Смекни!
smekni.com

Рекомендації споживачам щодо вибору ноутбука (стр. 4 из 4)

Дитячі ноутбуки, так само, як і дорослі, потрібно вибирати виходячи із цілей використання й особистих переваг.

В будь-якому разі, варто відразу купити сумку для ноутбука, так дитина захоче його переносити й без сумки ймовірність того, що він його розіб'є значно вище.

6. У чому носять ноутбуки - сумки для ноутбуків

Лептоп - надзвичайно корисна й необхідна річ. Із цим твердженням погодиться кожний, хто хоч раз у своєму житті користувався ним. Мобільність і воля від проводів не можуть залишити нікого байдужим.

Ноутбук - це, насамперед, можливість завжди носити із собою свій комп'ютер. Однак носити сам лептоп незручно. Споконвічно, коли комп'ютери були важка й більшими, ця проблема вирішувалася просто. До корпуса самого ноутбука кріпили ручки, і після цього його можна було носити.

Для сучасних лептопів це не вихід із ситуації. По-перше, це не зовсім зручно, а по-друге, так можна пошкодити комп'ютер. Саме тому, коли ноутбуки досягли нинішніх розмірів і ваги, споживачам були запропоновані спеціальні сумки.

На сьогоднішній день асортименти сумок для лептопів дуже широкий, особливо в великих містах, як, наприклад, Київ.

Вони бувають різні залежно від матеріалу, виробника, розміру, типу.

Із чого роблять сумки для лептопів

Матеріали для створення сумок використовують такі: шкіра, тканина (синтетичні матеріали, наприклад, полиестер), шкірозамінник, пластик або метал.

Шкіряні сумки займають верхівку сумок й вважаються самими якісними й зручними, мають гарний і солідний вигляд, улюблені й шановні державними службовцями й бізнесменами.

Така сумка має довгий термін служби й вкрай невибаглива у підході: необхідно лише в міру необхідності протирати м'якою ганчірочкою. Приклад таких сумок - виробу фірм Tucano й Targus.

Тихорєцька синтетична сумка відрізняється доступною ціною й довгим терміном служби. Головна перевага - великий вибір кольорів і фасонів. Догляд за нею простий і немудрий, можна чистити щіткою, змоченою у воді.

Моделі із синтетичних тканин користуються попитом в офісних працівників, їх часто замовляють великими партіями для корпоративного використання. Великі асортименти таких сумок представлений фірмами Lex, Porto, Sumdex.

Пластикові й металеві сумки часто називаються твердими. Завдяки твердості матеріалу ноутбук у ній буде надійно захищений від випадкових падінь або ударів. Навіть якщо ви випадково сядете на свій лептоп, він зовсім не постраждає. Чистити їх легко - протирати вологою губкою.

Сумки з замінників шкіри сполучають у собі відразу кілька переваг: вони також солідно виглядають, як і шкіряні, але коштують не небагато дорожче, ніж моделі з полиестера. Крім того, така сумка має довгий термін служби. Співвідношення ціни, якості й зовнішнього вигляду не могло бути не оцінено покупцями. Як підсумок - високий рівень продажів і популярність серед різних шарів споживачів.

Хто виготовляє сумки

По типу компанії-виробника сумки бувають двох видів: оригінальні (фірмові) і нефірмові.

Фірмовий постачальник - завод, що співробітничає безпосередньо з виробниками ноутбуків. Вони роблять сумки за замовленням компанії й часто наносять її логотип на виріб. Наприклад, сумки Sony або Toshiba.

Вони мають високу якість й ідеально підходять для зазначеної моделі. При виборі такої сумки, ноутбук буде міститися в ній, як улитої.

Крім офіційних постачальників, сумки шиють і незалежні виробники. Вони випускають свою продукцію для багатьох брендів, і тому вона не завжди ідеально підходить до моделі ноутбука, зазначеної в інструкції. Цьому недоліку незалежні виробники протиставляють низькі ціни, що приємно радує покупців, готових миритися з незначними незручностями.

Інші особливості

Розмір і тип сумки для ноутбуків - останні критерії при виборі. В розмірах все дуже просто: для кожного розміру матриці ноутбука є свій розмір сумки, наприклад, для 15-ти дюймових або 17-ти дюймових лептопів.

Якщо в магазині на ціннику ви побачите напис «сумка ноутбук жіноча», знайте, що її відмінність від «чоловічої» моделі лише в дизайні.

Що стосується типу сумки, то він залежить від наявності й кількості додаткових відділень для паперів, запасних акумуляторів, міні-принтерів і т.д., і т.п. У неї поміститься багато корисних дріб'язків.

При виборі й покупці сумки, ноутбук потрібно уважно примірити на неї, подивитися, наскільки добре він туди ліг, чи не бовтається. Після цього переконайтеся в тому, що її зручно носити в руках і на плечі, а вже потім можете сміло купувати сумку для вашого ноутбука.

Література

1) www. technoport. kiev. ua – магазин компьютерной техники

2) www. mobile-city. kharkov. ua - Мобильный город

3) www. blog. hi-tech. in. ua – Hi-Tech в Украине

4) www. plazaua. com – Статьи «как выбрать на PLAZAUA? »

5) www. mobiliti. com. ua – Советы покупателям как выбирать технику