Смекни!
smekni.com

Санітарно-гігієнічна експертиза (стр. 7 из 7)

Предметом діяльності товариства є роздрібна торгівля продовольчими товарами, тютюновими і лікеро-горілчаними виробами. Фінансова діяльність магазину за II півріччя 2007 року є позитивною. Об'єм реалізації продукції виріс а питома вага витрат в товарообороті зменшилась, що позначилося на збільшенні прибутку від реалізації продукції.

На ТОВ “Гермес” проводилася планова і позапланова експертизи,а також експертиза вітчизняних та імпортних товарів, які підлягають обов'язковій сертифікації.

Санітарно-гігієнічна експертиза на ТОВ “Гермес”, як і товарна експертиза, складається з трьох етапів: підготовчого, основного і заключного. Для передавання товару керівник ТОВ “Гермес” подав санітарно-епідеміологічній станції офіційну довідку з визначенням дати, кількості товару; місця, куди його передали.

В результаті сертифікації підприємству “Гермес” було надано гігієнічний висновок державної санітарно-гігієнічної експертизи на вітчизняну і імпортну продукцію. Згідно цих висновків товари, що реалізуються ТОВ “Гермес”, відповідають всім гігієнічним та санітарним вимогам, встановленим відповідним законодавством


СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1.А.П. Батутіна, І. В. Ємченко. Експертиза товарів. Навчальний посібник. –– К. –– ЦУЛ. –– 2003. –– 278 с.

2. Коломієць Т. М., Притульська Н. В., Романенко О. Л. Експертиза товарів. Підручник. –– К. –– Київський національний торгово-економічний університет.–– 2001. –– 274 с.