Смекни!
smekni.com

Фактори конкурентоспроможності американських готелів (стр. 3 из 3)

Kube Hotel (Париж, Франція)

Цей дизайнерський готель на 41 номер відкритий минулого року і пропонує розміщення в незвичайних номерах: вузькі, з білими стінами, обставлені яскравими меблями і матовими нічними столиками у формі куба. Двері в номер відкриваються скануванням відбитка пальця. Ванні кімнати знаходяться в сірих шафах без вікон і нагадують літакові.

Ngong House (Найробі, Кенія)

Готель знаходиться на ділянці 10 акрів у передмісті Найробі, поруч із кавовою фермою Карен Бліксен, що написала славетну книгу «З Африки». Керує готелем колишній бельгійський дипломат. Гостей розміщують у будиночках на деревах, котеджах і в рубленому будиночку. З будиночків, піднятих на 15 футів над землею, відкриваються прекрасні краєвиди.

Pitcher Inn and Spa (Варрен, США)

Готель знаходиться біля підніжжя лижного і гольф-курорту Sugarbush і пропонує 10 номерів і сьютів. «Гірський» номер нагадує житло рейнджера з каміном, зображенням навколишніх пейзажів і справжнім спорядженням для катання на лижах, скелелазіння і походів. Є номери, виконані в риболовецькому і мисливському стилях.

Winvian (Лічфілд, США)

Номер у цьому готелі, який відкрито наприкінці минулого року, коштує 2000 доларів за ніч. За ці гроші ви отримуєте розміщення в одному з 18 котеджів, створених 15 різними архітекторами. Темами котеджів стали вертоліт, боброве житло, кемпінг, таємне товариство тощо. Шеф-кухар готелю — Кріс Едді — протеже відомих Деніела Булуда й Алена Дюкасса.