Смекни!
smekni.com

Вплив мобільного телефону на організм людини (стр. 4 из 5)

- поруч із працюючим телевізором, комп’ютером, СВЧ- піччю;

- у вагоні метро, в автомобілі або в салоні літака;

- у заводському цеху або шахті, поруч із електронними пряладами або силовим устаткуванням;

У таких місцях особливо сильно проявляє себе аномальна польова неелектромагнітна природа. Вона постійно руйнує й без того не дуже гарне біополе сучасної людини, різко скорочуючи природні здатності організму до саморегуляції й самовідновлення.

Уявітъ собі, у якій розгубленості перебувае тіло фізичне, коли біополе активно бореться з бурхливим потоком зовнішніх обур. У сучасних умовах наші польові структури змушені безупинно «латати діри» у своїх захисних єкранах. Виходить, щонаш організм безглуздо витрачає останні сили на нескінченну й марну боротьбу з підступним зовнішнім ворогом, наслідки самоочевидні й досить сумні. Апатія, загальна слабість, швидка стомлюваність, головні болі й дурне розташування, неврози й психози, хвороби серця, посудин і суглобів, онкологічні й шлунково–кишкові захворювання, інсульти й інфаркти – постійні супутники сучасної людини, не говорячи вже про нові хвороби, які сучасній медицині не те що лікувати, але й діагностувати вдається далеко не завжди.

Ослаблений організм більше не здатний без фармпрепаратів адаптуватися до мінливих зовнішніх умов! Це відбуваєтъся тільки тому, що організму просто не вистачаєінформаційно-енергетичних ресурсів, тієї самої життевої енергії, з якої східна медицина має справу не одну тисячу років.

Як допомогти сучасній«практично хворій» людині? Як лікуватися? Відчого і як захищатися?

У рішенні цього непростого завдання людей рятує не тільки нові знання й методи зцілення, але й нові інструменти, що допомагають людині забезпечувати повноцінний, енергоінформаційний обмін з навколишнім середовищем.

Такі пристрої нейтралізують й усувають чужорідніінформаційно-енергетичні утворення, які з’являються як у просторі навколо нас, так й у наших польових структурах у результаті впливу аномального інформаційного компонента, щонаходиться у патогенному випромінюванні будь-якої природи. Внаслідок цього створюється сприятливе для біополя людини середовище, у якому керуючі структури починають функціонувати набагато краще. У результаті організм одержуєі можливість без сторонньої допомоги поступово відновлюватись за рахунок власних механізмів самовідновлення. І в багатьох випадкахтакий результат досягається без застосування дорогихфармпрепаратів! Крім того, відновлене біополе самостійно й ефективно вирішує завдання по захисту себе й свого хазяїна від псиміазмів і всякої польової погані, що прийнято йменувати псуванням, пристрітом, обмовами й інше. І в цьому проявляється результат розвитку природних здатностей людського організму, реалізація його майже необмежених можливостей. Сьогодні тільки постійна турбота про власне біополе дозволяє людині забезпечити нормальні умови життя у всьому її багатстві й розмаїтності. Безумовно, турботу про своє біополе кожна розсудлива людина повинна здійснювати сама. Практика показала, що постійна взаемодія з такими засобами захисту приводить:

- до поліпшення імунітету й розширенню адаптаційних можливостей організму (у першу чергу, всієї серцево-судинної системи);

- до стабілізації психоемоційного стану й стійкості до психічних навантажень (поліпшується сон, знижується дратівливість);

- до підвищення розумової й фізичної працездатності йвитривалості.[5]


Розділ 6. Методи захисту і профілактика захворювань.

6.1Існуючі методи захисту.

Вчені Оксфордского університету (Великобританія), що займалися дослідженнями з приводу впливу стільникового телефону на людський організм, рекомендують звести до мінімуму використання мобільних телефонів, особливо дітьми. Адже мозок дитини, на відміну від дорослого, продовжує рости. Крім того, дитячий череп тонше і менше, а тому менш здатний захистити мозок від радіохвиль.

На настійну вимогу вчених, у Великобританії тепер до кожного стільникового телефону додається роз'яснювальна брошура, у якій від імені уряду покупця мобильника заздалегідь попереджають про можливі тривожні наслідки його придбання.

Як заявляють дослідники, уже є доказу, що мобільний телефон може прямо впливати на наш організм. Усі просто: для досить могутнього електромагнітного полючи, що виникає при роботі стільникового апарата, наш череп абсолютно "прозорий". І ця не все: теплова енергія сигналу, що посилається їм, частково осідає в нас у звивинах. Не дивно тому, що у власників стільникових телефонів нерідко виникають розладу нервової системи. "Ми знайшли свідчення генетичних порушень крові, - заявив американський учений Джордж Карло, - і припускаємо, що серед користувачів мобільних телефонів має місце підвищена смертність від раку головного мозку. У нас є незаперечні свідчення статистично значимого ризику виникнення нейроэпителиальных пухлин. Зараз у нас більше даних про шкоду беспроводных телефонів, чим малося перед забороною на операції по імплантації силіконових грудних протезів".

