Смекни!
smekni.com

Туризм в Інтернеті (стр. 2 из 3)

Туристичне агентство 'Діоскури' (http://www.dioskurs.com)
Тільки корисна інформація про тури до країн Європи, Близького і Далекого Сходу. Усе систематизовано і розписано детально. Для тих, хто полюбляє дошукуватися значень незнайомих слів і назв - легенда про братів Діоскурів.

WenzelGroupUkraina (http://www.wenzel-travel.cz)
Тур-оператор в Чешській республіці. Тури в Прагу, на гірськолижні курорти, в Карлові Вари, Карлштейн, південні богемські моря. Опис послуг, онлайн замовлення, контактна інформація

Туристична агенція 'New logic' (http://www.newlogic.com.ua)
Подорожі по Європі, відпочинок на курортах Середземного, Чорного, Адріатичного, Егейського морів, Індійського та Атлантичного океанів, авіаквитки з безкоштовною доставкою по Києву, термінрве оформлення закордонних паспортів, організація прийому, екскурсійного обслуговування, розміщення в готелях по Києву та Україні

Туристична компанія 'Загор'є' (http://www.zagtour.kiev.ua)
Туристична компанія пропонує повний спектр туристичних послуг. Туризм, подорожі, бронювання і продаж авіаквитків, власні каталоги подорожей, VІP - сервіс в аеропортах Києва. Генеральний агент на Україні Sіngapore Aіrlіnes і Swіss Travel System

Туристична агенція 'Західтранссервіс' (http://www.zapad.com.ua)
Агенція займається внутрішнім і зовнішнім туризмом. Яскравий і детальний опис турів і можливостей.

Агенція термінових путівок (http://www.hottour.com.ua)
Сайт для професіоналів туристичного бізнесу й любителів подорожей. Велика кількість термінових турів у Крим і дальнє зарубіжжя.

Туристична фірма 'Саквояж' (http://www.sacvoyage.com.ua)
Інформація про індивідуальні та групові тури, відпочинок на курортах світу: екскурсії, круїзи, гірськолижні курорти, дитячий відпочинок, авіаквитки та автобусні перевезення. Статті, що розповідають про специфіку різних країн. База даних посольств.

Pan Ukraine (http://www.panukraine.kiev.ua)
Туристична фірма. Інформація про агенцію, розташування, послуги, тури, авіаквитки, відомості про авіатарифи, можливість перегляду в on-line режимі розкладу авіарейсів і статусу замовлення для пасажирів, які мають бронюровання на рейси авіакомпаній світу.

Українська Туристична Інформаційна Система (http://www.utis.com.ua)
Продаж та бронювання туристичних послуг. Практично щоденні оновлення, розпис руху. Підтримка трьох мов. Екскурсії. 'Мисливство на Україні' - один з можливих турів.

Веб-каталог турфірм (http://www.TOUR.com.ua/firms)
Каталог веб-сторінок туристичних фірм. Напрямки діяльності, опис турів з фотографіями та таблицями.

East-EuropeanAdventures (http://www.adventures.com.ua)
Ексклюзивні тури Києвом та Україною в супроводі індивідуального гіда-перекладача (10 різних мов). Цікаві туристичні програми, мисливські та рибальські тури. Організація дозвілля для індивідуальних і корпоративних клієнтів. Проведення презентацій, бенкетів, вечірок. Оздоровчі тури в українські регіони, лікування іноземних громадян у найкращих клініках України. Шлюбні тури, 'Круїзи самотніх сердець', сприяння в укладанні міжнародних шлюбів. Індивідуальне транспортне обслуговування та послуги з письмового та усного перекладу.

Туроператор Челтер (http://www.crimealand.com.ua)
Тури, відпочинок і лікування в Криму, оздоровлення в кримських здравницях, курорти, санаторії, пансіонати, дитячі табори, відпочинок батьків з дітьми, путівки.

