Смекни!
smekni.com

Банки, що надають послугу SMS-банкінгу в Україні (стр. 3 из 3)

Укрсиббанк

GSM-банкінг — це послуга, яка дозволяє держателям платіжних карток УкрСиббанку отримувати інформацію про операції на картковому рахунку за допомогою SMS-повідомлень.

Підключення GSM-банкінгу:

— 15 грн. / 2 USD / 2 EUR (в залежності від валюти);

— 10 грн. (у рамках стандартної пакетної пропозиції «All Inclusive»);

— Безкоштовно (у рамках пакетних пропозицій «All Inclusive Ultra» або «All Inclusive De Luxe»).

Надання міні-виписки про стан карткового рахунка (останні 10 транзакцій) за допомогою SMS-запиту:

— Безкоштовно (для пенсійних та соціальних карткових рахунків);

— 0,30 грн. / 0,05 USD / 0,05 EUR (для інших рахунків в залежності від валюти).

Після підключення до послуги GSM-банкінг Ви будете отримувати SMS-повідомлення про здійснення наступних операцій:

· підключення до GSM-банкінгу;

· отримання готівки за допомогою картки;

· оплата карткою товарів та послуг;

· переказ коштів на інший картковий рахунок в УкрСиббанку за допомогою банкомата1;

· перегляд балансу (за допомогою SMS-запиту);

· отримання міні-виписки за карткою (10 останніх транзакцій, за допомогою SMS-запиту);

· зміна PIN-коду.

Укргазбанк

Завдяки системі М-banking "Укргазбанк" створив умови, за яких клієнти, не використовуючи банківського обладнання, мають можливість отримувати інформацію та проводити певні операції зі своїми платіжними картками. Принцип, на якому побудовано нову систему, - це обробка команд держателя картки, надісланих до процесингового центру за допомогою власного мобільного телефону у вигляді SMS-повідомлень, та надання звітів про виконану операцію (відповідно до наданої команди). При цьому для доставки всіх повідомлень використовується захищений GSM канал.

Якщо Вам цікаво управляти власним картковим рахунком за допомогою мобільного телефону, вартість послуги M-banking буде залежати від типу картки та складатиме:


Послуги (операції) Розмір Порядок стягнення
Користування послугою М-banking* (надання інформаційних звітів /оперативних виписок, повідомлень про виконання запитів клієнта, інше/ на мобільні телефони клієнтів за допомогою SMS-повідомлень):
доставка SMS-повідомлень через GSM-канал (для абонентів вітчизняних операторів мобільного зв’язку), за кожний звіт 0,60 Договірне списання
доставка SMS-повідомлень через GSM-канал (для абонентів закордонних операторів мобільного зв’язку), за кожний звіт 1,50 Договірне списання
замовлення послуги М-banking через банкомат 1,00 Договірне списання

АКБ «Фінбанк»

SMS-банкінг - дає можливість отримувати інформацію про рух коштів за допомогою SMS-повідомлень на Ваш мобільний телефон. Таким чином Ви заощаджуєте час на відвідування банка і автоматично отримуєте на дисплей мобільного телефону повідомлення про надходження і списання коштів з Вашого рахунку.

Вартість послуги: Підключення - безкоштовне. Щомісячна абонентська плата (для одного номера) складає 10 грн., без ПДВ.

Банк «Львів»

Кожен клієнт нашого банку може отримувати рух коштів по своїх рахунках - на екран мобільного телефону, одночасно з проведенням документів по рахунках. Для цього клієнт звертається в найближче відділення для ознайомлення з можливостями системи і тарифами для обслуговування.

Індустріалбанк

«SMS-Банкінг» - це послуга з дистанційного обслуговування Клієнтів, яка надає можливість Клієнтам, які відкрили поточний рахунок в АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК», отримати на номер мобільного телефону, зазначений в заяві та /або договорі з Клієнтом, інформацію про стан рахунку (- ів) у форматі SMS- повідомлень.

SMS-повідомлення мають оперативні дані про стан рахунку(-ів) Клієнта. За кожною операцією на поточному рахунку Клієнт отримує на мобільний телефон SMS- повідомлення про проведену операцію та баланс за рахунком.

Послуга діє на території, на якій є зона покриття оператора мобільного зв’язку.

Кредобанк

З 9 лютого 2009 року у ВАТ «КРЕДОБАНК» запровадилася нова послуга IFOBS.SMS – інформування клієнтів про рух та залишок коштів на їхніх поточних рахунках шляхом надсилання SMS-повідомлень на мобільний телефон. Послуга буде надаватись в рамках діючого продукту "Обслуговування Клієнтів – юридичних осіб через систему дистанційного обслуговування "Клієнт-Інтернет-Банк" (IFOBS)". Вартість послуги IFOBS.SMS (одного SMS-повідомлення з інформацією про здійснену операцію та залишок коштів на поточному рахунку клієнта) становить 0,25 грн.

Агрокомбанк

SMS-повідомлення буде надходити при кожній операції зняття грошових коштів або розрахунках , проведені з використанням Ваших платіжних карток і карток додаткових держателів, які містять оперативні дані про стан Вашого карткового рахунку та де і коли була проведена операція.Плата за користування SMS-послугою. Платіж за кожне повідомлення здійснюється шляхом автоматичного списання цієї суми з рахунку. Послуга надається абонентам всіх операторів мобільного зв’язку

Erstebank

Послуга Erste SMS − це система цілодобового контролю за рухом коштів по картковому рахунку у вигляді SMS-повідомлень на мобільний телефон.

Для підключення до послуги Erste-SMS необхідно:

− існуючим клієнтам − звернутися до будь-якого відділення Ерсте Банку та заповнити відповідну заяву,

− новим клієнтам − при відкритті карткового рахунку зробити відповідну відмітку в Заяві на відкриття карткового рахунку.

Підключитися до послуги Erste-SMS можуть усі власники платіжних карток Ерсте Банку, що є абонентами операторів мобільного зв’язку Київстар, Djuice, МТС, Jeans, Life;), Beeline, Utel.