Смекни!
smekni.com

Електронна търговия (стр. 2 из 3)

3. За да правят бизнес Наличната информация Какво е основния бизнес информация? Мислете за Жълти страници "АД. Какви са нечии работно време? Какво прави един направя? Как някой може да се свържете с бизнес? Какъв метод на плащане е една отнеме? Къде се намира в бизнеса? Сега мисля за реклама Жълти страници, на които може да са мигновени комуникации. Какво е днешното специално? Днес лихвен процент? Паркинг следващата седмица много информация продажба? Ако някой може да запазвам клиент информирани за всички причини, поради които те трябва да правят бизнес с тях, не мисля, един човек може да направи повече бизнес? Човек може на WWW.

4. За да обслужват клиенти правене на бизнес информация, е един от най-важните начини да обслужват клиенти. Но ако човек се вгледа в обслужване на клиенти, ще намерите още начини за използване на технологията WWW. Какво ще кажете за вземане на формуляри за предварително отговарят на изискванията за заеми, или имат едно на персонала се търсене на клиента, че един класически джаз албума се търсят, без обвързване до един на персонала по телефона да се вземе за определяне на информацията? Дайте възможност на клиента да удар в размери и го сравните с база данни, която му разказва какво цвета на сакото е наличен в нечии магазин? Всичко това може да се направи, просто и бързо, за WWW.

5. Повишаване на обществения интерес един от тях няма да списание Нюзуик да пиша за местни нечии магазините, но можеше да ги вземем да пиша една уеб страница адрес, ако това е нещо ново и интересно. Дори ако Нюзуик ще пиша за един абонатните отваряне магазин, човек не би имал полза от някой в далечна четене град за него, освен ако разбира се, те идват на един град някой в скоро време. По информация в уеб страница, където всеки, който може да осъществите достъп до интернет и чува около една сайта е потенциален посетител на нечии уеб сайт и потенциален клиент за един информационен там.

6. За издаване Час чувствителни материали Ами ако нечии материали трябва да бъдат освободени по-рано от полунощ? В тримесечен отчет за доходите, Великото награда, съобщиха от пресцентъра комплект за дългоочаквания филм, сливането новини? Е, един изпратени материали за пресата с на-не-освобождаване пред-еди кой си, еди изявление време и да се надяваме за най-добрите. Сега тази информация може да бъде предоставена в полунощ или някой път уточнява, с всички свързани с тях материали като снимки, BIOS и др освобождава в точно по същото време. Представете си очакване на всички материали ще бъдат достъпни на нашия уеб сайт в 12:01 ч.. В лъжичка отива при тези, които чакат за информация, за да бъде публикувано, а не този, което пуска един информационен по-рано.

7. За да продават разни неща Много хора смятат, че това е номер едно нещо общо с WorldWideWeb. Въпреки това, аз го направихте номер седем да стане ясно, че мисля, че човек трябва да помисли за продажба на нещата на Интернет и WorldWideWeb след една е направил всички неща по-горе. Защо? Ами, отговорът е сложна, но най-добрият начин да го е, има ли отделно помисли по телефона на най-доброто място да продават разни неща? Вероятно не. Един вероятно счита, че телефон като инструмент, който позволява да комуникират една с 'клиент, който от своя страна помага една продават разни неща. Е, това е как Мисля, че човек трябва да помисли за WWW. Технологията е различна, но преди хората да решат да стават клиенти, те искат да знаят за една страна, това, което човек прави и какво може да направи за тях. Кой може да направи лесно и евтино за WWW. Тогава един може да бъде в състояние да ги превърнат в клиенти.

8. За да направите снимка, звук и видео на разположение Какво става, ако нечии джаджа е чудесно, но хората наистина ще го обичам, ако можеха да я видите в действие? Албумът е голям, но с не ефира, никой не знае, че това звучи чудесно? А картината е повече от хиляда думи, но не разполага с място за хиляди думи? В WWWпозволява да добавите звук, снимки и файлове кратък филм за един's информация фирмата, ако това ще обслужва нечии потенциални клиенти. Не брошура ще направим това.

9. За да се достигне крайно желателно демографски пазар Демографското на потребителя WWW е може би най-масовия пазар демографски разположение. Обикновено те са образовани или колеж е колеж образовани, като висока заплата или скоро да висока заплата. Това не е чудно, че списание Wired, списанието на избор на Интернет обществото, няма проблем получаване Lexus и други високо-маркетолог края рекламните. Дори и с добавянето на търговски он-лайн общност, демографски ще останат високи за много години напред.

10. За да отговорите на често задавани въпроси Който отговори на телефони в нечии организация би могла да кажа, че тяхното време е обикновено отработено отговори на едни и същи въпроси отново и отново. Това са въпросите, клиенти и потенциални клиенти, искам да знам отговора, преди те да се справят с един. Публикувай ги на страницата WWW и един друг ще са отстранени пречките пред стопанската дейност с една и освободени известно време за това забързано телефонен оператор.