Інформаційно-пошукова система Тур-Інформ (http://www.travel-tour.com.ua)
ТУР-ІНФОРМ - якщо Ви зібрались у подорож... Інформация про країни, тури, маршрути, фірми; СИСТЕМА БРОНЮВАННЯ санаторїїв та пансіонатів України.

Спутник Україна (http://www.sputnik-ukraine.com)
Організація прийому й обслуговування іноземних, вітчизняних туристів в Україні, організація туристичних поїздок зарубіж, екскурсійна діяльність, організація масового і оздоровчо-спортивного туризму.

Відпочинок і лікування у санаторіях і пансіонатах Криму от 'Тур Етно' (http://www.tour-ethno.com/resort.htm)
Лікування і відпочинок у санаторіях і пансіонатах Криму. Обслуговування індивідуальних туристів і організованих груп у Криму. Дитячий і сімейний відпочинок у Криму. Екскурсії по визначних пам'ятках Криму. Замовлення трансферів.

Туристична фірма 'Санрайз Крим' (http://www.sunrise.bip.ru)
На сайті Ви знайдете детальний опис великого спектру послуг, пов'язаних з відпочинком у найкращих куточках Криму. Крім того, є інформація про деякі визначні місця півострова.

Туристична агенція 'Intertravel' (http://www.intertravel.com.ua)
Бронювання і доставка авіаквитків по гарних тарифах. Обслуговування туристів туристичних груп в Україні. Міжнародний туризм.

Туристична фірма 'Руада' (http://www.ruada-tour.com.ua)

Сайт містить докладну інформацію про відпочинок і тури, пропоновані туристичною фірмою. Класифікація пропозицій за країнами.

Укрінтур (http://ukrintour.com.ua)

Представлено інформацію не лише для охочих відпочити, оздоровитися і розважитися, але також для тих, хто має намір повчитися або попрацювати за кордоном. Ви довідаєтеся , як можна продати свої вміння та навички у таких країнах, як Йемен, Ірландія, Іспанія, Норвегія, Австрія, Німеччина, Швеція, Франція.

В Крим з Тур-Етно (http://www.tour-ethno.com)

Спеціалізується на обслуговуванні індивідуальних туристів та організованих груп в Криму і пропонує різноманітні послуги

Комплексне підприємство 'Тара' (http://www.kptara.dp.ua)

До Ваших послуг список регіонів, відпочинок у здравницях яких підприємство може організувати без проблем. Представлена досить детальна інформація про санаторії і будинки відпочинку.

Туристична компанія 'Формула-Холідей' (http://www.formulaholiday.com)

На сайті можна знайти загальну інформацію про туризм і відпочинок в Україні і за кордоном, а також конкретні пропозиції щодо відпочинку, візової підтримки, оренди автомобілів, авіаперельотів і багато іншого.

Туристична агенція 'Клеопатра' (http://www.kleopatra.com.ua)

Якщо Ви мрієте вивчати англійський на Мальті, то Вам сюди. Крім того, представлена інформація про пропоновані автобусні тури, подорожі, спеціальні пропозиції.

Туристична компанія 'АВВ-Експрес' (http://www.avvtour.kiev.ua)

Індивідуальні тури. Програми розроблені та розраховані на основі прямих договорів. На сайті є докладний опис турів. Все про документи для виїзду за кордон. Є розділ, присвячений питанням страхування. Інформація для іноземців, які хочуть відвідати Київ.

Турфірма Берта (http://www.berta.crimea.ua)

На сайті розміщена інформація про умови відпочинку і лікування в Євпаторії та інших містах Криму. Опис санаторіїв, пансіонатів, будинків відпочинку, ціни, фотографії, графіки

Туристичне агенство ІЛТОМ. (http://www.iltom.com.ua)

Фірма пропонує комплексне обслуговування іноземних і місцевих туристів: групові й індивідуальні тури. Екскурсії, молодіжні і дитячі табори, язикові курси. Організація конференцій, семінарів. Резервація готелів. Продаж квитків.

