Смекни!
smekni.com

Підприємства ресторанного господарства (стр. 4 из 4)

Крім того, на сайті розміщено повну карту меню з діючими цінами та додатковою корисною інформацією. Також розміщено яскраві фотографії практично всіх страв. До уваги відвідувачів сайту пропонується віртуальний тур, що ілюструє дизайн інтер'єру ресторану. Таким чином, користувачі Інтернету можуть не тільки ознайомитись з інформацією, а й забронювати столик або зробити підписку на розсилку новин підприємства. Серед недоліків можна вказати незручну систему навігації сайту та певною не літературною формою викладення текстових матеріалів.

Принципово іншого роду є інтернет-сторінка ресторану "Гольфстрім" www.golfstreame.com.ua. Головною особливістю є більший обсяг інформації про шоу-програми, що організуються в ресторані, та й про знаменитих відвідувачів закладу. Усі розділи сайту ілюстровані неформальними фотографіями. Активно використовуються динамічні зображення як елементів дизайну, при відкритті сайту звучить концептуальна мелодія, яка супроводжує гостя під час перегляду сайту і може бути за необхідності відключена. Головний недолік — відсутність системи бронювання місць у режимі он-лайн і наявність тільки одного мовного варіанта текстової інформації.

Заклади громадського харчування, які знаходяться в готелях або співпрацюють з ними, як правило, не мають власних сайтів, а представлені на інтернет-сторінках закладів
розміщення.

Ресторани Одеського регіону достатньо активно використовують також такі засоби просування своїх послуг, як реклама на тематичних порталах, контекстні згадування і консультування в режимі он-лайн.
Багато ресторанних підприємств Одеського регіону згадуються на інформаційних ресурсах або тематичних розділах великих інформаційних порталів, наприклад, на сайті про українські ресторани: www.restaran.ua та порталі http://today.od.ua. Такий напрям використання Інтернету є виправданим, однак застосування тільки такого засобу просування послуг недостатньо для завоювання стійких конкурентних позицій на туристичному ринку регіону.

Висновок

И то розглянули основні переваги створення компанією свого веб- представництва як джерела доларів додаткового прибутку. Значну увагу приділялася розгляду питань, що з наповненням сайту інформацією щодо продукції і на видах оплати товарів, придбаних через електронний магазин компанії. Докладніше була освітлена інформація про унікальної роботі електронного магазину як інформаційного блоку, працюючого 24 години на добу і сім днів, у тиждень без свят, вихідних, лікарняних, перекурів і перерв на обід. Інформація із російського сайту проста до відвідувачів практично завжди. інтернет-сайт це рекламний блок, це книга, джерело миттєвої і постійно свіжої, оновленої інформації про повернення діяльності компанії, продукцію, цінах, послугах, знижки, пропозиціях для партнерів, і т. буд. Сайт це надавало додаткові клієнти, партнери, які через Інтернет. Сайт обслуговує будь-яке громадян України одночасно, це рекламний блок для кола відвідувачів. Незалежно кількості споживачів, вони всі одночасно отримають будь-яку потрібну інформацію про діяльність компанії.

Компанія, відкриває своє представництво з Інтернету, має можливість знизити витрати з допомогою перенесення навантаження роботи з клієнтами на інтернет-сайт. Якщо в компанії з'явився інтернет-сайт, частина клієнтів одержуватиме інформацію з нього, а чи не від продавця чи менеджера роботи з клієнтами. Отже, знизиться навантаження службовців компанії. Зниження навантаження дозволить відразу знизити витрати – уникнути збільшення штату співробітників і купівлі нового устаткування (телефони, АТС). А зниження витрат, як відомо, призводить до збільшення прибутку компанії. Отже, з допомогою Інтернет-сайту компанія збільшує свій прибуток.

В світі Інтернет міцно зайняв своє місце в усіх галузях життя людини. У особистому житті - це віртуальні романи, листування з близькими, незалежно від цього наскільки далеко вони виявилися друг від друга, " похід " до магазину на купівлю. У ділової, професійної сфері - це незамінний помічник в розширенні своїх бізнесів.

Створення бизнес-сайта здатне приймати значно більшу зростання прибутків рахунок цілодобової Інтернет-реклами, розширення ринків збуту, залучення нових покупців і встановлення нових ділових зв'язків.

Бізнес-сайт - це реклама продукції Інтернеті, і навіть повноцінний Інтернет-магазин з каталоги товарів хороших і зручний механізм замовлення продукції режимі он-лайн.

С появою Інтернету все великої ваги економіки стала набувати електронна комерція - форма доставки продукції, коли він вибір, і замовлення товарів здійснюється через комп'ютерні мережі. Інтернет - це нове слово в сфері комунікації. Він дає змогу отримати миттєвий доступом до кожному інформаційному ресурсу. Інтернет – сам масовий і оперативний джерело інформації. Своє представництво у мережі має практично кожна західна організація, фірма чи компанія. Сьогодні будь-яка поважна компанія у Росії країн СНД повинен мати власний сайт, щоб у найближчому майбутньому не виявитися поза світового бізнесу. Створюючи свій сайт, компанії та індивідуальні представники набувають унікальну можливість розповісти себе всьому миру.

Список літератури

1.Богданов-Ктьков М. У., Орлов А.А. Інтернет: Новітній довідник. М.: Видавництво Эксмо; СПБ: СОВА, 2003.

2.Джон Крейнак, Джон Хебрейнен. Енциклопедія Інтернет. Санкт-Петербург, 1999.

3.Джон Р.Левин, Крол Баради, Маргарет Левин-Янг, Науково-популярне видавництво, Internet для “чайників”, 9-те издание.

4.Леонтьев В.П. Новітня енциклопедія самого персонального комп'ютера, М.: ОЛМА-ПРЕСС, 2002г.

5.Пащенко І. Р. Internet. Керівництво для початківців але тільки. – М.: Видавництво Эксмо, 2005.