Смекни!
smekni.com

Звернення до виконання вироків рішень ухвал постанов (стр. 2 из 2)

Кримінальна справа вважається закінченою після звернення до виконання вироку, ухвали, постанови, зокрема постанови про звільнення від покарання або пом'якшення покарання внаслідок акта амністії чи помилування і одержання повідомлення про виконання зазначених рішень.

Секретар, у разі неодержання повідомлення про виконання вироку, ухвали чи постанови, повинен своєчасно доповісти про це судді, який головував по справі.

Якщо за вироком чи ухвалою суду належить взяти під варту засудженого, який знаходиться на підписці про невиїзд, справа вважається закінченою після одержання від відповідного органу внутрішніх справ повідомлення про те, що засудженого взято під варту.

Якщо засуджений після постановлення вироку переховується, справа вважається закінченою і здається до архіву тільки після одержання повідомлення про його розшук та виконання вироку.

Після набрання вироком законної сили секретар судового за­сідання, колегії заповнює довідку для органів слідства за формою № 6 про результати судового розгляду; за підписом головуючого довідка повертається органові слідства, що закінчував справу.