Смекни!
smekni.com

Модернізація пристроїв автоматики і телемеханіки ділянки залізниці на базі мікропроцесорних технічних засобів (стр. 6 из 6)

об’єктів контролю Число об’єктів Число входів на об’єкт Число входів усього NМВВ та SМВВ
Ізольована ділянка 14 1 14 Входів – 70 МВВ - 3
Світлофор вхідний 2 3 6
Світлофор сполучений З запрошувальним 4 3 12
Без запрошувального 3 2 6
Світлофор маневровий 7 1 7
Стрілка 10 2 20
Високовольтна лінія 2 2 4
Несправність 1 1 1

Висновок

При виконанні курсового проекту були закріплені знання у системах залізничної автоматики. В процесі розробки проекту я шляхом модернізації,яка містить у собі модернізацію перегінних пристроїв,розробку нового колійного плану, принципову схему роботи дешифратора АБ, обладнання станції системою електричної централізації з кодовим керуванням, схеми кодового та місцевого керування світлофорами, стрілки та схеми контролю, привела пристрої ЗАТ у стан, що відповідає зростаючим експлуатаційно-технічним вимогам ділянки.

Забезпечення безпеки управління технологічним процесом завжди буде одним з найважливіших вимог до всіх управляючих систем, в тому числі і систем програмного керування.

Звісно заміна релейної системи керування на мікропроцесорні технічні засоби є найбільш перспективнішими, вони відкриває перед нами широкі можливості : скорочення технічного персоналу по обслуговуванню системи, вона менш енергоємна, можлива швидка заміна несправностей, завдяки їй робота залізниці стає більш автоматизованою.