Смекни!
smekni.com

Бухгалтерський облік в галузях економіки (стр. 118 из 194)

1

2

3

107 Рядок 225, графа 3 Форма № 2&м, рядок 040 мінус рядок 035, мінус рядок 060, плюс рядок 090, мінус рядок 130, плюс рядок 160, плюс рядок 165, мінус рядок 200, плюс рядок 205, плюс рядок 210

При виявленні у фінансовій звітності незначних розбіжностей встановлюється їх причини. При потребі до звітності керівницт& во підприємства вносить необхідні корективи. Переконавшись у достовірності фінансової звітності, яка складена за даними бух& галтерського обліку, підтвердженого первинною документацією про господарську діяльність підприємства, необхідно підтверди& ти правильність її складання.

6.8. Особливості складання звітності у сільськогосподарських підприємствах

На підставі Закону України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” від 16.07.99 № 986&XIV та По& рядку подання фінансової звітності, затвердженого Постановою КМ України від 28.02.2000 № 419, річну фінансову звітність підприємства (крім зведеної та консолідованої) подають органам, до сфери управління яких вони належать, трудовим колективам на їх вимогу, власникам (засновникам) відповідно до установчих документів, а також згідно із законодавством — іншим органам та користувачам, зокрема органам державної статистики, щодо використання бюджетних асигнувань, одержаних із державного бюджету, — органам Державного казначейства, а щодо викорис& тання асигнувань, одержаних з місцевих бюджетів, — фінансо& вим відділам місцевих органів виконавчої влади не пізніше 20 лю& того наступного за звітним року.

Конкретні терміни подання фінансової звітності для держав& них сільгосппідприємств у межах зазначеного вище терміну вста& новлює Міністерство аграрної політики України. Фінансову річ& ну звітність подають до Мінагрополітики у такому складі: