Смекни!
smekni.com

Облік аналіз і аудит грошових коштів підприємств в умовах ринкових відносин (стр. 13 из 13)

4.8. За невиконання або неякісне виконання взятих на себе зобов'язань ВИКОНАВЕЦЬ та ЗАМОВНИК несуть майнову відповідальність згідно з чинним законодавством, а спори між ними вирішуються судом або арбітражем.

4.9. У разі відмови від підписання акта прийому-передання виконаних послуг без конкретних указаних причин аудиторська фірма має право перераховану суму віднести на реалізацію.

5. ПРОТОКОЛ ПОГОДЖЕННЯ ДОГОВІРНОЇ ЦІНИ

5.1. ЗАМОВНИК в особі, __Іванова Віктора Івановича___ з однієї сторони, та ВИКОНАВЕЦЬ в особі, Федорончука Олексія Петровича__ з другої сторони дійшли згоди, що розмір договірної ціни цієї Угоди становить Чотири тисячі п’ятсот грн., включаючи ПДВ.

Цей протокол є підставою для проведення взаємних розрахунків між ЗАМОВНИКОМ та ВИКОНАВЦЕМ, відповідно до Угоди.

Угода Складена українською мовою у двох примірниках (один примірник передається ЗАМОВНИКУ, другий — ВИКОНАВЦЮ), кожен з яких має однакову силу.

6. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ СТОРІН

ВИКОНАВЕЦЬ ЗАМОВНИК

ПП Аудит ПП „Івасюк Ф.П.”

м. Рівне м. Рівне

вул. Червоноармійська, 25 вул. О.Бандери, 15/17

Р/р 256000854023 Р/р 365000486528

МФО 259658 МФО 364558

/підпис/ /підпис/

М.П. М.П.

Додаток 13

Аудиторський висновок для ___ПП «Івасюк Федір Петрович»__

«Ми провели аудиторську перевірку фінансової звітності про рух грошових коштів ПП «Івасюк Федір Петрович» станом на 31 грудня 2006 року. За правильність підготовки звіту відповідальність несуть службові особи підприємства. Нашим обов’язком є формування висновку за результатами окремої форми звітності «Рух оборотних коштів підприємства».

Перевірка проводилась відповідно до Національних нормативів аудиту. За цими нормативами ми повинні спланувати і провести аудиторську перевірку з метою отримання рівня впевненості у тому, що звітність не містить суттєвих перекручень. Аудиторська перевірка включає вивчення (шляхом тестування) доказів, які підтверджують показники у фінансовій звітності підприємства. У перевірку також входить оцінка використаних на підприємстві принципів бухгалтерського обліку і виявлення суттєвих помилок, допущених співробітниками підприємства, оцінка загальних тверджень фінансової звітності. Ми вважаємо, що проведена аудиторська перевірка забезпечує розумну основу для формування висновку.

Завданням підприємства була підготовка фінансової звітності, основаної на обліку грошових коштів підприємства. За існуючими на підприємстві принципами визначення прибутків і витрат прибуток визначається на час його отримання або нарахування, а не тільки на час нарахування, а витрати визнаються на час виникнення, а не тільки на час виплати.

На наш погляд, цей звіт дає правдиве і неупереджене відображення одержаних прибутків і витрат підприємства у році, який закінчується 31 грудня 2006 року, відповідно до схеми отримання і видачі грошей, описаної у додатку №3 до цього висновку».