Смекни!
smekni.com

Вплив мобільних телефонів на організм людини (стр. 5 из 6)

Як допомогти сучасній «практично хворій» людині? Як лікуватися? Від чого і як захищатися?

У рішенні цього непростого завдання людей рятує не тільки нові знання й методи зцілення, але й нові інструменти, що допомагають людині забезпечувати повноцінний, енерго - інформаційний обмін з навколишнім середовищем.

Такі пристрої нейтралізують й усувають чужорідні інформаційно-енергетичні утворення, які з’являються як у просторі навколо нас, так й у наших польових структурах у результаті впливу аномального інформаційного компонента, що находиться у патогенному випромінюванні будь-якої природи. Внаслідок цього створюється сприятливе для біополя людини середовище, у якому керуючі структури починають функціонувати набагато краще. У результаті організм одержує і можливість без сторонньої допомоги поступово відновлюватись за рахунок власних механізмів самовідновлення. І в багатьох випадках такий результат досягається без застосування дорогих фармпрепаратів! Крім того, відновлене біополе самостійно й ефективно вирішує завдання по захисту себе й свого хазяїна від психізмів і всякої польової погані, що прийнято йменувати псуванням, пристрітом, обмовами й інше. І в цьому проявляється результат розвитку природних здатностей людського організму, реалізація його майже необмежених можливостей. Сьогодні тільки постійна турбота про власне біополе дозволяє людині забезпечити нормальні умови життя у всьому її багатстві й розмаїтості. Безумовно, турботу про своє біополе кожна розсудлива людина повинна здійснювати сама. Практика показала, що постійна взаємодія з такими засобами захисту приводить:

- до поліпшення імунітету й розширенню адаптаційних можливостей організму (у першу чергу, всієї серцево-судинної системи);

- до стабілізації психоемоційного стану й стійкості до психічних навантажень (поліпшується сон, знижується дратівливість);

- до підвищення розумової й фізичної працездатності й витривалості.


3. Мобільні телефони і діти

Багато батьків купують в подарунок найновіші моделі мобільних телефонів для своїх дітей, але мало хто задумується про вплив такого подарунка на їх здоров’я. Деякі користувачі мобільних телефонів, в тому числі і діти, кажуть, що довга розмова викликає головний біль через випромінювання електромагнітних хвиль малої інтенсивності, які здатні проникати в менш масивний та більш чутливий череп. Ці випромінювання впливають на мозкові імпульси, можуть нанести шкоду імунній системі дитини, яка перебуває в процесі розвитку.

А батьки купують мобільні телефони своїм дітям для того, щоб дізнатися, що з дитиною все гаразд, не знаючи про те, що при першому підключенні мікрохвиля випромінювання дуже велика. Підрахуйте скільки за день ваша дитина отримує дзвінків та задумайтеся про її здоров’я і не тіште себе думкою про те, що мобільний телефон – для вашого спокою.

Вчені вважають, що ризик може бути зведений до мінімуму шляхом скорочення об’єму розмов та ігор, діти можуть користуватися своїми мобільними телефонами тільки в особливих, екстремальних ситуаціях. Ризик для здоров’я дуже великий: чим молодші діти, тим більша небезпека.

"Правила користування мобільним телефоном"

Оскільки відомо, що діти та підлітки мають тонший череп, чутливішу нервову та слабшу імунну системи, закордонні спеціалісти розробили спеціально для них рекомендації з користування мобільними телефонами:

• використовуйте мобільний лише у разі крайньої необхідності та лише на короткий час;

• не тримайте телефон близько до тіла (краще в портфелі чи сумці);

• коли посилаєте СМС, тримайте телефон якомога далі від тіла;

• на ніч вимикайте телефон або не тримайте його поруч з головою;

• не використовуйте мобільний у транспорті (тролейбусі, автобусі, автомобілі, особливо метро), оскільки в цьому випадку випромінювання мобільного телефону зростає;

• не грайте в ігри, використовуючи телефон.


4. Методи захисту і профілактика захворювань

4.1 Існуючі методи захисту

Вчені Оксфордського університету (Великобританія), що займалися дослідженнями з приводу впливу стільникового телефону на людський організм, рекомендують звести до мінімуму використання мобільних телефонів, особливо дітьми. Адже мозок дитини, на відміну від дорослого, продовжує рости. Крім того, дитячий череп тонше і менше, а тому менш здатний захистити мозок від радіохвиль.

На настійну вимогу вчених, у Великобританії тепер до кожного стільникового телефону додається роз'яснювальна брошура, у якій від імені уряду покупця мобильника заздалегідь попереджають про можливі тривожні наслідки його придбання.

