Смекни!
smekni.com

CAD CAM системи в гнучкому комп ютерному виробництві (стр. 2 из 2)

MathCAD – це могутнє й у той же час просте універсальне середовище для розв’язання задач у різних галузях науки і техніки, фінансів і економіки, фізики й астрономії, математики і статистики... MathCAD залишається єдиною системою, у якій опис розв’язання математичних задач задається за допомогою звичайних математичних формул і знаків. MathCAD дозволяє виконувати як чисельні, так і аналітичні (символьні) обчислення, має надзвичайно зручний математико-орієнтований інтерфейс і прекрасні засоби наукової графіки.

Система MathCAD існує в декількох основних варіантах:

· MathCAD Standard – ідеальна система для повсякденних технічних обчислень. Призначена для масової аудиторії і широкого використання в навчальному процесі;

· MathCAD Professional – промисловий стандарт прикладного використання математики в технічних додатках. Орієнтована на математиків і науковців, що проводять складні і трудомісткі розрахунки.

· MathCAD Professional Academic – пакет програм для професійного використання математичного апарата з електронними підручниками і ресурсами.


Використана література:

· Колодницький М.М., Чайковський С.С.Огляд інтегрованих систем автоматизованого проектування для машинобудування. Частина 1. // Вiсник ЖIТI, 1998.– № 7. – C. 219–229.

· Колодницький М.М., Чайковський С.С.Огляд інтегрованих систем автоматизованого проектування для машинобудування. Частина 2. // Вiсник ЖIТI, 1998. – № 8. – C. 181–190.