Смекни!
smekni.com

Покрівлі (стр. 2 из 2)

Дизайн моделі Престиж ТРАДИШНЛсвоєю лускатою формою повторює стародавню черепицю. Покриваючись згодом патиною, надає покрівлі класичний античний вид. Особлива форма черепиці дозволяє виконувати покрівлі різної конфігурації й форми, адаптуючись до будь-яких технічних умов і проектних рішень, у тому числі купола й вежі.

Престиж Традишнл

МАЙСТЕР

МодельМАЙСТЕР - це об'ємний матеріал, з неправильною формою пелюстків, що дозволяє відродити стародавні традиції й додати покрівлі рельєфний екзотичний вид, що нагадує леміш, дранку або пластини каменю.

МАЙСТЕР виробляється за ексклюзивною технологією із застосуванням АПП бітуму.

ТРАДИШНЛ

ТРАДИШНЛ - ідеальний матеріал для покрівель зі складним архітектурним рішенням, наприклад, на покрівлях з округлими або багатоярусними скатами. Особлива «луската» форма, повторює малюнок стародавніх дахів, створюючи ефект «руху» поверхні покрівлі й, разом з тим, дозволяє гармонійно вписати в навколишній ландшафт.

ТРАДИШНЛ

МОЗАЇКА

МОЗАЇКА - це покриття шестигранної форми, що дозволяє створити на покрівлі оригінальну гру квітів і відтінків нагадуючи античні кольорові роботи. Відмітною рисою моделі є пелюстки, повністю покриті самоклеющимся складом.

СТАНДАРТ

СТАНДАРТ розширює область застосування матеріалу й допомагає втілювати в життя самі сміливі проекти. Технічні параметри, різні варіанти цвіту забезпечують оригінальність покрівлі і її гармонічне сполучення з навколишнім світом.