Смекни!
smekni.com

Геополітична та економічна характеристика Ірану (стр. 8 из 8)


Список використаної літератури

1. Бритіш Петролеум „Статистичний огляд світової енергетики”, Червень 2008, С. 6-7.

2. Гірничий енциклопедичний словник, т. 3. / За ред. В. С. Білецького. — Донецьк: Східний видавничий дім, 2004. — 752 с

3. Економічна і соціальна географія світу: Навч. Посібник/ за ред.. Кузика С.П. – Світ, 2003

4. Козицький A.M. Новітні історія Азії та Африки. Посібник для студентів істор. і гуманіт. факульт. універс. Львів: «Афіша», 2003.

5. Країни світу: Енциклопедичний довідник/ Уклад. Чума слова. – Х.: ВД «ШКОЛА», 2008

6. Юрківський В.М. Регіональна економічна і соціальна географія/ Зарубіжні країни. Київ «Либідь» 2000

7. http://geosite.com.ua/index/0-181

8. http://zakon.rada.gov.ua

9. http://uk.wikipedia.org


[1][1]Реєстрація компанії у Швейцарії означає, що її діяльність непідконтрольна будь-яким компетентним органам США, ЄС, Росії тощо. Кошти за рішенням керівництва компанії можуть спрямовуватись на рахунки фізичних та юридичних осіб, посадовців, приватних фондів, мозкових центрів – це призводить до непрозорої схеми торгівлі енергоносіїв на період вказаний в контракті. Згідно Швейцарського Зобов’язувального Комерційного Кодексу, іменні акції можуть передаватися без обмежень, за згодою компанії.

* ФКЕГ не має фіксованого членства структури та об'єднує 16 країн: Алжир, Болівію, Бруней, Венесуелу, Єгипет, Індонезію, Іран, Лівію, Малайзію, Нігерію, Тринідад і Тобаґо, ОАЕ, Катар, Росію, а також двох спостерігачів - Екваторіальну Гвінею та Норвегію.

*Хартія Україна – США про стратегічне партнерство ратифіковано 20 грудня 2008р у м. Вашингтон (США)

[2][2] Постанова Верховної Ради України „Основні напрями економічної політики України в умовах незалежності” від 25.10.1991 // Електронна база „Законодавство України” на веб-сайті Верховної Ради України. – http://zakon.rada.gov.ua/.

*НАК „Нафтогаз України”. Виставка „Нафта та газ 2005”, м. Київ, 8-11 листопада 2005 року. Стратегія розвитку нафтогазового комплексу України до 2030 року (Конференція „Нафтова і газова промисловість України: на шляху до євроінтеграції”,