Смекни!
smekni.com

Характеристика інтегрованого пакету Microsoft Office як засобу для вирішення задач менеджменту (стр. 3 из 3)

MicrosoftOutlook має великі можливості, серед яких є наступні:

1. можливість виявлення у вхідній пошті небажаних повідомлень;

2. розширення функції захисту своїх повідомлень шляхом управління розширеннями ( заборона отримувачу пересилати, роздруковувати, редагувати отримане від вас повідомлення і т.д.);

3. підвищення зручності читання за рахунок відображення більшого об’єму тексту повідомлень;

4. можливість надання загального доступу до ваших персональних даних.

Таким чином можна зробити висновок, що прикладна програма MicrosoftOutlook завдяки широкому спектру реалізованих в ній можливостей (робота з електронною поштою, створення ділового розкладу, обробка списку контактних осіб и т.д.) являється програмним продуктом, необхідним для ефективної роботи ділових людей різного рангу.


ВИСНОВОК

Сучасне життя представити без сучасної техніки просто неможливо.

Жодна фірма не обходиться без допомоги комп'ютерів. Зберігання даних, написання документів, складання графіків, таблиць, розкладів, створення презентацій – у всьому цьому нам допомагає комп'ютер, і допомагає успішно.

Найуспішнішим програмним пакетом на сьогоднішній день, який допомагає вирішити чи не всі завдання менеджменту є інтегрований пакет MicrosoftOffice. Однією з найбільш значних особливостей даного пакету являється те, що в ньому зібрані прикладні програми, які дозволяють виконувати практично будь-яку роботу, яка пов’язана з діловодством і офісною роботою менеджера. Інакше кажучи, кожен користувач, якому доводиться мати справу з різними документами, обробляти певні дані чи працювати з презентаціями, зможе вирішити поставлені перед ним задачі за допомогою пакету MicrosoftOffice.

У пакеті Office для зручності користувача широко застосовуються мастери, які допомагають створювати в прикладних програмах різні об’єкти: діаграми, таблиці, звіти, форми, презентації і т.д. Також широко використовуються різного роду підказки. Це дозволяє менеджерам вчасно готувати різні завдання, тим самим підвищуючи ефективність праці.

Іншими словами, структура прикладних програм Office орієнтована на полегшення роботи користувача, що являється своєрідною концепцією даного пакету.


Список використаних джерел

1. Глушаков С. В., Сурядний А. С. MicrosoftOffice ХР / Настольная книга специалиста. – Х.: Фолио, 2006, 750 с.

2. Глушаков С. В., Сурядний А. С. MicrosoftOffice 2003 / Учебный курс. – Х.: Фолио, 2005, 511 с.

3. Глушаков С. В., Сурядний А. С. Персональныйкомпьютер для секретарей и менеджеров / Учебный курс. – Х.: Фолио, 2004, 500 с.

4. Глушаков С. В. Самоучитель для работы на персональном компьютере / Учебный курс. – Х.: Фолио, 2005, 275 с.

5. Інтернет-сайт www.russoft.ru

6. Інтернет-сайт www.microsoft.com/rus/