Смекни!
smekni.com

Метеорологічні умови та пожежна безпека сучасного робочого місця (стр. 3 из 3)

Характеристика приміщення

Приміщення де знаходиться комп’ютерний офіс має наступну характеристику:

Двох поверхове приміщення збудоване з цегли, має сіруватий колір. Приміщення розташоване близько 50 метрів від проїжджої частини. Навколо будівлі знаходиться велика кількість зелених захисних зон. Будівля має шумоізольовані вікна, та звукопоглинающе покриття стін, тому рівень шуму в офісі низький.(Див. дод. 1) На даху приміщення розташований надійний блискавко захист. (Див. додаток 2).

Комп’ютерний офіс знаходиться на першому поверсі. Від офісу до евакуаційних дверей 5 метрів через коридор, який має ширину в 1,5 метра, двері замикаються лише на внутрішні запори, які легко відмикаються. Також в офісі присутні два вогнегасники, які заправлені вогнегасним порошком, та володіють високим бойовим характером. Це дозволить гарантувати високу якість порошкових вогнегасників. (Див. додаток 3). В офісі знаходяться 4 розетки на відстань від підлоги 1 метр та 2 вмикачі світла 1,7 м від підлоги. В зв’язку з тим що природне освітлення слабке, на робоче місце повинне використовуватись штучне освітлення.

Штучне освітлення здійснюється електричними лампами і прожекторами й поділяється на загальне, місцеве та комбіноване. Також в офісі заходяться 4 комп’ютери, на відстані один від одного 4 метри, 4 принтери, 2 телефони та прилад для прийняття факсу.