Смекни!
smekni.com

Походження всесвіту 2 (стр. 3 из 3)

Еволюція від елементарних часток в атоми в амінокислоти і далі в подвійні спіралі - чудо, випадковість.

Це дійсне чудо. Це дійсно геніально!

Але як же на питання про походження життя відповідають теософи. Дуже просто. Життя на землі з'явилася з Венери. З її прибутку прибульці і розмножилися брунькуванням. Дуже неясна теорія й абсолютно що не заслуговує довіри.

Далі перейдемо до ненаукових явищ.

До ненаукових явищ відносяться такі явища як, НЛО , екстрасенси, телепатія, полтергейст.

НЛО це реальність на 5% і фікція на 90%.

Існування проблеми ненаукових явищ розуміє під собою те, що наш світ непорівнянний більш складний , чим той який нам представляє наука. Вони приводять нас до висновку, що наш світ не один, що є якийсь як би рівнобіжний світ, що існує незалежно від нас і не підкоряється нашим законам. Дуже добре проблема ненаукових явищ висвітлюється в телесеріалі «Секретні матеріали» на основі даних ЦРУ і ФБР. Представлений матеріал дуже гарний для обивателя, але не для вченого. Адже наука цілком відкидає дану проблему. Вона є для науки цілком непізнаної.

Релігія представляє ненаукові явища як чортівню. Це деякий світ цілком непорівнянний із християнством, а від того заборонний.

Я вважаю, що наш світ дійсно більш складний і в ньому є місце для ненаукових явищ, хоча вони і не підтверджені конкретними , доведеними фактами.