Смекни!
smekni.com

Туристичні вузи Європи (стр. 3 из 3)

На факультетах бізнесу, психології, соціології, інформаційних технологій і готельної справи в American College займаються 2800 студентів. За 4 роки вони можуть отримати ступінь бакалавра по спеціальностях міжнародні відносини, бізнес і міжнародний менеджмент, бізнес і міжнародний маркетинг, психологія, туризм. Програма отримання диплома по готельному менеджменту (два роки) проводиться спільно з Американською асоціацією готелів, що найбезпосереднішим чином впливає на трудовлаштування практично в будь-якій країні миру.

Коледж був створений американським засновником, а програма DIPLOMA IN HOSPITALITY MANAGEMENT базується на Швейцарській системі навчання правилам ведення готельного господарства. Коледж також є членом Швейцарський - Американского інституту Гостинності. От чому ця програма з'єднала в собі краще - теорію американського менеджменту і практику швейцарського готельного господарства. Два роки навчання, всього 4 семестри, перший і третій з яких присвячені накопиченню теоретичних знань, а другий і четвертий - придбанню практичних навиків в готелях і готельних комплексах Ірландії, в Дубліні і інших крупних містах. Протягом практики студентам виплачується заробітна платня. Освіта цінуватиметься не тільки в Європі, але і в Америці. Для того, щоб отримати ступінь бакалавра, необхідно буде проучитися в American College Dublin ще один рік. ВИМОГИ До НАДХОДЖЕННЯ В American College Dublin:

сертифікат міжнародного іспиту TOEFL 500 - 550 балів

інтерв'ю по телефону (якщо немає сертифікату TOEFL)

атестат про закінчену середню освіту

середній бал шкільних оцінок - 4 бали і вище

твір на тему: "Чому я хотел/а б придбати спеціальність менеджера в готельному і ресторанному бізнесі".

3.4 Institute hotelier “Cesar ritz”

Ім'я знаменитого отельера Цезаря Рітца носить група інститутів готельного менеджменту. Institute Hotelier “Cesar Ritz", заснований в 1982 році, знаходиться в містах Ле Бувре і Бриг. Також має в своєму складі декілька учбових закладів в США і Австралії. Institute Hotelier “Cesar Ritz” є членом престижної асоціації шкіл готельного бізнесу Швейцарії.

Унікальна можливість вчитися на 3 континентах, одержуючи 2 дипломи за 2 роки. На вибір - диплом готельного менеджменту Швейцарії, Асоціативний ступінь США, Австралійський диплом готельного менеджменту. Інша відмітна особливість школи - по закінченні випускники мають нагоду проходити оплачувані стажування в країні навчання на період до 18 місяців. Можливість навчання в різних кампусах дозволяє прекрасно суміщати більш ніж сторічні швейцарські традиції ведення готельного господарства з сучасним американським способом управління готельним бізнесом.

Дипломний курс "Менеджмент готельного і ресторанного бізнесу". Вартість навчання - €14650 в рік. Вартість навчання - €7500 в семестр. Вартість включає: навчання, мешкання, живлення.