Смекни!
smekni.com

Розробка культурно-пізнавальних туристичних маршрутів по Греції (стр. 3 из 8)

Типи харчування: буфет з континентальним сніданком. Ресторани, бари: Ресторан з грецької і міжнародною кухнею; коктейль-бар, пропонує великий вибір різних напоїв, кафе.

Безкоштовний сервіс: цілодобове обслуговування, кімнати для некурящих. Платний сервіс: сейф у адміністратора, кімната для зберігання багажу, пральня, доступ в Інтернет. Розваги і спорт: прогулянки. Для дітей: няня.

Claridge 2 *

Готель Claridge розташований в центральній частині міста, побудований в 1936 році, в 2003 був повністю відреставрований. Це затишний двозірковий готель, який пропонує непоганий сервіс за прийнятними цінами. Завдяки зручному розташуванню готелю в центрі міста, його гості мають відмінну можливість познайомитися з історією Греції.

Місцерозташування: Готель розташований в центрі Афін, в пішохідній зоні площі Omonia, поруч зі станцією метро, трамвайної та автобусної зупинкою. Всього за кілька кроків від готелю знаходиться безліч музеїв, театрів, кінотеатрів, а також Plaka, Monastiraki і Psirri. До Міжнародного аеропорту Афін можна дістатися за 30 хвилин, а до порту Piraeus - за 20 хвилин. У 30 - 40 хвилинах від готелю перебувають найкрасивіші пляжі міста.

Кількість номерів: 53. Типи номерів: стандартні одномісні, двомісні та тримісні номери. Опис номерів: У всіх номерах є кондиціонер, ТБ з супутниковими каналами, телефон з прямим набором, холодильник, міні-бар, ванна кімната з душем.

Інфраструктура готелю: хол. Безкоштовний сервіс: ліфт. Платний сервіс: пункт обміну валюти; факс.

Типи харчування: буфет з континентальним сніданком. Ресторани, бари: бар; кафе.

Avra 2 *

Готель Avra - двозірковий готель, розташований на тихій вуличці, далеко від галасливої суєти центру, але всього в 10 хвилинах їзди від Акрополіс і археологічного музею. Готель був повністю реконструйований в 2000 році.

Розташування: готель розташований в 30 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту El.Venizelos і 10 хвилинах їзди від порту Piraeus.

В готелі: 39 номерів, з них 35 стандартних номерів і 4 сімейних номера, в яких може розміститися до 4 чоловік. Сімейний номер складається з вітальні з міні-баром і 2 одномісних ліжок, і спальні з 1 двомісній ліжком. З більшості кімнат відкривається вид на море.

У номері: балкон; ТБ з супутниковими каналами; міні-бар; холодильник (у деяких номерах); ванна кімната; кондиціонер; телефон з прямим набором; дитяче ліжечко.

Послуги: Буфет з континентальними сніданками з 7:00 до 10: 00; бар з великим вибором різних алкогольних і безалкогольних напоїв; цілодобове обслуговування; сад, безкоштовна автостоянка; кімната для багажу; обслуговування номерів; пральня / термінова прання одягу; хімчистка; прасування; прокат автомобілів; факс; замовлення квитків; організація екскурсій; виклик доктора.

Amaryllis Inn 2 *

Розташований в центрі Афін, в 28 км від аеропорту. Готель складається з 60 номерів. Номери досить великі, чисті і світлі. Вони обставлені сучасної м'якими меблями і обладнані кондиціонуванням повітря, міні-холодильником, телевізором, балконом і телефоном з прямим набором номера. Ванні кімнати середнього розміру, і в кожній є ванна. Номерів 60.

Великий світлий і сучасний зал для сніданків з плитковим підлогою і яскравою жовтою меблями. Блочне будівля 1960-х років, невідмітне від усіх навколишніх його будов. Невеликий сучасний вестибюль з мармуровим плитковим підлогою і світлими стінами. Невелика стійка адміністратора виконана з темного дерева з сучасними зеленими гратами. У ньому є обмежена кількість крісел, але на другому поверсі розташований зручний хол.

Це готель високого рівня для готелю цієї категорії, який підійде всіма типами мандрівників.

Послуги готелю: Бар (и), Кімната для сніданку. Послуги в номері: Кондиціонер, Міні-бар, ТБ, Обмін валюти, Прокат автомобілів, Tour desk, Сервіс по виписці квитків, Факс / фотокопія

Загальна інформація: Парковка, Бар, Ліфт, Cейф для зберігання цінностей, Опалення. Активний відпочинок Прогулочная зона.

Адреса 25 Menandrou Str.

Поштовий індекс GR-105 53

Телефон 30 (0) 210 522-3214

Факс 30 (0) 210 523-9713

E-mail amar25 @ otenet. gr

Achileas 2 *

Готель Achilleas - економічний сімейний готель в самому центрі Афін. Готель був повністю реконструйований в 2001 році. Розташування: Готель розташований на маленькій тихій вуличці, в 2 хвилинах ходьби від скверу Syntagma і декількох хвилинах від центру розваг Plaka.

В готелі: 34 кімнати, повністю відремонтовані і укомплектовані сучасними меблями. У номері: ванна кімната з феном; супутникове ТБ; радіо; міні-холодильник; телефон; кондиціонер; сейф.

Послуги: ресторан, кафе-бар; обслуговування номерів; міні-магазин; їдальня з терасою; басейн; відеокомната; пункт обміну валюти; автостоянка. Для дітей: маленька дитячий майданчик. Спорт та розваги: Водні види спорту; водний велосипед; настільний теніс.

