Смекни!
smekni.com

Диверсифікована стратегія розвитку суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності ТОВ "Центр ділових інвестицій" (стр. 15 из 15)

8. Бережнюк I. Г. Онишкевич В. А., Корнійчук О. Т., Войцеш,ук А. Д. Експорт товарів. Загальні умови. Оформлення зовнішньоекономічної діяльності: методичні рекомендації та зразки заповнення документів. — Хмельницький, 2006.

9. Білорус О.Г., Панченко Є.Г. Менеджмент: конкурентоздатність і ефективність. — К.: Т-во "Знання" України, 2005. — 48 с.

10. Боумен К. Основи стратегічного менеджменту: Пер. з англ. – М. ЮНІТІ, 1997.

11. Боумэн К. Основы стратегического менеджмента: Пер. с англ. — М.: Банки и биржа: ЮНИТИ, 2007. — 175 с.

12. Буренин В. Организация и управление внешнеэкономическими связями. — М., 2002.

13. Великий енциклопедичний словник. – 2-е видавництво, перераб. І доп. – М.: «Велика Російська енциклопедія»; СПб.: «Норінт», 2004. – 1456 с.

14. Внешнеторговые документы: контракты, соглашения, транспортные документы, финансовая отчетность. —К.,2002.

15. Внешнеторговые сделки / Составитель И. С. Гринько.— Сумы, 2004.

16. Горчакова И. Организация и техника внешнеэкономических операций на капиталистическом рынке.— М., 2005.

17. Грачев Ю. Н. Внешнеэкономическая деятельность. Организация и техника внешнеэкономических операций: Учеб.-практ. пособие. — М., 2000.

18. Дегтярева О. И., Полянова Т. Н., Саркисов С. В. Внешнеэкономическая деятельность: Учеб. пособие. —М„ 2006.

19. Демб А., Нойбауер Ф. Ф. Корпоративне управління: Віч-на-віч з парадоксами: Пер. з англ. — К.: Основи, 2007. — 302 с.

20. Друкер П. Ф. Управление, нацеленное на результаты: Пер. с англ. — М.: Технол. шк. бизнеса, 2004.— 200 с.

21. Економічна стратегія фірми / Під. ред. А.П. Градова. – СПб.: Спец. літ., 1995.

22. Зовнішньоекономічна діяльність / В. М. Ільницький, І. М. Томільцев, І. В. Голодець та ін. — К., 2005.Ч.3.

23. Как заключать международные торговые контракты.— К., 2002.

24. Карлофф Б. Деловая стратегія: Концепція, вміст, символи. – М.: Економіка, 1991.

25. Ковальов В.У Фінансовий аналіз: Управління капіталом. Вибір інвестицій. Аналіз звітності. - М.: Фінанси і статистика, 1996. - 432 с.

26. Курс для высшего управленческого персонала: Сокр. пер. с англ. / Под ред. В. И. Терещенко. — М.: Экономика, 2007. — 807 с.

27. Мартыненко Н. М. Менеджмент фирмы: Книга для предпринимателя. — К.: МП "Леся", 2005. — 180с.

28. Матвєєва О.П. Організація технологія зовнішньоторговельних операцій. Навчальний посібник.- М.: Інформаційно внедренческий центр «Маркетинг», 2000.-160 с.

29. Международные экономические отношения: Учебник:3-е изд./ В. Е. Рыбалкин, Ю. А. Щербанин, Л. В. Балдин и др.; под ред. проф. В. Е. Рыбалкина. — М., 2006.

30. Мескон М. Х„ Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента: Пер. с англ. — М.: Дело, 2002. — 701 с.

31. Панченко Є. Г. Міжнародний менеджмент. — К.: КДЕУ, 2006. — 80 с.

32. Покровская В. В. Международные коммерческие операции и их регламентации. Внешнеторговый практикум. — М., 2006.

33. Попов С. Внешнеэкономическая деятельность фирмы.— М.,2000.

34. Портер М. Конкуренція: Навчальний посібник: Пер. з англ. – М.: Видавничий будинок «Вільямс», 2000. – 495 с.

35. Портер Майкл Е. Стратегія конкуренції: Пер. з англ. — К.: Основи, 2007. — 390 с.

36. Прокушев Е. Внешнеэкономическая деятельность. — М.,2005.

37. Світова економіка: Підручник / А. С. Філіпенко, О. І. Рогач, О. І. Шнирков та ін. — К., 2000.

38. Смирнов В. В. Экспортно-импортные операции в международном бизнесе. Правила "ИНКОТЕРМС - 90", условия договора, риски и перевод их на страховщика. — К., 2007.

39. Стоянов Е.А., Стоянова Е.С. Експертна діагностика і аудит фінансово-господарського положення підприємства. - К.: Аудиторська фірма “Аурум”, 1993. - 90 с.

40. Тарнавська Н. П., Пушкар Р. М. Менеджмент: теорія та практика: Підручник для вузів. — Тернопіль: Карт-Бланш, 2007. — 456 с.

41. Томпсон А.А., Стрікленд А. Дж. Стратегічний менеджмент. – М.: ЮНІТІ, 1998. – 576 с.

42. Фінансова і статистична звітність ТОВ «Центр ділових інвестицій» за 2004-2008 рр.

43. Фінансовий менеджмент: теорія і практика / Під ред. Е.С. Стоянової. - 3-е видавництво, перераб. і доп. - М.: Перспектива, 1998. - 656 с.

44. Шепель В.М. Настільна книга бізнесмена і менеджера. – М.: Прогрес, 1987.

