Смекни!
smekni.com

Організація роботи служби автоматизованої обробки інформації (стр. 2 из 2)

вносити пропозиції начальнику, заступнику начальника управління праці та соціального захисту населення щодо вдосконалення роботи.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:

головний спеціаліст автоматизованої обробки інформації призначається на посаду на конкурсній основі відповідно до Закону України "Про державну службу" або зараховується з кадрового резерву та звільняється з посади начальником управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ:

вища або середня спеціальна освіта та практика роботи на комп'ютері не менше 1 року.

Висновки та пропозиції

В цілому я вважаю що в моєму управлінні служба автоматизованої обробки інформації організована добре. Служба на мій погляд справляється з поставленими перед нею завданнями, працівники достатньо кваліфіковані і мають досвід роботи.

Незважаючи на те що впроваджуються новітні засоби автоматизованої обробки, все таки деякі робочі станції треба замінювати на більш нові, так як вони вже не можуть працювати з новим програмним забезпеченням.

Треба приділяти більше уваги вмінню працівників працювати на комп'ютері, частіше проводити семінари по вдосконаленню роботи на ПК. Збільшити кількість робочих станцій, для того щоб у кожного працівника був свій персональний комп'ютер.