Смекни!
smekni.com

Відтворення основних фондів автомобільного транспорту (стр. 3 из 3)

Міністерства автомобільного транспорту союзних республік не пізніше 1 жовтня доводять до об'єднань затверджені показники плану на наступний рік. В автотранспортних об'єднаннях розпочинається другий етап розробки плану на наступний рік, який включає уточнення і деталізацію трансфінплану за окремими розділами. Протягом жовтня-листопада в автотранспортних об'єднаннях з участю всіх підрозділів трансфінплан розглядають на виробничих нарадах, де до нього вносяться певні корективи, а потім план затверджує керівник об'єднання.

Автотранспортні об'єднання повідомляють основні показники трансфінплану вищестоящій організації для складання зведеного плану.

У процесі доведення показників затвердженого трансфінплану до структурних підрозділів автотранспортного об'єднання (автоколон, цехів, профілакторію) розробляються додаткові заходи, які забезпечують виконання завдань державного плану. Протягом листопада повинна бути завершена робота із складання і затвердження плану на наступний рік, що дасть змогу кожному автотранспортному об'єднанню за місяць до початку нового планового періоду розробити організаційно-технічні заходи, які забезпечать виконання плану з найменшими трудовими і матеріальними затратами.