Виходячи з ця тривожна даних, компанія "Бонус Лайф" із самого початку свого існування шукала засіб убезпечити партнерів від негативного впливу сучасних технологій на їхній здоров'я.

Подібні розробки вже досить давно ведуться в усьому світі, але дотепер функції захисних пристроїв сводижсь жшь до уменыпению дож електромагнітного опромінення на людину. Ми ж пошж другим шляхом: створити такий продукт захисту, який би вирішував проблему в комплексі, сполучаючи в собі і функції "бар'єра", і встановлення естествешой зв'язку биополя людини з електромагнітним полем Землі.

І зараз хочемо вас порадувати: нами вилущений пристрій, що дозволяє восстанавжвать біополе, тобто знайдений кращий спосіб його захисту!

Називається воно "Бон-телефон", і є винаходом вітчизняного вченого, доктора технічних наук Валентина Євгеновича Шубіна.

Це відомий у країні винахідник, що має понад 180 патентів, у тому числі для Збройних Сил. Він є ведучим специажстом, що проводили розробки в області космічної медицини, а також в області электромапштаой безпеки. Прилад, винайдений доктором Шубін і випущений нашою компанією, призначений для використання як засіб захисту від шкідливого впливу электромагнитаых полів.

Він пройшов експертизу в НДІ медицини праці РАМН і в Московському НДІ педіатрії і дитячій хірургії, що даж йому високу оцінку. "Застосування Пристроїв захисту "Бон-телефон", - говориться в експертному висновку, - впливає на функціональний стан серцево-судинної і нервової систем, а також сприяє поліпшенню асоціативної пам'яті".

Експерти рекомендують застосовувати наш прилад для захисту професійних користувачів персональних комп'ютерів і власників стільникових телефонів для захисту від електромагнітних полів, створюваних цим устаткуванням. Крім того, проведення кжнико-экспериментальных досліджень по визначенню впливу нашого "Бона-телефону" на організм людини показаж, що він робить істотну дію на пацієнтів, що спостерігалися, що відзначали поліпшення загального стану, зниження частоти приступів загострень захворювань, поліпшення загального психо-эмоционального тла, підвищення працездатності й інші позитивні фактори, включаючи поліпшення потенції.

6.2Універсальний пристрій біокорекції організму людини.

"Энергодоктор" компанії "Бонус Лайф" є технічним засобом, що акумулює і перетворить биоэнергию. Він "заряджається", сприймаючи випромінювання, що впливають на організм людини. Світ навколо нас усе більше наповняється

комп'ютерами, телевізійною технікою, стільниковими і радіо телефонами. Люди, знаходячись на вулиці, у транспорті, житлі, буквально обкутані проводами. У великих містах збільшується число геопатогенных зон - місць, де природне електромагнітне тло перевищує припустимі норми в десятки разів. Потрапляючи в такі зони, людина як би входить у приміщення з написом "Обережно висока напруга", і знаходиться там тривалий час.

Відомо, що при насиченні простору навколо людини електромагнітними сигналами, організм випробує дискомфорт, що приводить до захворювань усілякого характеру. Це зв'язано з тим, що зовнішні полючи діють на захисне біополе людину, і чим сильніше зовнішнє поле, тим сильніше цей вплив. При цьому шкідливий вплив робить не весь спектр сигналу, а його вищі гармонійні складові, котрі попадають у діапазон утворення зв'язків макромолекулярних біологічних структур. Довжина хвиль таких гармонік складових від 0,3 до 0,02мм, Найбільш піддані впливу електромагнітних полів кровоносна система, головний мозок, очі, імунна і полова системи. "Energo Bonlіfe System" (надалі "Энергодоктор") розроблений для ефективного захисту від шкідливого впливу джерел електромагнітного випромінювання. Пристрій пройшов успішні іспити і схвалений Федеральним центром Госсанэпиднадзора Росії, Міністерством охорони здоров'я Росії, а також різними НДІ, що мають відношення до даного питання і захищено патентами й експертними висновками.

Принцип дії. Пристрій являє собою прожекторний фільтр у виді короткозамкнутых витків визначених розмірів, виготовлених з кольорових сплавів, з деякими технологічними і конструкційними особливостями, що є ноу-хау.

При влученні в зону несприятливого випромінювання в "Энергодокторе" виникає могутня наведена противо ЭДС (електрорушійна сила), спрямована на загасання "несприятливого" випромінювання в найбільш небезпечному для людини частотному діапазоні (40-70 ГГЦ).