Смекни!
smekni.com

Історія Криворізького авіаційного коледжу (стр. 2 из 2)

У грудні 1999 року вперше в історії навчального закладу був оголошений відкритий конкурс на заміщення вакантної посади начальника коледжу в зв'язку з виходом на пенсію Шачкова В.О.

На основі конкурсного відбору та за результатами таємного голосування більшістю голосів начальником коледжу було обрано Андрусевича Анатолія Олексан­дровича.

Нова адміністрація проводить роботу щодо вдосконалення фінансове - економічної діяльності, роз­витку матеріально-технічної бази коледжу, впровад­ження нових форм і методів навчання, заключення договорів про співпрацю з вищими навчальними закладами м. Києва, Харкова, Запоріжжя, Дніпро­петровська.

У травні 2000 року Державною комісією МОіН України була проведена атестаційна експертиза коледжу. Комісія підтвердила, що діяльність коледжу здійснюється відповідно до вимог сучасних документ; МОіН України.

Натхненні доброю оцінкою роботи, адміністрація та викладачі коледжу продовжують працювати над вдосконаленням навчально-виховного процесу.

Сьогодні, всупереч всім негараздам, колектив коледжу схиляється до оптимістичного бачення його майбутнього - як передового навчального закладу неза­лежної України в підготовці висококваліфікованих спеціалістів.