Смекни!
smekni.com

Економіка Черкаської області (стр. 5 из 5)

Відзначаючи роботу будівельників, очільник Черкащини з вдячністю оцінив їх професіоналізм і високий рівень відповідальності. Сергій Тулуб нагадав, що ще на початку року будівля перебувала у занедбаному стані, проте, залучившись підтримкою влади, робота будівельників на об’єкті закипіла і сьогодні результат видно неозброєним оком.

Нагальним питанням, на думку губернатора, залишається призначення керівника цієї потужної установи. Вже проходять відповідні співбесіди, проте Сергій Тулуб переконаний, що головний лікар має вже сьогодні розпочати свою роботу, докласти свої зусилля до будівництва закладу, у прямому розумінні, формувати і закладати основи до офіційного відкриття лікарні.

Голова обласної державної адміністрації запевнив, що будівництво обласної дитячої лікарні є лише першим медичним проектом. На черзі районні лікарні у Городищі, Червоній Слободі, Корсунь-Шевченківському та інші. Крім того, Сергій Тулуб нагадав, що ним особисто було взято зобов’язання забезпечити роботу усіх сільських фельдшерсько-акушерських пунктів. Тож робота у цьому напрямку тільки розпочалася.