Смекни!
smekni.com

Роздумайте над цим - це справа життя

Сон Божої матері Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії.

Пресвята Богородиця в святій святині на святій горі у вертепі над святою річкою Йорданією в святім городі Вифлиєєемі Іюдейськім в місяці березні, тринадцятого числа.

Лягала Владичиця спати і відпочивати, Владичиці мало спалось і в сні багато бачилось, бачила дуже сон страшний і грізний, і чудний про возлюбленого Сина свого, про самого Ісуса Христа, Царя Небесного, Спасителя. Тобто Господа нашого Ісуса Христа Сина Божого піймано було і для жидів приведено було, було зв’язано, передано жидам в руки для поручення Господа Нашого Ісуса Христа Бога ученикам, первим Іюдою Іскаріотським ціною за 30 серебряників.

І приведено було для жидів Господа Нашого Ісуса Христа Сина Божого, в руки Понтейському Пилатові і гемону на розп’яття в третій день розп'явши на хресті на трех деревах, на кедрі, на кепарисі і на нівсі.

Між двома розбійниками на горі Голгофі в руках і ногах цвяхами пробито, і ножем в ребро його пробивши святую кров проллєевши сонце померкло, місяць кров'ю став, небо і земля затряслися, церковна завіса на двоеє роздерлась, і зверху до низу каміння розпалось, могили відкрились і багато вмерших тілом встали і Бачили Господа нашого Ісуса Христа Сина Божого жовч'ю напоеєно і тростю на голові битого вінець з голови звивши, терновий вінець на голову положивши, бачила Господа Спаса Нашого Ісуса Христа за ноги тягли і чоло його все порубано, і по святому місцю бито, опльовано було від беззаконних і нечистивих жидів і скуплено і в гріб положено в землю поховано.

І так у третій день писало від гроба воскрес Христос. Бачила Господа Спаса Нашого Ісуса Христа Сина Божого з ангелами херувимами і серафимами, воскрес Христос Бачила Господа Спаса Нашого Ісуса Христа на первиннім престолі воскрес Христос І прийшов до неї Господь Наш Ісус Христос Син Божий Спаситель мира цього до Матері своєеї Діви Марії.

Говорить їй Господь Наш Ісус Христос Син Божий Спаситель мира цього Мати моя возлюблена Госпоже Пресвята Богородице Діво Маріеє.

Спиш ти чи так лежиш. Встань і пробудись. І каже йому Пресвята Богородиця Діва Марія. Возлюблений Сину мій Господи Ісусе Христе Сину Божий Спаситель мира цього. Кажу тобі я спала в святім городі Вифлиємі Іюдейськім в місяці березні 30 числа в святій святині на святій горі в вертепі над святою річкою Ійорданієею.

Лягла я Владичиця спати і відпочивати Мені Владичиці мало спалось і відпочивалось а в сні багато бачилось, Сон бачила страшний і грізний і чудний про тебе про возлюбленного сина свого про самого Ісуса Христа Царя небесного святого і не можна тобі розказати.

І говорить їй Господь Наш Ісус Христос Син Божий Спаситель мира цього.

Ой ти Мати Моя возлюблена Госпоже Пресвята Богородице діво Марієе і розкажи мені сон твій що ти в сні своїм. Бачила про мене.

І говорить йому Пресвята Богородиця

будь-то тебе Господа мого Ісуса Христа

Спіймано було жидами і приведено було і зв’язано і передано до жидів у руки ученикам його привозлюбленим другом Іюдою Іскаріотським ціною за 30 срібняків і передано було в руки Понтійському Пилатові і гемоту для розп’яття.

І в третій день на хресті розпявши на трьох деревах на нівсі на кедрі на кепарисі поміж двома розбійниками на горі Голгофі в руках і ногах Твоїх цвяхи забиті.

Один воїн прийшов і ножем ребро пробив щоб зійшла кров і вода для зцілення православних християн.

Святим Никодимом пресвяте тіло твоєе знято з хреста і Благообрадним Йосифом плащаницею чиcтою обвито і в гріб положено і в землю поховано, сонце померкло, місяць кров'ю став, небо і земля затряслися церковна завіса розпалась, могили відкрились і багато вмерлих тілом встало. І бачили тебе Ісуса Христа жовч'ю напоєеного, тростю по голові битого вінець з голови збивши, терновий вінець на голову твою положивши.

Бачила тебе Господа Ісуса Христа за ноги тягли і тіло твоеє все поругане.

Бачила тебе Ісуса Христа від беззаконних жидів поругано було і спльовано було. І по святому місцю пречистому твому бито було.

Бачила Господа Ісуса Христа пока в третій день від гроба із мертвих воскрес Христос і вознісся в славі на небеса і сидиш Одестую Христа. І бачила тебе Господа Ісуса Христа з ангелами з херугвами і серафимами воскрес Христос.