11. За да останат в контакт с продавачи Един на служителите по пътя може да се нуждаят от най-информация минута, която ще им помогне да се продажбата или обединяване на сделката. Ако някой знае какво е тази информация, може да го публикувани в пълна самостоятелност на WWW. Един бърз градски разговор Телефонът може да запазва персонал, снабдени с най-подробна информация, без дълги сметки разстояние телефона и задържането на персонала в домашния офис.

12. За открит международен пазар Човек не може да бъде в състояние да направи смисъл на поща, телефон и регулиране във всички възможни международни пазари, но и с д-разтвор търговия, може да се отвори диалог с международните пазари толкова лесно, колкото с компанията другата страна на улицата. По въпроса-на-Всъщност, преди да се отива към Интернет, човек трябва да реши как иска да се справят с международния бизнес, който ще дойде си път, тъй като един's публикации са сигурни, че въвеждат международните възможности да си път, независимо дали тя е част от нечии план или не. Друг добавя полза; ако една компания има офиси в чужбина, те могат да осъществите достъп до дома офиси информация за цената на един градски разговор телефон.

13. Създаване на 24 часова услуга Ако някой някога е спомни твърде късно или твърде рано да се обаждате на противоположния бряг, не знае за кавга. Не всички фирми са на една и съща схема. Бизнесът си е по света, но нечии работно време не са. Опитвате се да достигнат Азия или Европа е още по-разочароващ. Въпреки това, уеб страници услуга на клиента, клиенти и партньори 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Не извънреден труд или. Може да персонализирате информация за мач нужди и събират важна информация, която ще постави една повече от конкуренцията, дори преди те да влязат в офиса.

14. Да направим подмяната на информационните бързо достъпна Понякога информация промени преди да стане от печат. Сега има един куп скъпи, безполезна хартия. Електронно издателство промени с една нужди. Не хартия, не мастило, не принтера сметка. Човек може дори да добавят една's уеб страница база данни, която персонализира продукция на страницата на една база данни може да промени както много пъти на ден като един нужди. Не печатни парче може да се сравнява, че гъвкавостта.

15. За да се позволи обратна връзка от клиенти минава се на брошура, каталога, книжката. Но тя не работи. Не продажбите, не повиквания, не води. Какво се обърка? Грешен цвят, грешна цена, грешна пазар? Съхранявайте тестване, маркетинг книги казват, и един в крайна сметка ще разберете какво се обърка. Това е чудесно за големите момчета с дълбоки джобове, но кой плаща сметките? Един от тях е и един не разполага с време, нито пари, за да чакам за отговор. С уеб страница, може да поиска за обратна връзка и го незабавно, без допълнителни разходи. Моментален отговор електронна поща могат да бъдат вградени в уеб страници и да получите отговор, докато си в една прясно клиентите ум, без разходите и липсата на отговор на имейл отговор.

16. За проучване на пазара нови услуги и продукти обвързани с причината по-горе, ние всички знаем, разходите за пускане в действие на нов продукт. Реклама, реклама, реклама, медиите и рекламата. Скъпи, скъпи, скъпи. След като един е в интернет и да знаете какво да очаквате от тези, които виждат една страница, те са най-евтиният пазар за един да достигнете. Те също така ще да знае какво мислят за едно на продуктите по-бързо, по-лесно и много по-скъпо, отколкото всеки друг един пазар може да достигне. За цената на един или двама от страницата за уеб програмиране, може да има кристална топка в позиция, където на нечии продукт или услуга на пазара.

17. За медиите достигне до всеки вид бизнес се нуждае от експозицията, че медиите могат да доведат, както Докоснах в разума на # 5 повишаване на обществения интерес, но какво ще стане ако един бизнес е постигане на медиите, като Newswire, публицист и обществена политика група. Медиите са най-жични професия и днес, тъй като основните им продукт е информация и те може да го получи по-бързо, евтино и лесно он-лайн. На комплекти линия натиснете стават все повече и по-чести, тъй като те работят с цифрова среда на все повече и повече pressrooms. Цифровите изображения могат да бъдат въведени без източване и заснемането на старата pressrooms и цифров текст, могат да бъдат редактирани и изведен в кратки срокове. Всички тези неща могат да бъдат предоставени по електронна търговия разтвор.

18. За да стигнете до "Образование и младежки пазар, ако една пазар е образованието, смятат, че повечето университети вече предлагат интернет достъп на своите студенти и най-К-12 ще бъде по интернет в рамките на следващите няколко години. Книги, спортни обувки, обучение, младежка мода и нещо друго, което би искал да се постигнат тези припокриващи се пазари трябва да бъде на WWW. Дори и с идването на търговски он-лайн услуги и тяхната малко големи групи от населението ще има нищо, но ръст в процента на възраст под 25 години на пазара, които ще бъдат он-лайн.