Смекни!
smekni.com

Ввод автомобілів до експлуатації та приведення їх у готовність до використання за призначенням (стр. 4 из 4)

23. Облік діапазонів номерних знаків ведеться ВІБДР Міністерства оборони України, гарнізонів та в автомобільних службах з’єднань та військових частин у книзі обліку діапазонів військових номерних знаків.

24. У випадках передачі машин та причепів з однієї військової частини в іншу, народне господарство, а також при здачі до ремонту з виключенням з обліку військової частини, військові номерні знаки знімаються, написи та позначення зафарбовуються. Номерні знаки, які звільнилися, зберігаються за військовою частиною.

25. Встановлювати на машини та причепи номерні знаки, які не закріплені за військовою частиною, ставити транспортний засіб на облік у Державній автомобільній інспекції Міністерства внутрішніх справ України з присвоюванням державних номерних знаків забороняється.

Заключна частина

Товариші курсанти! Ми вивчили загальні поняття та системи експлуатації автомобілів у Збройних Силах, складові бойової готовності, склад ЗІП автомобіля, порядок його використання, списання та поповнення, порядок нанесення номерних і розпізнавальних знаків, написів і позначень. Знання матеріалу заняття дозволить Вам правильно організовувати експлуатацію автомобільної техніки підрозділу.