато комфортніше. Таким чином, питання про те на якому рівні повинне проводитися прибирання офісу приміщення відпадає сам собою.

На сьогодні солідні компанії для прибирання офісів користуються виключно послугами професійних клінінгових компаній, що володіють сучасними засобами і устаткуванням для прибирання офісних приміщень.

Особлива увага при прибиранні офісів ми обертаємо на чистоту килимових покриттів, і підлоги взагалі. Ми пропонуємо послуги з прибирання офісів, і робимо все можливе, щоб клієнти відчували себе комфортніше в своїх офісах.

В даний час, в офісі, а вже тим більше в торговому залі або кінотеатрі немає місця прибиральницям з відром і брудною шваброю. На сьогодні солідні компанії для прибирання офісів користуються послугами професійних клінінгових компаній, що володіють сучасними засобами і устаткуванням для прибирання офісних приміщень, миття покриттів і чищенню поверхонь.

Особливу увагу при прибиранні офісів ми звертаємо на підлогові покриття, що вимагають специфічного догляду. Ми пропонуємо послуги з комплексного догляду за підлогами, який включає не тільки щоденне прибирання офісів, але і нанесення захисного складу, що дозволяє значно збільшити зносостійкість підлоги, а значить зменшити Ваші експлуатаційні витрати.

На сьогодні в арсеналі клінінгової компанії "Фрекен Бок" – повний набір аксесуарів і миючих засобів для того, щоб прибирання офісів проводилося на самому вищому рівні.

Саме тому прибирання офісів краще довірити професіоналам і поберегти свої сили, час і здоров'я. Немає чого витрачати на прибирання офісів дорогоцінний час і здоров'я – благо, на сьогодні це можуть зробити фахівці.

Професійне прибирання офісів це комплексний підхід до рішення проблеми повноцінного захисту приміщення від грязі і підтримки чистоти.

Професійне прибирання квартир - це комплексний підхід до рішення проблеми повноцінного захисту приміщення від грязі і підтримки чистоти.

Ми з особливою увагою підходимо до підбору персоналу. Адже їх завдання не просто надати задані дії – член прибиральної бригади входить, фактично, на особисту територію клієнта, і впускати у ваш будинок аби кого ми не можемо.

Прибирання квартир після ремонту так само краще довірити фахівцям. Щоб після в'їзду вас ні секунди не дратували вимушені "неакуратності" робочих-ремонтників, і щоб ви змогли повністю насолодитися довгожданим завершенням ремонтних робіт.

Прибирання квартир після ремонту проводиться на спеціальній техніці і спеціальними миючими засобами. Досвідчені фахівці з клінінгу проведуть прибирання оперативно із знаком "+". Прибирання квартир після ремонту має ряд особливостей. Зокрема, це робота із спеціальними миючими засобами, на спеціальній техніці, що набагато швидше і краще справляється з після будівними плямами і сміттям.

Прибирання приміщень котеджу ділиться на декілька різновидів, за принципом специфіки вироблюваних робіт. Якщо з прибиранням міської квартири відносно неважко справитися своїми силами, то привести в порядок заміський будинок – вельми обтяжливо. Це декілька інший вид прибирання приміщень.

Прибирання приміщень в заміському котеджі краще довірити професійній бригаді, і поберегти свої сили, час і здоров'я. У прибиранні приміщень звичайно використовується ціла гамма спеціальних засобів. Побутові засоби часто не справляються з забрудненнями в сучасних будинках і квартирах. Тільки професійна хімія в сукупності із спеціальним прибиральним устаткуванням дає добрий результат при прибиранні приміщень.

Професійне прибирання приміщень котеджу припускає комплексний підхід до рішення проблеми видалення забруднень, захисту приміщення від грязі і підтримки чистоти. При прибиранні приміщень дуже багато що залежить від стану приміщення, покриттів різних поверхонь, кількості меблів, санвузлів і т.д.

ВИДИ РОБІТ:

Генеральне прибирання.

Разове комплексне прибирання приміщень в котеджі. Звичайно в ціну включене машинне миття полови, чищення килимових покриттів, миття вікон і прибирання санвузлів, а також чищення будь-яких інших поверхонь відповідно до потреб замовника.

Щоденне комплексне прибирання.

Комплексне щоденне прибирання приміщень котеджу обходиться дешевше за власний штат прибиральників. Також, важливий момент – не кожен власник будівлі може дозволити собі покупку устаткування для разових генеральних робіт – це устаткування для хімчистки ковроліну, поліровки мармуру або граніту і т.п. Такі послуги з прибирання приміщень Ви, швидше за все, замовлятимете в клінінгових компаніях, але їх вартість буде дорожче, ніж вартість договору на щоденне прибирання з включеними в нього генеральними прибираннями. Отже у разі прибирання котеджу наші послуги можуть бути зручніше.

Після будівельне прибирання.

Якщо Ваш житло або офіс тільки що відбудований, або відремонтований, то його також потрібно приводити в належний вигляд – проводити після будівельне прибирання приміщень котеджу. Будівля або приміщення приводиться в придатний для використання стан. Віддаляються плями фарби, цементу, забирається пил, вивозиться будівельне сміття, очищаються вікна і підвіконня.

Хімчистка ковроліну.

По своїй структурі килимові покриття принципово відрізняються від всієї решти видів підлогових покриттів своєю об'ємною структурою. Це означає, що забруднення сколюються не тільки на поверхні, але і в глибині покриття, що визначає особливості технології чищення. Хімчистка ковроліну ще необхідніша процедура, ніж чищення килима.

Спеціальне устаткування здатне очистити підставу килимового покриття в десятки разів перевищує вартість звичайних пилососів, не говорячи вже про хімчистку ковроліну.

У квартирах чищення килима слід проводити не рідше за 1 раз на тиждень, бажано миючим пилососом. Таке очищення дозволяє видаляти дрібний пил і частину забруднення з ворсу. Хімчистка ковроліну дозволить зробити ці процедури ще рідше.

Для офісів, необхідне щоденне прибирання килимових покриттів пилососом. Так само, бажано проводити глибоку вологу хімчистку ковроліну, не рідше 2 разів на рік, але якщо є можливість, то чищення ковроліну краще робити щомісячно. Це дозволить збільшити термін експлуатації килимового покриття у декілька разів.