Смекни!
smekni.com

Exercises on lexicon and the English grammar (стр. 2 из 2)

Капітал унікальний тим, що він є результатом виробництва. Бульдозер може бути прикладом виробничого капіталу, що використовуються у виробництві. У той же час, він був виготовлений на фабриці, що робить його результатом попереднього виробництва.

Коли три фактори - земля, праця і капітал використовуються, виникає процес виробництва чи створення товарів та послуг. Навіть надання послуг вимагає використання землі, праці і капіталу.

Підприємницькі, управлінські чи організаційні здібності є необхідними на більшості підприємствах для того щоб виробляти товари чи надавати послуги, і вони є четвертим фактором виробництва. Підприємець об’єднує три фактори виробництва – землю, працю, капітал. Коли це поєднання є успішним, підприємці отримують прибуток, винагорода за ризик, інноваційні ідеї та зусилля, вкладені у бізнес. Коли це поєднання не є успішним, вони зазнають збитків.


Література

1. Гапон Ю.А. Business English. Англійська мова для ділового спілкування. Інтенсивний курс. Навчальний посібник з англійської мови. – К.: Видавництво Європ. університету, 2004-230с.

2. Богацкий И. С., Дюканова Н. М. Бизнес-курс английского языка. – 5-е изд., испр. – К.: «Логос», 2001. – 352 с.