Смекни!
smekni.com

Економічні аспекти взаємодії суспільства і природи 5 (стр. 4 из 4)

Акціонер, у відношенні якого настають обставини непереборної си­ли, зобовзаний терміново у письмовій формі інформувати про їх наставання інших акціонерів. Ця інформація повинна містити відомості про характер обставин та, по можливості, оцінку їх впливу на виконання акціонером його обов'язків по договору.

По припиненню дії цих обставин акціонер, у відношенні якого вони діяли, повинен терміново повідомити про це інших акціонерів у письмовій формі, з вказанням строків, в які передбачається виконати обов’язки. Якщо акціонер не. направить чи направить несвоєчасно необхідне повідомлення, він зобов'язаний відшкодувати іншим акціонерам збитки, створені несвоєчасним повідомленням.

При виникненні обставин непереборної сили строк виконання обов’язків по даному договору відсувається згідно часу дії цих обставин та їх наслідків.

Якщо невиконання обов'язків продовжуються в зв'язку з обставинами непереборної сили більше 6 місяців і немає можливості зробити обов'язкову заяву про дату припинення обставин та виконання обов'язків більше як 6 місяців, будь-який акціонер має право розірвати Договір без попереджувального строку з терміновим всту­пом розриву у силу і при цьому жоден з акціонерне не має права на відшкодування збитків внаслідок розриву.

Інші акціонери можуть прийняти рішення про збереження дії Дого­вору у відношенні них незалежно від вибуття акціонеру, який розірвав Договір.

9.7. Даний Договір вступає в силу з моменту його підписання і мо­же бути змінений чи доповнений по згоді сторін, які підписали Дого­вір.

Від ___________________________________ Вiд ____________________________

______________________________________ ________________________________