Смекни!
smekni.com

Перегляд та відправка повідомлень груп новин (стр. 2 из 2)

Зауваження

· Для перегляду відомостей про повідомлення (наприклад, дати відправлення) з групи новин виділить повідомлення, відкрийте меню «Файл» і клацніть «Свойства».

Як надсилати великі повідомлення

Багато серверів пошти та новин обмежує розміри повідомлень, що передаються ними. Звичайно граничне значення для одного повідомлення разом з усіма вкладеними файлами становить 1 мегабайтів.

Outlook Express дозволяє відправляти на такі сервери великі повідомлення, розбиваючи файли на частини. Одержавши таке повідомлення по частинам, програма пошти збирає їх в одне ціле.

1. Виберіть у меню «Сервис» команду «Учетные записи…».

2. Натисніть на вкладці «Почта» або «Новости» кнопку «Свойства».

3. Встановіть на вкладці «Дополнительные» у групі «Отправка» прапорець «Разделять сообщения больше Х кбайт» і потім введіть максимальний розмір файла, який дозволено посилати.

Як встановити довжину рядка у вихідних повідомленнях груп новин

Outlook Express автоматично встановлює довжину рядка повідомлень у відповідності з форматом звичайного тексту з рядком у 76 символів, враховуючи можливості серверів, які не можуть відображати у рядку більше 80 символів. Коли повідомлення цитується у відповіді, первісний текст звичайно помічається додатковим символом і зсувається праворуч. Якщо ви розраховуєте одержати відповіді на своє повідомлення, задайте перенос тексту на новий рядок після 70 або 72 символів, щоб у відповіді частина тексту не виходила за край вікна.

1. Виберіть у меню «Сервис» команду «Параметры…».

2. Встановіть на вкладці «Отправка» у полі «Формат отправки новостей» перемикач «Обычный текст» і потім натисніть кнопку «Настроить…».

3. У полі «Автоматический перенос текста на позиции Х при отправке» введіть максимальне число символів, які слід відображати в одному рядку.