Смекни!
smekni.com

Немецкое информационное агентство Deutsche Presse - Agentur (стр. 2 из 2)

Продукція, що двічі на тиждень, DPA Illustrated функцій ідеально підходять для використання в газетах і журналах, які будуть включені в їх міжнародних, розваги, стиль життя, подорожей, автомобільних і комп'ютерних сторінок. Кожен випуск містить шість функцій, кожна з яких має високу роздільну здатність фотографії. Статті діапазоні довжин від 400 до 1200 слів, розмір фотографії і слова розраховує видно перед завантаженням.

Всі DPA Illustrated особливості текстів і фотографій, архівуються в Інтернеті. Клієнт редактори можуть виконувати пошук в архіві через інтернет 24 години на добу. З їх особистих логінів, вони можуть отримати доступ до функції архіву з будь-якого комп'ютера у світі. В якості додаткової послуги, клієнт отримує редактори оповіщення по електронній пошті, що гіперпосилання на останньому питанні можливості.

Німецьке інформаційне агентство ДПА є основним акціонером EPA Європейська преса фотоагентство. Послуги EPA продаються свого міжнародного агента з продажу ДП (Глобальний Media Services), яка повністю належить дочірній компанії німецького агентства ДПА преси.

Об'єднання ресурсів 11 великих європейських новини та фотоагентство, EPA забезпечує незалежне високоякісних Світ фото службу, що охоплює глобальні події від європейської перспективи. Цілісність, незалежність і відповідальність її керівних принципів.

Продукти

* Щоденний обсяг виробництва до 1000 зображень доставлено 24 / 7

* Охоплення всіх класичних категорій: політика, бізнес і економіка, спільні інтереси, спорт, мистецтво і культура / розваги

* Охоплення забезпечується 11 EPA європейських установ-членів, міжнародних партнерів і співробітників EPA фотографів, розміщених по всьому світу

EPA послуга включає в себе близько 1000 фотографій в день, що подаються в службу 24 години на добу і породила мережу з більш ніж 400 фотографів у всьому світі. Близько 40 відсотків загального обсягу продукції відбувається за рахунок Європи. Зображення з EPA творчі і говорити від себе. Покриття забезпечується фотографів EPA персоналу разом з її європейськими установами-членами і міжнародними партнерами.

Тематика журналу охоплює класичних категорій новини загальні новини, політика, спорт, бізнес, фінанси, мистецтво, культура та розваги.

Новини: Німецький політик, Економіка, Культура, Міжнародна політика, Спорт.

Природно DPA надає велике значення для отримання надійних статистичних даних з відомих міжнародних організацій і окремих досліджень. Служба DataReporting використовує автоматизовану звітності (ЦАР) інструментом для дослідження і аналізу даних.

ДПА GlobalData видається один раз на тиждень, охоплюючи одне глобальне і одне європейські теми. Аналіз доповідей присвячені окремим країнам або міжнародних справ.

Будучи одним із провідних у світі міжнародних інформаційних агентств ДПА підтримує чотири незалежних в редакційному відношенні, але тісно пов'язаних мережі бюро, кореспондентів та співробітників по всьому світу.

Комерційні та стратегічної угоди про співпрацю з національними та міжнародними партнерами доповненням цих операцій, що призвело до злиття сильні сторони, з якою клієнт вигоди.

У жовтні 2008 року, ДПВ почав свою співпрацю з Азіатсько-News Network (ANN), найбільш активними газетами альянс у світі. ДПА є ексклюзивним синдикації Енн партнера і як такий, поширює новини та особливості походять від Енн.

Енн була заснована в 1998 році з метою об'єднання азіатських газет. Сьогодні мережа являє собою альянс з 19 провідних щоденних газет з 187 країн Азії.

Послуга вибору 50 статей в день від Creme De La Creme азіатського газет і доступний сім днів на тиждень. Вона надає новини, глибокий аналіз, коментарі, коментарі та фонів у сфері політики, економіки, охорони здоров'я, науки, культури та розваг, пропонуючи унікальні "азіатські точки зору" на азіатських і глобальних проблем. Крім того, послуга включає в себе функції ANN розповіді, ілюструє деякі з них.