45. Шюлер Ст І ін. Теорія і практика підприємництва. – Університет Білефельд, 1994. – 354 с.

46. Экспортно-импортные операции: контракты, формы расчетов. — К., 2002.


ДОДАТОК А

Основні характеристики автостекл SAINT-GOBAIN SEKURIT

Функція Назва Призначення Піктограми
Візуальний комфорт
SGS AQUACONTROL ® - неорганічне покриття, хімічно нанесене на скляну поверхню; це збільшує кут, під яким краплі води потрапляють на поверхню скла і зменшує їх зчеплення із скляною поверхнею. Таким чином, під впливом зустрічного повітряного потоку скло дуже швидко висихає. SGS AQUACONTROL ® може застосовуватися як на бічних стеклах (міцність покриття до 3 років), так і на лобових стеклах (міцність покриття до 1-1,5 років). Вологовідштовхуюче покриття
Візуальний комфорт
SGS REFLEXCONTROL® - спеціальне покриття, що антивідображає, яке наноситься на внутрішню сторону лобового скла і істотно знижує для водія віддзеркалення приладової панелі в лобовому склі. Річ у тому, що останніми роками дизайнери вносять особливо багато змін до інтер'єру салону автомобіля – один з важливих елементів - це гра з кольором приладової дошки: від найтемніших до найяскравіших кольорів. Відповідно SGS REFLEXCONTROL ® дає простір для дизайнерів і комфорт для водія, знижуючи більш ніж на 40% віддзеркалення в лобовому склі. Покриття антивідблиску
Візуальний комфорт
SGS ICECONTROL ® (Покритіє/Ніті розжарювання) - стекло з обігрівом для видалення льоду, сніги і ін. Для цього використовують або дуже тонкі нитки вольфраму (Нитки розжарення), або провідне, засноване на сріблі, покриття, нанесене на внутрішній стороні скла. SGS ICECONTROL ® (нитки розжарення) може охоплювати цілу поверхню скла (наприклад на багатошаровому задньому склі), або лише частина скла (наприклад в районі склоочисника на вітровому склі). Це працює із стандартом живленні 12В. SGS ICECONTROL ® (Покриття) застосовується на всій поверхні скла і працює із стандартом 42В. Тип «Покриття» видаляє лід, полій і ін. приблизно на 20 % швидше чим тип «Нитки розжарення». Стекла з обігрівом
Ультрафіолетовий фільтр
SGS THERMOCONTROL ® UV- Filter (З фільтром ультрафіолетового випромінювання) відноситься до стекол, які ефективно захищають пасажирів і матеріали обробки салону як від сонячного тепла, так і від ультрафіолетових променів. Фільтр Ультрафіолетових променів
Температурний комфорт
SGS THERMOCONTROL ® (Поглощеніє/ Віддзеркалення) відноситься до стекол, які пропонують кращий температурний комфорт і, або поглинають високу температуру краще чим стандартне тоноване скло, або відображають сонячне світло. Солнцеотражающєє покриття Солнцепоглощающєє покриття
Акустичний комфорт
SGS dBCONTROL ® - тип шумопоглинаючого автомобільного скла. Спеціально розроблена акустична плівка PVB дозволяє понизити рівень шуму до 10 дб в порівнянні із звичайним склом, що ламінує, і застосовно для будь-яких (у тому числі бічних і задніх) багатошарових стекол. Шумопоглинаюче покриття
Інтерьерний комфорт
SGS LIGHTUNING ® - дає особливо вимогливим клієнтам можливість змінювати тонування скла (деякий аналог «запнути шторки»). Відповідно може використовуватися в бічних, задніх стеклах, а також в стельових люках. Ці стекла складаються з трьох (!) шарів із спеціальним металевим покриттям на внутрішньому шарі; через окислювальну реакцію, що викликається малим струмом, стекло ставати більш менш темним. Діапазон зміни затемнення від 0 до 40%. На сьогоднішній день такі стекла встановлені лише на Mercedes Maybach. Електрохромноє
Вбудовані системи
SGS TENNAFIT ® - краща відповідь на число антен, що збільшується, для наших сучасних комунікаційних потреб. SGS TENNAFIT ® може застосовуватися як на лобових, так і на бічних і задні стекла. Вбудована антена
Безпека
SGS GLOBALPROTECT ® - тип скла, що ламінує, як для лобових, так і для бічних і задніх стекол. Забезпечує «Глобальний захист» - якщо перевести назву дослівно. Дійсно, в порівнянні із загартованим склом это- безпека для пасажирів в разі аварії (скло не розбивається на шматочки) - захист від злодіїв (не так просто розбити скло) - краща шумоизоляция- краща термоизоляция- запобігає вигоранню на сонці оббивки салону Скло, яке ламінує

ДОДАТОК Б

Основні характеристики автостекл PILKINGTON

Захист від солнца Теплоїзоляция Захист від огня
Захист від шума Безопасность Захист від нападения
Стекло , що самоочищається Декорірованіє Системи остекления
Спеціальне применение

ДОДАТОК В

Ключові бренди продукції PILKINGTON

Теплоізоляція Pilkington Optifloat™ Clear
Pilkington Optitherm™ SN
Pilkington K Glass™
Захист від сонця Pilkington Suncool™
Pilkington Eclipse Advantage™
Pilkington Optifloat™ Tinted
Захист від вогню Pilkington Pyrostop™
Pilkington Pyrodur™
Pilkington Pyroshield™
Захист від нападу Pilkington Optilam™
Спеціальне вживання Pilkington Optiwhite™
Скло, що самоочищається Pilkington Activ™
Декорування Pilkington Optimirrorof Plus