І говорить їй Господь наш Ісус Христос Син Божий Спаситель мира цього.

Ой Мати моя возлюблена госпоже Пресвята Богородице, Діво Марієе.

Справедливий сон твій правдивий, що ти в сні своїм бачила про мене, мої страсті то все наді мною збудеться. Раз за те від тебе родився і зійшов від Отця мого з небес і смертю моєю хрестною спасти погибаючий рід чоловічий а кров’ю моєю ізбавити і вивести із ада преісподнього і онегінського від мучення матар всіх грішних і праведних християн і ще мені твій сон востань кажу тобі це.

1. Хто сон твій Пресвята Богородице спише і в домі своїм збереже в чистоті із прилежністю, дім той збережений буде і помилований від лукавого і нечистого духа і диявольської сили до того чоловіка до дому, до раба, не приступить і не прикоснеться лихий чи злий чоловік і буде в тому домі дух святий жити і буде щастя і всякого рода і ущербу ні в чому не буде.

2. А ще котрий чоловік поїде в путь свій а цей сон святу молитву твою з собою несе в чистоті і з чистою прилежністю той чоловік збережений буде і помилований від грому, від війни, і від бурі нечастої і від лукавого і нечистого духа і диявольської сили і до того чоловіка не прикоснеться диявол.

3. Що котрий чоловік раб божий чи раба прийде в ліс за ділом і на всяке промишлениеє і цей сон святу молитву з собою несе в чистоті і прилежністю той чоловік спасенний буде і помилований від лісового і повзучого гаду і від всякого нечистого духа і того чоловіка раба Божого вкусити змія не зможе.

4. Ще хто прийде на воду раб Божий і оцей сон святу молитву твою з собою несе в чистоті і з прилежністю той чоловік збережений буде і помилований від морської бурі від диявольського невідінія демонського страданія і на воді утонуть не може і не потонеш в воді в морі і не буде мирний до кінця життя.

5. А ще котрий чоловік раб Божий піде проти царя, або проти управляючого і цей сон святу молитву твою з собою несе в чистоті і прилежністю, той чоловік збережений буде від смерти, від великого злого чоловіка, від супостата від немилостивого судді, і ніякий суддя не може проти того чоловіка на місци всидіти, а встане на ноги і буде тихий і смирний серцем і буде з ним говорити тихо як батько з дітьми і буде той чоловік на суді стояти, і не буде той чоловік на суді стояти, і не буде прав - а буде завжди прав.

6. Ще котрий чоловік першим чи другим браком іде вінчатися, і цю святу молитву твою з собою несе в чистоті і прилежністю той чоловік буде збережений і помилований від диявольської сили і до того чоловіка не приступиться і не прикоспеться лихий чи злий чоловік.

7. Що котра жінка беремінна і не може родити младенца і цей сон святу молитву твою прочитати над нею трижди і положить її під голову і та жінка без болю буде здорова.

8. А ще в якому домі буде слабий чоловік якою злою болізню, чи сну в ньому нема, і цей сон святу молитву твою прочитати йому трижди над ним, і положити йому під голову, і цей чоловік збережений буде від всякої болізні і буде сон легкий і той чоловік буде здоровий і довговічний на землі.

9. А ще котрий чоловік від цього временного світу буде приставлятися в будучу і безконечну жизнь на вічне і безконечне життя, і цю святу молитву прочитати над ним трижди і положити умираючому під голову, як розлучиться дужіє з тілом і цю святу молитву твою положити йому в гріб і ту душу ад не прийме а зустрінуть ангели херувими і серафими і вся небесная сила і понесуть одесную спрестоло і слави Божої.

10. А ще котрий чоловік перший чи другий брак поїде і цю святу молитву твою з собою несе, цей чоловік збережений буде від помрачної смерти і всякого злого чоловік супостата і не пристане ніяке желізо почните не може і в бою вбитий не буде.

Говорить Господь Ісус Христос Спаситель мира цього Матері своїй Діві Марії.

Госпоже Пресвята Богородице Діво Марієе положи цю святую молитву твою, сон Пресвятої Богородиці в святому Городі Ієерусалимі в святій святині соборній апостольській церкві під престолом Господнім запечатана твоя Молитва четвертим Єрусалимським Патріархом.

І прочитав Петро І Павло П’ятський помочник Кузьма у Дем’яна печать хрест небесна велика

Хрест церковна красота

Хрест морська глубина

Хрест ангелом і архангелом поховала

Хрест дому

Хрест царям держави

Хрест православним жителям

і нині і прісно і во віки віків

Амінь

Господь Бог Ісус Христос зійшов із небес з золотим

хрестом і засіяв ввесь білий світ і заборонив моїм

ворогам ноги руки губи зуби язик челюсти підчелюсти Амінь Амінь

куда я їду куда я йду

Ісус Христос по переду

Ісус Христос несе хрести

а Матір Божа корону для мене раба Божого Оборону.