Як заявляють дослідники, уже є докази, що мобільний телефон може прямо впливати на наш організм. Все просто: для досить могутнього електромагнітного поля, що виникає при роботі стільникового апарата, наш череп абсолютно "прозорий". І це не все: теплова енергія сигналу, що посилається їм, частково осідає в нас у звивинах. Не дивно тому, що у власників стільникових телефонів нерідко виникають розлади нервової системи. "Ми знайшли свідчення генетичних порушень крові, - заявив американський учений Джордж Карло, - і припускаємо, що серед користувачів мобільних телефонів має місце підвищена смертність від раку головного мозку. У нас є незаперечні свідчення статистично значимого ризику виникнення нейроепітеліальних пухлин. Зараз у нас більше даних про шкоду безпровідних телефонів, чим малося перед забороною на операції по імплантації силіконових грудних протезів".

Виходячи з цих тривожних даних, компанія "Бонус Лайф" із самого початку свого існування шукала засіб забезпечити партнерів від негативного впливу сучасних технологій на їхнє здоров'я.

Подібні розробки вже досить давно ведуться в усьому світі, але дотепер функції захисних пристроїв зводяться до мінімуму до електромагнітного опромінення на людину. Ми ж пішли другим шляхом: створити такий продукт захисту, який би вирішував проблему в комплексі, сполучаючи в собі і функції "бар'єра", і встановлення природного зв'язку біополя людини з електромагнітним полем Землі.

І зараз хочемо вас порадувати: нами вилущений пристрій, що дозволяє відновлювати біополе, тобто знайдений кращий спосіб його захисту!

Називається воно "Бон-телефон", і є винаходом вітчизняного вченого, доктора технічних наук Валентина Євгеновича Шубіна.

Це відомий у країні винахідник, що має понад 180 патентів, у тому числі для Збройних Сил. Він є ведучим спеціалістом, що проводили розробки в області космічної медицини, а також в області електро - масштабної безпеки. Прилад, винайдений доктором Шубіним і випущений нашою компанією, призначений для використання як засіб захисту від шкідливого впливу електромагнітних полів.

Він пройшов експертизу в НДІ медицини праці РАМН і в Московському НДІ педіатрії і дитячій хірургії, що дали йому високу оцінку. "Застосування пристроїв захисту "Бон-телефон", - говориться в експертному висновку, - впливає на функціональний стан серцево-судинної і нервової систем, а також сприяє поліпшенню асоціативної пам'яті".

Експерти рекомендують застосовувати наш прилад для захисту професійних користувачів персональних комп'ютерів і власників стільникових телефонів для захисту від електромагнітних полів, створюваних цим устаткуванням. Крім того, проведення клініко- експериментальних досліджень по визначенню впливу нашого "Бона-телефону" на організм людини показав, що він робить істотну дію на пацієнтів, що спостерігалися, що відзначали поліпшення загального стану, зниження частоти приступів загострень захворювань, поліпшення загального психо - емоціонального стану, підвищення працездатності й інші позитивні фактори, включаючи поліпшення потенції.

4.2 Універсальний пристрій біокорекції організму людини

"Энерголікар" компанії "Бонус Лайф" є технічним засобом, що акумулює і перетворює біоенергію. Він "заряджається", сприймаючи випромінювання, що впливають на організм людини. Світ навколо нас усе більше наповнюється комп'ютерами, телевізійною технікою, стільниковими і радіо телефонами. Люди, знаходячись на вулиці, у транспорті, житлі, буквально обкутані проводами. У великих містах збільшується число гепатогенних зон - місць, де природне електромагнітне поле перевищує припустимі норми в десятки разів. Потрапляючи в такі зони, людина як би входить у приміщення з написом "Обережно висока напруга", і знаходиться там тривалий час.

Відомо, що при насиченні простору навколо людини електромагнітними сигналами, організм відчуває дискомфорт, що призводить до захворювань усілякого характеру. Це зв'язано з тим, що зовнішні поля діють на захисне біополе людини, і чим сильніше зовнішнє поле - тим сильніше цей вплив. При цьому шкідливий вплив робить не весь спектр сигналу, а його вищі гармонійні складові, котрі попадають у діапазон утворення зв'язків макромолекулярних біологічних структур. Довжина хвиль таких гармонійних складових від 0,3 до 0,02мм. Найбільше піддані впливу електромагнітних полів кровоносна система, головний мозок, очі, імунна і полова системи. "EnergoBonlіfeSystem" (надалі "Энерголікар") розроблений для ефективного захисту від шкідливого впливу джерел електромагнітного випромінювання. Пристрій пройшов успішні іспити і схвалений Федеральним центром Держ-сан-эпидем-нагляду Росії, Міністерством охорони здоров'я Росії, а також різними НДІ, що мають відношення до даного питання і захищено патентами й експертними висновками.

Принцип дії. Пристрій являє собою прожекторний фільтр у виді коротко зімкнутих витків визначених розмірів, виготовлених з кольорових сплавів, з деякими технологічними і конструкційними особливостями, що є ноу-хау.

При влученні в зону несприятливого випромінювання в "Энерголікарі" виникає могутня наведена противо ЭДС (електрорушійна сила), спрямована на загасання "несприятливого" випромінювання в найбільш небезпечному для людини частотному діапазоні (40-70 ГгЦ).