Смекни!
smekni.com

Діагностування за допомогою діагностичного адаптера (стр. 2 из 2)

В цьому пункті на екрані відображаються код несправностей, ознаки помилок (одноразових, багаторазових або поточних) та найменування несправності. Кнопка "Скидання помилок" надає можливість скинути всі накопичені до цього моменту помилки.

Пункт "Канали АЦП" передбачено для блоків керування, які дозволяють прямо прочитати значення з АЦП. На монітор виводяться відомості про коди АЦП і значення пов'язаних з ними параметрів.

Режим "Таблиці" дозволяє переглянути, поновити або скинути у початковий стан таблиці коефіцієнтів паливо подачі та кутів випередження запалювання (характеристичні карти), що зберігаються у постійній пам’яті ЕБК.

У вкладці "Таблиці" можливий перегляд змістовності карт по окремих каналах для систем різної складності (групове або автономне керування по циліндрах, застосування систем утилізації випарувань палива та рециркуляції відпрацьованих газів, використовування зворотних зв’язків за якістю згорання палива).

У режимі перегляду попередніх даних можна звернутися до раніше збережених даних у пам'яті сканера ДSТ за пунктом "Із ДSТ" , або у пам'яті персонального комп'ютера.

За пунктом "Із файлів" переглядаються дані, записані раніше у файл меню "Параметри". Після вибору пункту "З файлів" на екрані відображається база даних запису по клієнту. При перегляді раніше записаних графіків їх можна поєднувати із запропонованого списку.