Смекни!
smekni.com

Автоматизоване робоче місце менеджера (стр. 4 из 4)

Для призначення кнопці (графічному об’єкту) запуск макросу виділяється графічний об’єкт, натискується права клавіша миші і з контекстного меню вводиться команда Назначить макрос. У діалоговому вікні, що з’явиться виконується одна із наступних дій:

· призначення раніше записаному макросові обраний графічний об’єкт, шляхом введення імені потрібного макросу у відповідне поле діалового вікна;

· створення нового макросу з призначенням йому обраного графічного об’єкту після натиснення кнопки Записать;

· редагування існуючого макросу після натиснення кнопки Правка. Редагування дій макросу здійснюється в середовищі Visual Basic.

Встановлення кнопки запуску макросу на панелі інструментів досягається командою:

Сервис\Настройк…\Команды\Категории\Макросы.

Кнопку Макросы пересувається мишкою на власну панель інструментів. Щоб змінити малюнок кнопки потрібно правою клавішою миші клацнути по кнопці макросу при відкритому вікні Настройка вибрати команду Выбрать значок для кнопки (Изменить значок на кнопке…) і вибрати у вікні, що з’явиться потрібний малюнок. Далі натискується права клавіша миші і виконується команда Назначить макрос і в діалоговому вікні уводиться ім’я потрібного макросу і натискується кнопка [OK].

Зупинка макросу, що виконується досягається натисненням [Esc].

10 Як підключити мережний принтер?

Підключення принтера безпосередньо до мережі. Для цього потрібно підключити принтер до мережного концентратора або маршрутизатора. Спосіб установлення таких принтерів залежить від того, чи підтримують принтер і мережний пристрій технологію Ethernet, підключення через універсальну послідовну шину (USB) або інший тип підключення. Також потрібно звернутися до інформації про встановлення чи засобів, наданих виробником принтера у інструкції. Здійснити інсталяцію принтера.