Смекни!
smekni.com

Історія розвитку аудиту. Аналітичні аудиторські процедури (стр. 4 из 4)

3. Неправильно розрахована заробітна плата працівникам-підрядникам через застосування неправильних підрядних розцінок. Встановлюється в ході документальної перевірки.

4. Підробка підписів при отриманні грошей особами, яким видана заробітна плата. Встановлюється в ході документальної перевірки та за потреби експертизи.

5. Операції з отримання готівки з банку неправильно відображені в обліку. Встановлюється в ході документальної перевірки.

6. Відображення в акті виконаних робіт таких обсягів, на які не оформлені наряди. Встановлюється в ході документальної перевірки.

7. Невідповідність реквізитів підприємства і друку на податковій накладній. Встановлюється в ході документальної перевірки.

8. У видатковому касовому ордері немає підпису керівника підприємства. Встановлюється в ході документальної перевірки каси підприємства.

9. Включення до відомості на видачу заробітної плати прізвище працівника, який прийнятий тільки в наступному місяці. Встановлюється в ході документальної перевірки.

10. У порівняльній відомості, складеної за результатами інвентаризації, неправильно розрахована сума недостачі. Встановлюється в ході документальної перевірки та інвентаризації.

11. Податкова накладна на придбані матеріали оформлена на бланку типової форми. Встановлюється в ході документальної перевірки.


6. Список використовуваної літератури

1. Закон України "Про аудиторську діяльність".

2. Положення про сертифікацію аудиторів.

3. Бутінець Ф. Ф. Аудит: Підручник. - Житомир: "Рута", 2002.

4. Понікаров В. Д., Сєрікова Т. М. Аудит: Навч. сел. для самостійні. вивчений. дисципліни. - Х.: Вид. «ІНЖЕК», 2003.

5. Програма курсу Аудит для студентів спеціальності 8.050106 всіх форм навчання Мултанівська Т. В. Гузій А. О.

6. "Експрес-аналіз законодавчих і нормативних актів" № 23

7. ЛІГАБізнессІнформ.