Смекни!
smekni.com

Виробництво цегли пластичним способом (стр. 4 из 4)

Подрібнення глини

Автомат марки «CERADES H2» є компактним подрібненням глини, яке складається з двох порожнистих барабанів, що обертаються проти годинникової стрілки. Шматки глини поступають в завантажувальну воронку і подрібнюються на більш дрібні частинки за допомогою впливу на барабани, що обертаються.

Дане устаткування застосовується у виробництві цеглини для підготовки порівняно сухої глини і не може використовуватися для сирої або дуже м'якої глини. До того ж, автомат дає можливість здійснювати змішування і гомогенізацію сировини різних типів. Дане устаткування для виробництва цеглини готує структуру сировини ідеальну для легкого наповнення форм, що забезпечує виробництво цеглини вищої якості. Ця особливість підвищує продуктивність пресів марок «CERAMAN» і «CERAMATIC».

Із зміною положення ексцентрика. Робоча ширина щілини дробарки до 0,3 мм Пройшла випробування на практиці і з успіхом використовується для безупинного надтонкого подрібнень включень піриту. Можуть поставлятися 3-х типів: з валяннями d 800 мм і шириною 800/1000/1200 мм

Об'ємна продуктивність: приблизно 13–20 м3/час.

Обладнання застосовується у виробництві цеглини для дозування піску, деревної тирси, вугливши. А також для заповнення ящиків при дозуванні глини. Може поставлятися у великій кількості типорозмірів, із сталевими пластинами або гумовою стрічкою. Для об'ємів до 30 м3/час залежно від насадки.

Дане устаткування застосовується у виробництві цеглини для гомогенізації і внесення у вигляді домішок відходів і добавок, а також для дозування пластичної глини. Можуть поставлятися наступні типоразміри: 1200/1500/1900 мм

Даний тип устаткування для виробництва цеглини є дозуючою машиною. Поставляється в 3-х основних типах і різних будівельних розмірах до 2 м. вширшки, 12 м. довгої.

Це устаткування застосовується у виробництві цеглини для транспортування вологих або склеюються сортів глини з ухилом до 35°. Сучасна конструкція з підвісним редуктором, опорні ролики з литва або синтетики, стабільні пластини і ланки ланцюга. Будівельні розміри шириною до 1000 мм

електропередавальний візок

електропередавальний візок застосовується у виробництві цеглини для завантаження цеглини сирцю і вивантаження сухої цеглини.

Дане устаткування застосовується у виробництві цеглини для розвантаження пічних вагонеток.


Література

1. Борщевский А.А., Ильин И.С., Механічної устаткування підприємств будівельної індустрії. М. Висш. школа, 1986

2. Сапожников М.Я., Дроздов Н.Е. Довідник по устаткуванню заводів будівельних матеріалів. М., 1970

3. Константопуло Г.С. Приклади і задачі по механічному устаткуванню підприємств збірного залізобетону., М., Висш. школа, 1984.