Смекни!
smekni.com

Керування папками файлами та ярликами Меню Пуск (стр. 2 из 2)

2. Вона є об'єктно-орієнтованою ОС для оброблення документів. В ній використовують такі офісні аналогії, як «робочий стіл», «папка», «документ», «кошик» і т. д.

3. Допускає підключення до локальних і глобальних комп'ютерних мереж (електронна пошта, факс.

4. Містить довгі імена файлів (до 255 символів).

5. Допускає роботу з програмами, розробленими в ін­ших ОС (МS DOS, Windows 3.1, Windows 95 Windows NT), і виконання їх.

6. Працює в багатозадачному режимі. Використовує процесну форму (паралельно виконується кілька програм) та потокову форму (паралельно виконуються різні части­ни однієї програми). При одному процесорі багатозадач-ний режим реалізується так: попрацювавши якийсь час, задача у Windows 98 автоматично розвантажується і керу­вання передається наступній задачі. При перебоях під час розв'язування задачі її можна зняти без розвантаження всієї системи

всієї системи.

7. Застосовує пряму адресацію оперативної пам'яті, за­вдяки чому у програмах (додатках) можуть використову­ватися до 4 Гбайт віртуальної пам'яті (оперативна пам'ять і пам'ять на жорсткому диску).

8. Підтримує обмін даними між додатками за допомо­гою ОLE-технології— зв'я­зування та вбудовування об'єктів). Наприклад, таблиці, а також діаграми, побудовані в табличному процесорі Eхcel, можуть використовувати в документі, створеному в текстовому редакторі Word.