Готелі в Лутраках

Marrion 2 *

Готель Marion вже більше 70 років гарантує своїм гостям відмінне поєднання якості сервісу і гостинності. Привітний персонал і доброзичлива атмосфера в готелі створюють затишну домашню обстановку. Готель буде гарним місцем відпочинку як для ділових людей, так і для туристів.

Місцерозташування: Готель розташований в Loutraki, недалеко від центру міста. Міжнародний аеропорт знаходиться в 80 км від готелю.

Кількість номерів: 43. Типи номерів: 41 стандартний номер, 2 Suites. Опис номерів: Всі номери укомплектовані сучасними і зручними меблями. У кожному номері є: балкон з видом на море; ТБ з супутниковими каналами; - швидкісний Інтернет; міні-бар; кондиціонер; сейф; телефон з прямим набором; ванна кімната з душовою кабіною, феном і туалетним приладдям.

Інфраструктура готелю: ліфт; ТБ-кімната; бізнес-центр. Безкоштовний сервіс: Цілодобове обслуговування; сейф у адміністратора. Платний сервіс: автостоянка, обслуговування номерів; пункт обміну валюти; пральня; послуги секретаря; доступ в Інтернет, факс, принтер. Розваги і спорт: водні види спорту. Пляж: піщаний, в 50 м від готелю;

Типи харчування: буфет з континентальним сніданком. Ресторани, бари: ресторан, бар.

Адреса: 36, G. Lekka Ave Loutraki 20300, Greece

Телефон: 30 2744 0668 00

Факс: 30 2744 0636 89

E-mail: info@marion.gr

WWW: http://www.marion.gr

Mitzithras 2 *

Готель Mitzithras був побудований на початку 30-х років і реконструйований у 2004 році. Цей готель належить родині Mytzithras і пропонує комфортні номери і професійний сервіс високої якості. Готель розташований в центрі міста, тому відмінно підійде, як бажаючих ознайомитися з визначними пам'ятками, так і для ділових людей.

Місцерозташування: Готель розташований в центрі міста Loutraki. Міжнародний аеропорт знаходиться в 1 годині їзди від готелю.

Кількість номерів: 48 номеров.Тіпи номерів: Стандартні одномісні, двомісні та тримісні номери. Опис номерів: Всі номери укомплектовані сучасними і зручними меблями. У кожному номері є балкон з видом на море; ТБ з супутниковими каналами; швидкісний Інтернет; міні-бар з холодильником; кондиціонер, телефон з прямим набором; радіо; ванна кімната з душовою кабіною, феном і туалетним приладдям.

Інфраструктура готелю: просторий хол. Безкоштовний сервіс: цілодобове обслуговування. Платний сервіс: сейф у адміністратора; обслуговування номерів; хімчистка; пральня; доступ в Інтернет; виклик фахівця. Розваги і спорт: водні види спорту. Пляж: піщаний, в 50 м від готелю.

Типи харчування: буфет з континентальним сніданком. Ресторани, бари: Бар, пропонує великий вибір різних напоїв і закусок, має стильний дизайн і зручні меблі; кафе AITHRION з відкритою терасою.

Адреса: 25, El. Venizelou Str. 203 00 Loutraki KORINTHIA PELOPONNESE

Телефон: 30-744 2679 5

Факс: 30-744 2626 0

E-mail: mitzi@compulink.gr

WWW: http://www.mitzithras.gr/

Готелі в Каламбакі

"KAIKISI" 3 *

Готель Kaikis розташований в 11 км від містечка Метеора, в селищі Каламбака. Готель в традиційному грецькому стилі. З готелю відкривається прекрасний вигляд на Метеори. Номери з усіма зручностями, ванною, телефоном. В готелі: ресторан, кафетерій.

У готелі є: автомобільна стоянка, камінний зал, ліфт, телевізійний зал.

У номері: балкон або тераса, ванна або душова, кондиціонер, опалення, ТБ, телефон, туалетна кімната, електричний фен.


Таблиця 4.1

Порівняльна характеристика засобів розміщення

п/п

Вимоги до умов розміщення

Amaryllis Inn

(Афіни)

Marrion

(Лутраки)

"KAIKISI"

(Каламбака)

1 Категорія ** ** ***
2 Тип харчування ВВ Континентальний сніданок Шведський стіл
3 Кількість номерів 60 43 50
4

Вартість номерів

на 1чоловіка (за 7 ночей)

SNGL

295€ 265€ 315€
DBL 270€ 250€ 295€
5 Адреса 25 Menandrou Str. 36, G.Lekka Ave Loutraki 20300, Greece Kastraki village - Kalambaka
6 Відстань від аеропорту 28км 80км 270км

Розділ 5. Організація харчування туристів

5.1 Особливості національної кухні Греції

Грецька кухня віддає перевагу жирним, щедро приправленим спеціями страв. Баранина або телятина є основою більшості національних страв. Свинина і птиця значно поступаються їм. Для смаження використовується майже виключно оливкова олія.

З великої кількості блюд грецької кухні найбільш популярні: Авголемоно - рисовий суп з яйцем і лимоном; Барбун - річковий вусань (риба); хоріатікі салату - овочевий салат з шматочками сиру; доматес гемістес - печені томати, фаршировані рисом і м'ясом, гарідес - креветки, омари, каламаракіа - кальмари; мелітсанес -- баклажани; пастис - пудинг або суфле з макаронів; Сувлакі - рід шашлику, Шматочки м'яса на рожнах; тарамосалата - салат з риб'ячої ікри. З солодощів можна замовити баклави - мигдальне тістечко з сиропом і медом.