Смекни!
smekni.com

Проектне фінансування (стр. 2 из 2)

Розробку, погодження, експертизу та затвердження проектної документації погоджують із місцевими органами містобудування та архітектури відповідно до місцевих правил забудови відносно архітектурно-планувальних рішень, розміщення, раціонального використання пропонованої для відведення території, відповідності передбачених рішень вимогам архітектурно-планувального завдання, містобудівній документації.

У разі виникнення спірних питань остаточне рішення приймає Держбуд України.

ТЕО, ТЕР, а за їх відсутності - П або РП (з стверджувальна частина) нових об'єктів виробничого призначення незалежно від підпорядкування повинні мати відповідний висновок територіальної організації в будівництві відносно вибору земельної ділянки для будівництва та кооперації щодо джерел постачання й інженерних мереж. За відсутності норм та правил на проектування запропоновані проектні рішення підлягають погодженню з відповідними органами державного нагляду.

ЕП, ТЕР, П, РП (затверджувальна частина) до їх затвердження підлягають обов'язковій комплексній державній експертизі згідно із законодавством незалежно від джерел фінансування.

Відповідно до зауважень комплексної державної експертизи, які пов'язані з порушенням законодавства і нормативних вимог, замовник і проектна організація зобов'язані внести зміни і доповнення в проектну документацію.

Список використаної літератури

1. Бардиш Г.О. Пректне фінансування. Підручник. – 3-тє вид-ня перероб. та доповнен. – К.: «Хай-Тек Прес», 2008. – 464с.

2. Бардиш Г.О. Проектне фінансування: Навчально-методичний посібник. - Львів: ЛБІ НБУ, 2004. - 240 с.

3. Верба В.А., Загородніх О.А. Проектний аналіз: Підручник. - К.: КНЕУ, 2000. - 322 с.

4. Бардиш Г.О. Проектний аналіз: Підручник. - Львів: ЛБІ НБУ, 2004. - 485 с

5. Злупко С.М. Основи економічної теорії: Навчальний посібник. Львів: Львівський національний університет ім.1. Франка, 2001. - 628 с.

6. Покропивний Ф.С. Економіка підприємства: Підручник. – К.: КНЕУ. - 2000. - 528 с.