Смекни!
smekni.com

Психічна енергія - міфи й реальність (стр. 3 из 3)

До фахівців цього профілю ми завжди відчували глибоку повагу. Учені, що займаються біоенергетичними процесами, що протікають у живій клітці, - еліта біологічної науки. Багато хто з них у різний час ставали лауреатами Нобелівської премії.

У терміна "біоенергетика" останнім часом з'явилося й інше значення - виробництво енергії з біологічних ресурсів. Наприклад, боготворіння з відходів тваринницьких ферм або рідкого палива із сої й рапсу. Фахівці цього напрямку теж досить шановні люди в суспільстві.

Але виявилося, що жінка, що дивилася з екрана на глядачів, не займалася ні тим, ні іншим. Вона спеціалізувалася винятково на вампірах.

Вона пояснила, що, як тільки ви відчуєте вампіра, що присмоктався, потрібно негайно схрестити ноги й руки. А якщо вампір ідентифікований і пізнаний, то потрібно дивитися йому точно в чоло, у крапку між бровами. Уже ці найпростіші методи приведуть до того, що вампір уповзе нічого не отримавши. Попадаються, однак, серед них особливо агресивні особини, яких схрещеними ніжками не дошкулиш. Тоді варто обвести навколо себе подумки "магічне коло" і вибудувати "стіну". Всі! Більше ніяких проблем! Завиваючи від образи, вампір відправиться на пошуки менш підготовленої жертви.

Але якщо вже й це не допоможе, сказала фахівець із вампірів, біжіть негайно до неї. Вона напише на папірці спеціальні слов'янські руні, які злякають могутніх чудовиськ. Папірець треба завжди носити із собою.

Біоенергетик для приклада показала телеглядачам один такий папірець. Зеленим фломастером на ній були намальовані всякі палички й крючечки.

Отут я зрозумів, що ця симпатична жінка, повністю віддавшись справі захисту громадян від енергетичних хижаків, забула все, що в дитинстві їй розповідали в школі, і кинулася в прибутковий бізнес. Інакше б вона знала, що руні - це назва знаків найдавнішого німецького алфавіту. Із цієї причини слов'янських, китайських рун на світі бути не може.

Не дивно, що саме телевізор у силу його масовості став головним і досить інтенсивним джерелом поширення дрімучого неуцтва в нашій державі, головним вампіром сучасної Україні, що висмоктує з телеглядачів не тільки енергію, але й залишки здорового глузду.

Щоб уникнути шкідливого впливу, є багато різних способів. Можна, наприклад, відгородитися від телевізійного екрана занавіскою з кінських підків або плакатом з написом "Геть мракобісся!". Добре допомагає голосне читання, замружившись, віршів великих поетів.

Можна просто вимкнути телевізор або перейти на іншу програму. Дещо розумне можна знайти - це вже на розсуд.

Але найкраще - просто опам'ятатися. Згадати, що інтелект, колективний розум народу завжди виходив переможцем з безлічі битв із породженнями мороку неуцтва й бездуховності. Може статися, нинішня сутичка - сама важка, на стороні супротивника величезні сили й засоби. Сутичка важка, але не безнадійна.


Література

1.Леви В. Искусство быть собой. – М., 2002

2.Ивин А.А. Искусство правильно мыслить. – М., 1986

3.Бодалев А.А. Психология о личности. – М., 2005

4.Алексєєва А.І. Азбука моралі. – К., 1999

5.Углов Ф.Г. У полоні ілюзій. - К., 2005

6.Томан І. Як удосконалювати самого себе. К., 2004