Смекни!
smekni.com

Технологія продажу меблевих товарів (стр. 4 из 4)

8) Застосування методу встановлення зональних цін полягає в тім що підприємство виокремлює кілька зон, у межах яких встановлюються єдині ціни залежно від рівня транспортних витрат. Це б мало місце при випадку коли б ми мали пункти прийому замовлень в інших містах чи в місцях де транспортне питання займало б суттєву частину витрат.

9) За встановлення цін зі знижками підприємство змінює свою вихідну ціну та встановлює певну знижку з неї ураховуючи закупівлю чи замовлення великої кількості товарів чи послуг. Для приваблення постійних клієнтів. Це дає змогу підприємству підтримувати більш стабільний рівень виробництва протягом року.

Реклама це цілеспрямований інформативний вплив опосередкованого характеру на споживача для просування товару чи послуг на ринок збуту. Ми надаємо рекламу через ЗМІ, рекламні буклети, баннери, приймаємо учать у різних благодійних організаціях.

Вихідні дані для розрахунку передбачуваних обсягів виробництва компанії - кількість замовлень по окремим видах послуг та їх питома вага в загальному обсязі послуг: кухонні меблі – 40%, меблі для гостьових кімнат – 30%; дитячі меблі – 30%


Висновки і пропозиції

Час крайнощів, на щастя, минув. На зміну безликим радянським кабінетам і кричущим інтер'єрам пори перебудови прийшли офісні рішення, що поєднують у собі функціональність, комфорт і оригінальний дизайн, - мабуть, «наймодніші» якості сьогоднішнього дня. Зміна нашого ставлення до «меблевого питання» пов'язана з розвитком ринкової економіки і популяризацією цивілізованих форм ведення бізнесу. Досвід західних компаній вже давно довів, що меблеве рішення - не просто засіб для досягнення цілей, а можливість зробити бізнес успішнішим. «Наші дослідження показали: співробітники компаній, що не мають зручних, ергономічних меблів, витрачають на пошуки документів у середньому 6 тижнів на рік. Можете собі уявити: протягом 6 тижнів компанія несе орендні, експлуатаційні витрати, платить гроші співробітникам тільки за те, щоб вони мали можливість знайти потрібні папери. Очевидно, що такий підхід неймовірно марнотратний, - говорить Інна Подбєльцева. - Набагато ощадливіше належним чином облаштувати робочий простір, щоб дати можливість співробітникові працювати ефективно, не стомлюючись». Питання економії при облаштованості офісного простору сьогодні дійсно є одним з пріоритетних. Причому мова ні в якому разі не йде про купівлю максимально дешевих меблів, мається на увазі вибір саме такого офісного рішення, що буде відповідати всім потребам компанії і при цьому буде окупатися. «При облаштованості робочого місця компанії звертають увагу на співвідношення таких характеристик меблів, як фізичний знос, ціна, моральне старіння. Прорахувавши всі ці моменти і зіставивши їх з потребами компанії, можна говорити про доцільність придбання того або іншого офісного рішення, - говорить Сергій Рогачов. - Сьогодні виробники випускають меблі, що можуть служити вірою і правдою 10-12 років. Безумовно, можна зробити столи і стільці з кращими показниками за фізичним зносом, але тоді вони не будуть затребувані споживачем, тому що при збільшенні вартості таких меблів вони морально застаріють так само, як і меблі, розраховані на 10 років. Переплачувати в цьому випадку немає ніякого сенсу - так вирішив ринок».


Список використаних джерел

1. Економіка підприємства Підручник за редакцією С.Ф. Покропивного Київ 2000

2. Мебель — статья из Большой советской энциклопедии

3. Закон України „Про власність”

4. Основи економіки, організації і планування промислових підприємств. Кінерман П.Я.

5. Економіка підприємства Примак Г.О.

6. Бізнес-план: технологія розробки та обґрунтування Покропивний С.Ф.

7. Гацура, Г.. «Мебель и интерьеры модерна», 2007;

8. Гацура, Г.. «Мебель и интерьеры эклектики», 2007;

9. Гацура, Г.. «Мебель Тонета», 2001;

10. Гацура, Г.. «Венская мебель Якова и Iосифа Конъ», 2008—2009.