Туристична фірма ЕКСПРЕСІЯ-СВ (http://www.expressiysv.kiev.ua)

Туристична фірма ЕКСПРЕСІЯ-СВ - повний комплекс послуг по відпочинку в Києві і не тільки.

Туристична агенція Брайт (http://www.bright-travel.narod.ru)

Туризм, продаж авіаквитків на регулярні рейси українських та зарубіжних авіакомпаній, відпочинок за кордоном: Європа, Азія, Африка. Австрія, Англія, Шотландія, Угорщина, Чехія, Італія, Іспанія, Швейцарія, Канарські о-ви, Індія, Непал, Тибет, Китай, Єгипет, Тунис. Відпочинок та оздоровлення в Україні, Крим, екскурсії для дітей та дорослих, екзотика, готелі, резервація готелів та турів, літній та зимовий туризм, екстримальний туризм.

Туристична фірма 'Інтерсервіс' (http://www.silver.n-t.org)

До Вашої уваги гарячі путівки, довідкова інформація про країни, міні-круїзи, екскурсії, хоббі. Прайси.

Туристична агенція Схід (http://www.is.svitonline.com/skhid)

Відпочинок, лікування, екскурсії в будь-якій країні світу, організація конференцій, семінарів, бізнес-турів, корпоративне обслуговування. Інформація про компанію, програми, гарячі тури

Фірма 'Сардер' (http://www.sarder.com.ua)

Розміщення в санаторіях, готелях і базах відпочинку Криму; різноманітні экскурсные програми; пішохідні туристичні маршрути; обслуговування семінарів і конференцій; бронювання авіа та залізничних квитків.

Туристична aгенція 'Flyer Travel Agency' (http://www.flyer-travel.kiev.ua)

Туризм, продаж авіаквитків, медичних страховок, оформлення віз. Перелік наданих турів. Ціни. Координати.

'Всесвіт-Тур' (http://vsesvit-tour.com)

Продаж авіаквитків та турів з безкоштовною доставкою. Тарифи та послуги. Координати.

Фірма 'Хан-Тенгрі' (http://www.han-tengry.mk.ua)

Відпочинок для дітей та дорослих, екскурсійні тури, шкільний туризм. Пригодницький туризм та активний відпочинок. Інформація про напрямки діяльності фірми.

Готелі та турбази в Івано-Франківській області

Лілія Левандовська (Site Assistant) liliya@iatp.org.ua

http://webua.net/pigy/indexua.htm - готель „Піги”

Готель "ПІГИ", реставрований в 1999 році, розта­шований неподалік від найбільшої гори Карпат — Говерли, на березі річки Прут. Ця місцевість нале­жить до зони бальнеологічних курортів України з чу­довими лісовими ландшафтами, мисливськими угіддя­ми та чистим гірським повітрям.

http://www.nadia.if.ua/ukr/hotel/ - готель „Надія”

Для вашого вiдпочинку готель пропонує широкий вибiр захоплюючих подорожей мальовничими куточками Карпат, вiдвiдання єдиного в свiтi музею "Гуцульщина" в м.Коломиї, Манявського скиту (одного з найдавнiших в регiонi монастирiв), Яблунецького перевалу, мiст Косова, Галича, перлини Карпат - Яремчi, мiста водоспадiв, легенд та печер народного повстанця Олекси Довбуша. Всi подорожi супроводжують професiйнi екскурсоводи та перекладачi, отже ви не тiльки побичите гарнi краєвиди, а й познайомитесь з iсторiєю, традицiями та легендами нашого краю.

http://www.legenda.ks.if.ua/ - база „Гуцульщина”

Туристический комплекс "Легенда Карпат" размещен в дубовой роще на территории природного национального парка "Гуцульщина", между горными реками Черемош и Рыбница. Сама природа создала здесь условия для отдыха, восстановления сил и лечения.