DPA платформа пропонує вам доступ до великих фондом ДПА знань у вигляді текстів, зображень і графіки. Він надає клієнтам у режимі реального часу дослідження можливостей, а також швидкого пошуку архіву.

DPA платформу змінює спосіб, в якому мультимедійного контенту можуть бути використані і використовуються.

Нові звіти, характеристики та довідкових матеріалів, а також малюнки і графіки доступні через один, легко доступної мережі, на основі МСД платформи особливо корисна для редакторів та контент-провайдерів.

DPA Платформа також повинна стати одним з ключових місць для контент-провайдерів за продаж та обмін зміст. Користувач прибуток від ДПА ноу-хау і здатні досягти великих цільових груп з легкістю. Ми обробляємо і представити ваш зміст ефективного використання останньої процедури кластер, що дозволяє провести і ринкові дані через DPA платформі.

Цей новий метод ув'язки знань дозволить надати клієнтам зручний для користувача інтерфейс і швидкий доступ до всіх необхідних змістом.

DPA на порозі радикальної перебудови

Найбільше німецьке інформаційне агентство бореться з купою проблем: клієнти йдуть, а запити тих, хто залишається, ростуть і ростуть. Тому DPA планує більш тісне злиття контенту: текстів, фотографій, графіки, аудіо та відео. Його суперник, DDP, навпаки, ставить рекорди по прибутку і розраховує на консолідацію галузі.

Основні проблеми DPA пов'язані з відтоком клієнтів. Так, нещодавно від його послуг відмовилася і перейшла до DDP медіа-група WAZ, що видає газету Westdeutsche Allgemeine Zeitung. Щоб уникнути збитків, керівництво інформагентства тепер намагається скоротити витрати.

DPA готове піти на серйозну перебудову. «Того, що десять років тому ще було основою нашої освіти вартості, то є новина як коротке і точне текстове повідомлення, тепер вже недостатньо», - йдеться у внутрішньому документі, представленому газеті Handelsblatt. Для того щоб зробити новина якісним продуктом, її необхідно зробити більш глибокої за змістом, а також забезпечити їй мультимедійну підтримку, об'єднати текст, малюнки, графіку, аудіо-та відеоматеріали.

Тим часом підготовка з організації нового ньюсрума DPA в Берліні йде повним ходом. Компанія шукає офісні приміщення площею близько 3 тис. кв. м. Агентство планує завершити тотальну реорганізацію до вересня за допомогою консалтингової компанії IDS Scheer. Саме тому нинішній головний редактор Spiegel Online Вольфганг Бюхнер повинен вже на початку липня стати заступником головного редактора DPA. А на початку 2010 року він змінить на посаді головного редактора Вільма Херліна, який очолює агентство вже 19 років.

Власники агентства, заснованого в 1949 році, очікують зростання рентабельності. «Двадцять років тому було абсолютно нормально, що ми покривали витрати. Але ситуація кардинальним чином змінилася через зміну поколінь на рівні редакторів видавництв », - вважає інсайдер DPA. Наступного тижня агентство представить річний баланс, який спостерігачі чекають з великим нетерпінням. У 2007 році компанія з 450 редакторами у 50 німецьких офісах досягла обороту 93,8 млн євро. Прибуток після оподаткування тоді склала 4,4 млн євро.

Галузь тим часом готується до консолідації. «Німецький ринок здається нам переповненим», - зазначають представники конкурента, DDP. «Ідеї про створення в Німеччині вільної преси, що виникли після війни і в період окупації, вичерпали себе. Це виявляється в тому, що агентства прив'язані до великих субсидій. У майбутньому, на нашу думку, це зникне », - вважають в берлінському агентстві. Найбільше держава підтримує France Press (AFP). З щорічного доходу у розмірі 260 млн євро, за даними галузі, 108 млн євро агентство отримує від французької держави.

DDP в 2008 році досягло найвищої прибутку за всю історію компанії. При загальному обороті в 12 млн євро EBITDA склав майже 2,6 млн євро.

Список використаних джерел:

1. DeutschePresse - Agentur [Електронний ресурс] — Режим доступу:

http://www.dpa.de/

2. DPA - Немецкое информационное агентство[Електронний ресурс] — Режим доступу: http://www.dpa.de/