Смекни!
smekni.com

Методи та засоби захисту інформації (стр. 2 из 2)

Програма Генератор сигналів може генерувати такі шумові сигнали:

білий;

смуговий;

рожевий;

детермінований шум.

На малюнках 1, 2, 3, і 4 покази спектри білий, смугового, рожевого і детермінованого шуму

Білий шум

Білий шум - стаціонарний шум, спектральні складові якого рівномірно розподілені по всьому діапазону задіяних частот. Для вибору білого шуму і встановити рівень для генерування сигналу необхідно у вкладці-Шум натиснути правою кнопкою "миші" по полю вибору типу шуму, розташованому під написом Тип шуму, і в розкрився списку вибрати Білий.

Поле введення і установки, розташоване під написом Рівень, В, призначене для завдання середньоквадратичне значення (СКЗ) рівня, з яким будуть генеруватися білий шум. Рівень задається в вольтах (В).

Після установки необхідних параметрів і початку генерування (початок генерування відбувається після послідовного натискання кнопки Додати сигнал і кнопки Включити всі сигнали) вікно програми прийме вигляд як показано на малюнку 5. На малюнках 6 і 7 показані вузькосмуговий і 1/3-октавний спектри білого шуму.

Білий шум - стаціонарний шум, спектральні складові якого рівномірно розподілені по всьому діапазону задіяних частот.

електронний інформація стетоскоп перехоплення


Висновок

В умовах запеклої конкурентної боротьби на міжнародному та внутрішньому ринках різко зросли масштаби промислового шпигунства, при якому використовуються як легальні, так і нелегальні методи і засоби.

Так з викокористанням різних пристроїв можна як незаконно зняти інформацію так и захиститися від цього.