Смекни!
smekni.com

Загальні відомості про організацію технічного обслуговування озброєння та військової техніки (стр. 3 из 3)

усвідомлення кожним з них персональної відповідальності за якість виконання робіт;

висока професійна підготовка і добрі практичні навички кожного члена бригади або поста по виконанню робіт.

Все це досягається в ході проведення практичних занять з кожною бригадою чи постом. Заняття доцільно проводити під керівництвом старших бригад і постів, які, в свою чергу, проходять спеціальну підготовку під керівництвом відповідних начальників служб.

В ході третьої частини другого етапу здійснюється практична підготовка особового складу підрозділів. Враховуючи реальний стан технічної підготовки особового складу підрозділів доцільно весь обсяг робіт, який не охоплюють спеціалізовані бригади і пости підрозділів технічного забезпечення, виконувати бригадним методом. Саме в складі таких бригад і доцільно готувати особовий склад до виконання практичних робіт. Найбільш доцільною організаційною формою такої підготовки є практичні заняття.

Тематика таких занять визначається ЗКО військової частин виходячи з специфіки військової частини.

На протязі двох-трьох тижнів напередодні проведення робіт з ТО плануються і проводяться теоретичні заняття з особовим складом бригад з вивчення технології проведення робіт. Такі заняття доцільно планувати і проводити у масштабі дивізіону. Керівниками занять призначаються найбільше досвідчені офіцери.