Смекни!
smekni.com

Характеристика та послуги ПриватБанку (стр. 5 из 9)

Не важливо, чи працюєте Ви або ні! Будучи агентом, Ви самі вибираєте графік своєї роботи! Ви не прив'язані до робочого місця і можете самі вирішувати, скільки часу приділяти роботі!

Продавайте разом з нами і HYPERLINK «/about/«заробляйте до 10 000 грн. в місяць!

АГЕНТОМ бути ЛЕГКО, ВИГІДНО і ЦІКАВО!

Чому ЛЕГКО?

Щоб стати АГЕНТОМ, Вам потрібна тільки КРЕДИТКА Приватбанку, на яку Банк зараховуватиме грошові винагороди за продані банківські продукти!

У Вас вже є КРЕДИТКА? Тоді залишилося тільки реєструватися HYPERLINK «/«на нашому порталі!

У Вас немає КРЕДИТКИ? Нічого страшного, ми оформимо Вам кредитну карту, на яку Ви отримуватимете свої бонуси за залучення клієнтів.

ВИГІДНО? ТАК!

Продаючи з нами, Ви можете заробити до 10 000 грн. в місяць! А це зовсім не складно – просто запропонуєте будь-який з HYPERLINK «/about/«банківських продуктів Вашим знайомим або друзям. Досить лише дістати їх згоду оформити банківський продукт і передати в банк їх контактні дані будь-яким HYPERLINK «/about/«зручним для Вас способом.

І, звичайно ж, ЦІКАВО!

Адже кожен агент бере участь HYPERLINK «/blogs/user/42/category/45/post/14/«в конкурсах і акціях, які проводить Приватбанк. Ну а кращі агенти запрошуються на навчання і майстер класи.

Основні переваги роботи агентом

· Вільний графік роботи.

· Необмежений дохід.

· Необмежені можливості – перелік послуг банку широкий і різноманітний:

від безкоштовних карт до елітних послуг, як для фізичних осіб, так і для підприємств. Агент в праві сам вибирати канал залучення клієнтів і сегмент, з яким йому цікаво працювати.

· Працювати агентом можна окрім основної роботи.

· Вийде у усіх! Кожному агентові виділяється куратор – менеджер банку, який допомагає йому в роботі. Повчальні матеріали, тренінги і багато що інше дозволять легко розібратися в будь-якому робочому питанні.

Робочий процес

Для агентів-користувачів Агентського порталу www.agent.privatbank.ua створена Бізнес-школа

Приватбанку.

Навчання в Бізнес-школі складається з 3-х рівнів і включає сучасні очні і дистанційні форми навчання.

Для агентів Приватбанку навчання безкоштовне.

· По номеру 0 800 500 802 (безкоштовно із стаціонарних телефонів в межах України).

· На сайті www.agent.privatbank.ua.

Рейтингова програма «Вид майбутнього»

Спілкування з клієнтом

Подача агентом заявки Отримання клієнтом послуги у відділенні банку

Отримання агентом бонуса

За продаж послуг банк нараховує агентові не лише грошову винагороду, але і бали.

Усі агенти банку беруть участь в рейтинговій програмі «Вид майбутнього», рейтинг в якій, будується на підставі кількості балів. Сума зароблених балів визначає статус агента.

Статус агента

Необхідна кількість балів

Переваги

GOLD 300 – Бонуси за продаж банківських продуктів збільшуються на 10%.

– Безкоштовний випуск карти GOLD.

PLATINUM 1500 – Бонуси за продаж банківських продуктів збільшуються на 25%.

– Безкоштовний випуск елітної карти PLATINUM.

PREMIUM 3000

– Бонуси за продаж банківських продуктів збільшуються на 50%.

– Безкоштовний випуск елітної карти високого рівня – Signia.

– Можливість навчання в Приват MBA.

– Тур-поїздка на Мальдивы.

1.4 Характеристика Приватбанку та основних показників його діяльності

Комерційний банк Приватбанк був заснований 19 березня 1992 року.

1993 рік – банк виступає одним з організаторів створення й активним учасником незалежної системи кореспондентських рахунків – Клірингової Палати «Експрес». Активно розвивається філіальна мережа банку. Банк виступає ініціатором проведення щорічних Ялтинских міжбанківських конференцій.

1994 рік – підключення до міжнародної банківської системи S.W.I.F.T. дозволило значно розширити спектр наданих послуг і прискорити взаєморозрахунки з іноземними банками. Банк починає здійснювати усі види операцій з цінними паперами. Створюється Вексельний центр КБ «Приватбанк».

1995 рік – банк приступає до кредитування дрібного і середнього бізнесу по лінії ЕБРР. Реалізовано програму альянсу слов’янських банків: «Приватбанк», «Москомприватбанк», «Білоруський біржовий банк». Банк виступає як кліринговий центр по розрахунках із країнами ближнього зарубіжжя. «Приватбанк» стає переможцем пилотного проекту TACIS по створенню мережі незалежних реєстраторів.

1996 рік – банк вступає в Асоціацію клірингових банків Центральної і Східної Європи, першим в Україні стає дійсним членом міжнародної платіжної системи VISA International і приступає до масової емісії пластикових карт. Відбувається структурна перебудова банку, упроваджуються нові інформаційні технології, створюється єдина корпоративна мережа, що дозволяє об’єднати всі регіональні підрозділи банку в режимі «on-line».

1997 рік – банк першим серед українських банків одержує рейтинговий висновок від міжнародного рейтингового агентства Thomson BankWatch, стає дійсним членом платіжної системи Europay, підписує агентську угоду з American Express, приступає до реалізації зарплатних проектів і масової емісії карт «VISA-DOMESTIC», банкомати КБ «Приватбанк» першими були сертифіковані VISA International по роботі з міжнародними картами. «Приватбанк» підписує Кредитний Договір і стає банком-учасником програми TRANSFORM Німецької Організації реконструкції Kf, спрямованої на розвиток малого і середнього бізнесу. У грудні «Приватбанк» одержує від 12 європейських і азіатських банків (Credit Suisse First Boston – організатор проекту) синдикований незв’язаний міжбанківський кредит на суму $ 20 млн.

1998 рік – банк одержує рейтинговий висновок від міжнародного рейтингового агентства Fitch IBCA. У рамках проведеного щорічно зборів директорів ЕБРР у Києві банк виступає спонсором цього форуму і проводить у його рамках два семінари. Банк одержує ексклюзивне право від компанії Diners Club укладаннядоговору по эквайрингу карт цієї платіжної системи на території України і приступає до масової емісії карт міжнародної платіжної системи Europay. «Приватбанк» ще раз підтверджує свою репутацію стабільного і соціально значимого інституту: обслуговуючи понад 320 тисяч приватних осіб, у листопаді за підсумками тендера банк обраний як обслуговуючий банк, уповноваженого здійснювати в Україні виплати з засобів Швейцарського фонду допомоги жертвам Холокоста.

1999 рік – «Приватбанк» підписує договір зі страховою компанією «Міжнародна страхова група», що припускає співробітництво по ряду напрямків.

До складу системи Приватбанку входять:

– Головний офіс (ГО), розташований у м. Дніпропетровську;

– Регіональні підрозділи (РП), розташовані у всіх регіонах України, а також за її межами;

– Дочірні банки – Москоприватбанк (м. Москва, Росія), банк «Паритате» (м. Рига, Латвія)

Головний офіс є вищим (ведучим) підрозділом системи Приватбанк, що має повну господарсько-економічну й адміністративну самостійність і діє на підставі Уставу Приватбанку.

Керування Головним офісом і системою Приватбанк у цілому здійснюється Правлінням банку, який очолює Голова Правління Приватбанку. Правління банку є постійно діючим виконавчим органом загальних Зборів учасників і Ради банку.

Для підготовки й обговорення стратегічних і важливих тактичних рішень безпосередньо під керівництвом Голови Правління функціонують 6 колегіальних органів:

– Правління банку;

– Стратегічний комітет;

– Комітет з керування активами й пасивами;

– Кредитний комітет;

– Комітет з інформаційних технологій;

– Бюджетний комітет.

Організаційна структура управління РП (Регіональний підрозділ) представляє собою впорядковану сукупність ГРУ (Головне регіональне управління), РУ (Регіональне управління), ОРУ (Обласне регіональне управління), філій, відділень і представництв.

ГРУ – самостійно господарюючий орган керування, що діє відповідно до «Положення про ГРУ Приватбанк», який затверджений Головою Правління банку, якому делеговане право адміністративно-господарського й фінансово-економічного керування всіма підрозділами банку, розташованими на різній адміністративній території (області). [19]

Філія – адміністративно й економічно відособлений регіональний підрозділ із чисельністю персоналу понад 100 чоловік.

Відділення являє собою адміністративно відособлену частину РУ або філії, що не публікує балансу й виконує обмежену кількість операцій, дозволених ГО й НБУ. Всі відділення Приватбанку діляться на 5 груп – «А», «Б», «В», «Г», «Ф» залежно від чисельності персоналу й спектра надаваних послуг.

Представництво банку – територіально відособлений структурний підрозділ банку, що не має права здійснювати банківську діяльність.

Відділення складається з наступних відділів і секторів:

- Кредитний відділ – здійснює кредитування юридичних і фізичних осіб на підставі розроблених головним офісом КБ ЗАТ Приватбанк нормативно-методичних матеріалів;

- Бухгалтерія – підрозділяється на три сектори: операційний сектор, виконує функції по обслуговуванню безготівкових розрахунків клієнтів банку; сектор міжфіліальних оборотів (МФО) – по обслуговуванню кореспондентських рахунків безготівкового обігу через систему SWIFT банкових філій, внутрішньобанківська бухгалтерія – по обслуговуванню не зв'язаних із клієнтами операцій.

- Каса відділення – обслуговує готівковий обіг і складається з трьох кас: денна каса – обслуговування юридичних осіб по прийому готівки і видачі готівки на виробничі цілі. Час роботи каси з 8–00 до 14–00 годин; вечірня каса – приймає грошову готівку від юридичних осіб після 15–00 годин; каса перерахування – здійснює перерахування готівки, формує грошові пачки і здає їх у грошове сховище.

- Відділ пасивних операцій – здійснює залучення депозитів суб'єктів господарювання і прийом внесків у населення.

- Відділ валютних операцій у Павлоградській філії займається діяльністю, пов'язаною з обслуговуванням валютних рахунків юридичних осіб. Відділення на території району має 5 обмінних пунктів для обслуговування фізичних осіб.