Смекни!
smekni.com

Споживче кредитування населення (стр. 5 из 8)

У кредит Ви можете придбати будь-якы товари в магазинах-партнерах Банку:

Торгівельні мережі – партнери банку

METRO Cash&Carry www.metro.ua Технополіс http://www.technopolis.com.ua
МегаМакс www.megamax.ua Техноярмарок www.tehnoyarmarok.com.ua
МКС http://www.mks.ua Рейнфорд http://www.rainford-tv.com.ua
Комфі http://www.comfy.com.ua Таїр http://www.tair.in.ua

* Щомісячний платіж включає страхування.


→ Через термінали миттєвої сплати I-Box

→ Переваги використання терминалів → Що необхідно знати → Як скористатись терміналом моментальної сплати

→ Через банки

→ Банки-партнери → Інші банки → Обслуговуючий банк

→ Через бухгалтерію за місцем роботи → Рекомендації позичальнику → Додаток

Через термінали миттєвої сплати I-Box

Адреси терминалів I-Box Ви можете здійснювати погашення заборгованості за кредитом, нарахованим процентам та комісії легко та в зручний для вас час через термінали моментальної сплати I-Box, які розташовані у великих торгівельно-розважальних центрах, супермаркетах, магазинах та кінотеатрах.

Переваги використання терміналів

Швидке зарахування коштів на рахунок в банку

кошти, які внесені через термінал моментальної сплати у робочі дні до 16:00 будуть зараховані на рахунок клієнта в той же день. Кошти, які внесені після 16:00 у робочі дні або в вихідні чи святкові дні, будуть зараховані на рахунок клієнта у перший наступний робочій день.

Сплата готівкою

приймаються купюри достоїнством 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, 200 гривень

Висока швидкість обслуговування

середній час операції, як правило, не перевищує 1 хвилини.

Зручне розташування терміналів

ви можете дізнатися про розташування найближчого до Вас терміналу, скориставшись Пошуком або зателефонувавши за номером 8 800 30 30 800 з 9:00 до 21:00 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні) зміст

Що потрібно знати

Ваш персональний ідентифікаційний податковий номер

вказаний у довідці про присвоєння Вам ідентифікаційного номера платника податку.

Номер вашого рахунку в Банку Ренесанс Капітал

вказаний в графіку платежів до оферти на укладення кредитного договору.

Платежі здійснюються у гривнях мінімальна сума платежу – 1 гривня, максимальна – 50 000 гривень. УВАГА: термінали моментальної сплати решту не видають!

Комісія за погашення кредиту через термінали I-box для клієнтів Банку Ренесанс Капітал складає 1,7% - У разі виникнення додаткових питань або проблем при використанні терміналів, звертайтесь у сервісну службу компанії I-Box за телефоном 8 800 300 10 20 цілодобово (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні). зміст

Як скористатися терміналом моментальної сплати

1. Оберіть логотип «Банк Ренесанс Капітал» на екрані терміналу. 2. Оберіть тип платежу «Сплата кредиту». 3. Прочитайте інформаційне повідомлення про строки зарахування коштів на ваш рахунок в «Банку Ренесанс Капітал» і натисніть кнопку «Далі». 4. Введіть номер вашого рахунку в «Банку Ренесанс Капітал», скориставшись клавіатурою на екрані терміналу і натисніть кнопку «Далі». 5. Введіть Ваш персональний ідентифікаційний номер (ІПН) і натисніть кнопку «Далі». 6. Підтвердьте коректність введеної інформації, натиснувши кнопку «Підтвердити». 7. Зачекайте, поки термінал виконує перевірку коректності введеної вами інформації. Якщо ведена вами інформація некоректна, термінал запропонує Вам повторно ввести номер Вашого рахунку і Ваш персональний ідентифікаційний номер. 8. Внесіть у купюроприймач суму платежу по одній купюрі і тільки після цього натисніть кнопку «Сплатити». 9. Кошти будуть зараховані на ваш рахунок після 18:30 поточного чи наступного робочого дня. 10. Візьміть чек, який є підтвердженням вашої сплати. Зберігайте чек до моменту повного погашення кредиту.

зміст

Через банки

Банки-партнери

Партнерами Банку Ренесанс Капітал є Правекс-Банк, Ощадбанк та Імекс-Банк. Погашення кредиту Банку Ренесанс Капітал через відділення цих банків гарантує, що платіж надійде вірно. Банк-партнер може стягувати комісію за здійснення платежу.

