Смекни!
smekni.com

Універститет КРОК (стр. 3 из 3)

Курси валютних касирів

Навчально-науковий Інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти, який є структурним підрозділом Університету економіки та права «КРОК» на підставі угоди із Національним Банком України (Договір №K-2690 від 15 липня 2004 р., додаткова угода №К-3485 від 13 липня 2007 р.) здійснює навчання працівників, які працюють з готівковою іноземною валютою на визначення її ознак справжності.

Курси для фахівців фондового ринку

Навчально-науковий Інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти, який є структурним підрозділом Університету економіки та права «КРОК» на підставі договору про співробітництво №714/16 від 08.12.2008 р. з Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку проводить навчання фахівців з питань фондового ринку та фінансового моніторингу.

Курси для осіб «третього віку» (навчання пенсіонерів)

Навчально-науковий Інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти з жовтня 2009 року розпочав навчання осіб «третього віку». Пропонують навчальні програми освіти і спілкування для людей, які досягли пенсійного віку. Це добре розроблена система короткотермінових курсів, які повністю адаптовані до особливостей та інтересів людей пенсійного віку і спрямована на вирішення їх проблем.

Тематичні семінари

Навчально-науковий Інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти постійно проводить тематичні семінари для всіх бажаючих, тематика яких зачіпає такі питання, як управління фінансами, управління персоналом (HR), управління бізнесом, управління якістю та психологічні семінари вихідного дня. Тематичні семінари розробляються на базі магістерських програм, програм професійної перепідготовки та підвищення кваліфікації, що реалізуються Інститутом, з метою освоєння актуальних змін у конкретних питаннях професійної діяльності фахівців.

Мовно-ситуативні курси

Ексклюзивні мовно-ситуативні експрес-курси з англійської, німецької, польської, іспанської, перської, бізнес-української та російської мов.

Комп’ютерне навчання

На сьогодні комп'ютерне навчання є досить популярним напрямом, тому програми занять наших курсів розраховані як для слухачів, які тільки починають вчитися працювати за комп'ютером, так і для фахівців, що бажають освоїти нову програму. На курсах усі бажаючи зможуть з-за допомогою професійних викладачів-практиків отримати нові знання та навички, необхідні для роботи в таких програмах як MS Office, 1С, CorelDraw, Photoshop, Adobe Flash MX та інші.

Університету економіки та права «КРОК» у цьому році виповнюється 18 років. Сьогодні це дійсно потужна освітня корпорація, у структурі якої два навчально-наукові інститути: один – магістерської підготовки та післядипломної освіти; другий – менеджменту безпеки; а також коледж економіки, права та інформаційних технологій, ліцей бізнесу, п’ять факультетів, 24 кафедри.

Іінститут магістерської підготовки та післядипломної освіти ще в період формування факультету післядипломної освіти (2001 р.) задумувався, як інститут навчання дорослих впродовж життя. На сьогодні в інституті 16 спеціальностей, в тому числі 8 спеціальностей рівня «спеціаліст» (друга вища освіта з терміном навчання 2,5 роки). Це: фінанси, банківська справа, облік та аудит, міжнародна економіка, менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, маркетинг, логістика та 8 спеціальностей магістерського рівня. Це спеціальності так званих специфічних (надгалузевих) категорій підготовки: управління проектами (project managament); інтелектуальна власність; управління інноваційною діяльністю; якість, стандартизація та сертифікація; адміністративний менеджмент; педагогіка вищої школи; управління навчальним закладом. І мало хто знає, що на ці магістерські програми можна вступити маючи рівень бакалавра або спеціаліста з будь-якого напряму підготовки: чи то технічні науки, медицина, чи якісь інші. До цього переліку належить і програма «Бізнес-адміністрування».

Досвід і професійний рівень викладачів, які до того ж мають практичний досвід у бізнесі дозволили нам розробити зміст програми таким чином, що вона не схожа на жодну, яку сьогодні пропонують на ринку МБА-програм. В її основу було покладено досвід кращих американських бізнес-шкіл, в той же час вона максимально адаптована до умов сучасного ринку України. Ми позиціонуємо її як програму з управління бізнесом у конкурентному середовищі.

Крім академічних програм вони пропонують короткострокові програми курсової підготовки та підвищення кваліфікації, їх понад 36: фінансовий директор, директор з персоналу, менеджер з персоналу, комерційний директор, директор з маркетингу, маркетолог, головний бухгалтер, тренінг-менеджер, правознавець, бухгалтер, менеджер з логістики, валютний касир, трейдер фінансових ринків, кореспондент преси (журналістика) та ін.

Ввдалося сформувати одну з найважливіших традицій інституту: орієнтуватися на споживачів освітніх послуг – наших потенційних студентів, слухачів, на задоволення їх бажань та попиту в освіті: академічну, бізнес-освіту та короткострокову курсову підготовку. Стало хорошою традицією майже щороку розпочинати нові проекти і програми.

До недавнього часу вік студентів і слухачів коливався між 21 і 53 роками. Сьогодні він сягнув 85 років. Це розпочали новий проект навчання осіб «третього» віку (пенсіонерів). У 2009 році перші 48 чоловік розпочинали заняття за програмами: «Психологія», «Користувач ПК», «Інтернет та цифрові технології», «Іноземна мова», «Здоровий спосіб життя». Всього таких програм поки що 16. Вони повинні допомогти людям пенсійного віку вирішити чотири проблеми: здоров`я, продовження професійної діяльності, знання правових основ соціального забезпечення, вільного часу.

Також у 2009 році розпочався новий проект щодо надання консалтингових послуг у сфері економіки, права, бізнес-освіти; розробки та впровадження управлінських економічних, фінансових та бухгалтерських технологій.

Сьогодні Інститут активно співпрацює з державними, фінансовими установами: Національним Банком України, АБ «Брокбізнесбанк», КБ «ПриватБанк», Державним комітетом України із земельних ресурсів, Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, Радою по вивченню продуктивних сил України Національної академії наук України, Київським міським центром зайнятості та ін.

Мені здається, що в наш такий непростий час бізнес-освіта та друга вища будуть користуватися попитом у дорослих. Пов`язане це з тим, що саме ця освіта дає можливість систематизувати та інтегрувати отримані знання і досвід, змінити або розширити сферу діяльності, зайняти більш високі посади в компаніях, підвищити рівень своїх доходів, або продовжити кар’єру за кордоном.