Для сплати необхідно мати при собі банківську квитанцію, що видається під час оформлення кредиту

Інші банки

Сплату щомісячних платежів за кредитом, виданого утримувачу ООО «Банк Ренесанс Капітал» можна здійснити через будь-який зручно розташований банк, що надає подібні послуги згідно з правилами прийнятими у даному банку. Для сплати необхідно мати при собі банківську квитанцію, що видається при оформленні кредиту, а також інші документи на вимогу обраного Вами банку. Банк встановлює розмір комісії, яка утримується з отримувача за перерахування коштів, згідно правил і тарифів, прийнятих у банку.

Обслуговуючий банк

Якщо отримувач має рахунок в іншому банку, він може звернутись до свого банку з проханням щомісячно здійснювати згідно кредитного договору з ООО «Банк Ренесанс Капітал», протягом дії цього договору, по реквізитам, вказаним в оферті. Банк встановлює розмір комісії, що утримується з отримувача за здійснення платежів і надання додаткової послуги згідно з прийнятими у банку правилами і тарифами.

зміст

Через бухгалтерію за місцем роботи

Отримувач може здійснити платіж на свій рахунок в ООО «Банк Ренесанс Капітал» зі своєї зарплатні. Для цього необхідно звернутись до бухгалтерії роботодавця і залишити «Заявуз проханням щомісячно перераховувати відповідну суму на його рахунок в ООО «Банк Ренесанс Капітал» відповідно до реквізитів, вказаних в оферті. У разі згоди роботодавця бухгалтерія буде сама щомісячно у визначений день місяця перераховувати відповідні платежі за кредитом. При цьому слід пам’ятати, що підприємства можуть утримувати комісію за здійснення безготівкового грошового переказу. Також слід контролювати правильність та своєчасність переказів грошей за кредитом бухгалтерією роботодавця. зміст

Рекомендації позичальнику

• Не слід залишати щомісячні виплати за кредитом на останній момент - це може стати причиною несвоєчасного зарахування платежів на рахунок отримувача і накладання штрафних санкцій з боку ВАТ «Банк Ренесанс Капітал». Оптимальним є погашення кредитної заборгованості мінімум за 4 робочі дні до зазначеної дати. • У разі здійснення платежів через банки-партнери слід мати при собі заповнені форми платіжних доручень, які видаються при оформленні кредиту. • Слід пам’ятати, що за здійснення платежу утримується комісійна винагорода установою, яка здійснює перерахунок коштів. зміст

Додаток

Зразок квитанції для Ощадбанку Зразок банківської квитанції Зразок заяви для перерахунку коштів за місцем роботи зміст

2. Нецільовий - Кредит на всe

Таблиця 2.2

Умови та тарифи нецільового кредиту [34]

Сума від 1000 до 25000 гривень
Строк від 12 місяців до 3 років
Отримання кредитних коштів одразі після надання необхідних документів

Вік від 21 року
Громадянство Україна, Росія
Стаж на останньому місці роботи від 3 місяців
Мінімальний щомісячний дохід від 500 гривень
Паспорт оригінал
Індивідуальний податковий номер оригінал
Довідка про заробітну платню оригінал
Для переказу суми кредиту на рахунок в іншому банку копія договору про відкриття рахунку

Додатково просимо надати другий документ, що засвідчує особу (закордонний паспорт, водійське посвідчення), та сплачений рахунок за комунальні послуги або послуги телефонного зв’язку за останній місяць.

Заповнити анкету: • за телефоном 8 800 300 80 30 • on-line (електронна заява) • В офісах банку

Кредитний калькулятор

Кредитний калькулятор

Кредитний калькулятор

Калькулятори кредитів

Начало формы

Виберіть назву кредиту

Виберіть суму та бажаний строк кредиту
грн
місяців

Ваша щомісячна платня дорівнює: * 3110грн

Конец формы

Опис кредитних процедур [34]:

А) Грошовий кредит

Ми даємо Вам гроші, Ви самі вирішуєте як їх витратити. Вам не потрібно надавати нам інформацію про те, як Ви збираєтеся використовувати кредит. Ви можете використовувати гроші, як бажаєте: на ремонт, відпустку, урочисту подію, придбання автомобіля б/в, навчання або будь-які інші потреби. Мінімум формальностей при отриманні кредиту: ми не вимагаємо ні застави, ні поручителів.