Смекни!
smekni.com

Жіноча зачіска на основі моди останніх п'яти років (стр. 2 из 6)

Що таке мода? Це не тільки модний одяг, але і модна зачіска, так, принаймні, стверджують перукарі і стилісти.

Весною і літом в моді плавні форми. Модною буде стрижка, коли заднє волосся залишається набагато довшим. Передні пасма зістригають відповідно до форми обличчя.

Що стосується кольору волосся - стилісти і перукарі віддають перевагу червоним або пурпурним тонам, а також всім відтінкам коричневого, але якого б кольору не було ваше волосся в моді залишається - натуральність! Щоб пожвавити зачіску можна злегка висвітлити окремі пасма.

Модною тенденцією буде хвилясте волосся, яке підкреслює об’єм зачіски. Така зачіска підходить для жінок, які мають хорошу форму обличчя .

Якщо ви любите дивувати і розважатися, висвітліть свою гривку на декілька тонів. У темних приміщеннях здаватиметься, що волосся сяє.

Хороший перукар завжди зможе за допомогою волосся підкреслити достоїнства жінки. Якщо красивий рот, це можна підкреслити, виділивши декілька пасем зачесаних вперед. Якщо красиві очі, виділіть їх за допомогою короткого чубка.

Крім хвилястого волосся актуальними будуть чіткі геометричні форми. Але переходи між рівнями волосся повинні залишатися плавними.

Що стосується довжини волосся - в моді як довге, так і коротке волосся, головне зберегти загальну тенденцію.

Мода у 2006-му: повернення до моди наших бабусь.

2006 рік у цілому кожна жінка може сформулювати для себе пiд девізом: нарешті силует i образ жінки - на першому мiсцi. Усе - i колiр, i фактура тканини, i фасон моделі в цiлому - мусить пiдпорядковуватися створенню образу елегантностi, пiдкреслювати жiночнiсть.

Тому на перше мiсце виходять сукнi, спiдницi, сарафани. Дуже полегшенi фактури тканин нададуть легкостi й повiтряностi самому образу. Доречними будуть натуральний шовк, креп-жоржет, крепдешин.

Усе це має бути дуже барвистим, з величезними яскравими орнаментами з пiдкресленими малюнками. Власне, це такий образ, який нагадуватиме вбрання мам i бабусь.

В модi - блискуче вечiрнє вбрання, з вiдкритими, сексуальними i вiдвертими декольте. Тканини дуже багатi, прикрашенi, розшитi бiсером i камiнням.

Але при тому має бути або строгий приталений силует, або, знову ж таки, рiзноманiтне нашарування легких шовкових тканин, якi пiдкреслюють фiгуру, її жiночнiсть.

Ранiше у повсякденному одязi переважав спортивний стиль, так званий унiсекс. На кожному кроцi - майки, топи, джинси. Усе це вiдходить на заднiй план.

У коротких стрижках 2007 року виділяються три основні напрями:

1. Real Daydream - невагомі стрижки, легкі «пір’їнки», безладні пасмочки. Переважаючі кольори: кориця і шоколадний, ніжний коричневий відтінок лісового горіха і карамель.

2. World Fusion - мікс з різноманітних культурних шарів Перу, Кенії і Індії. На голові розцвітають екзотичні квіти, розкішні орнаменти, кольори: мідний, чорний, індиго, червоний.

3. Gothic. Переважаючі кольори: елегантний чорний, глибокий червоний, прохолодний платиновий. Одним з основних модних акцентів зачіски буде чубок. Дизайнери рекомендують використовувати різні її форми.

До короткої стрижки підійде асиметричний косий чубок. З довгим волоссям добре буде виглядати рівний, але злегка рваний чубок, або густий, такий, що починається з потилиці, завдовжки трохи вище за брови.

У 2007 році модні самі різні види зачісок: пряме волосся, «хвостики» і строгі проділи, начісування і недбалі локони.

Пряме гладке волосся

http://www.imig-vn.info/?attachment_id=37Класичне гладке укладання дуже популярне цього сезону. Якщо ви не є володаркою ідеально прямого волосся, скористайтеся розгладжуючим шампунем і бальзамом або маскою, сушіть волосся, витягаючи його великою круглою щіткою. Для ідеального ефекту випряміть його праскою. Наймодніший проділ - прямій.

Начісування і розпатланість

В протилежність гладким зачіскам, цієї весни актуальне розпатлане волосся і начісування. Щоб зробити таке укладання, спочатку краще вимити волосся шампунем для додання об’єму. Висушивши волосся і нанісши на нього пінку або спрей для укладання, потрібно збити їх руками, додавши зачісці недбалість. Начісувати волосся краще гребінцем з частими зубами. Краще не начісувати волосся дуже часто - це шкодить волоссю і може зробити його тьмяним і ломким.

Романтичні хвилі

http://www.imig-vn.info/?attachment_id=38Хвилясте волосся виглядає жіночно, прикрашає практично будь-яку особу, до того ж, це головний тренд весни-літа-2008. Є маса способів завити локони. Можна скористатися щипцями для завивки, накрутити волосся на папільйотки (для дрібніших локонів), бігуді-липучки або термобігуді.

Пучки і «хвостики»

Для довгого волосся цього сезону актуальні різні види пучків і «хвостів». Можна зробити високий хвіст, забравши гладке випрямлене волосся на верхівці. Можна злегка начесати волосся і закріпити гумкою або шпилькою збоку. Пучок теж може бути строгим і жіночним, класичним, або недбалим, з пасмами, що вибиваються, або локонами.

Зачіски 2008 нового сезону - в моді сексуальна недбалість.

Навесні всім хочеться легкості і простоти, складні спорудження на голові не тільки не актуальні, на них просто немає часу. Все, що пропонують нам світові кутюр’є - це, встаючи вранці з ліжка, злегка наїжачити волосся і відправитися на роботу.

http://www.imig-vn.info/?attachment_id=143Якщо говорити про основні тенденції моди весняного сезону - це природність і натуральність. І хай вона не завжди виглядає естетично і актуально - не потрібно замислюватися про це дуже багато. Слідуйте своїм бажанням і настрою: нанесіть на голову небагато мусу для волосся і якомога сильніше наїжачте волосся, або просто збийте пасма волохатим гребінцем, струсивши пару разів головою. Не варто виробляти багаторівневе укладання або півгодини закручувати волосся на електрощипці - цього сезону це ні до чого.

Зачіска не повинна бути чіткою або послідовною, головна вимога - це чистота і доглянутість.

Якщо волосся довге - стилісти пропонують декілька нехитрих ідей:

1. Розпущене волосся злегка укладіть феном. Пасмочки, що злегка вибиваються з основної маси, додадуть вам сексуальної недбалості і витонченої романтичності. Постарайтеся створити ефект волосся, розпатланого весняним вітром, при цьому підкресливши його природну структуру. Якщо хвилясте волосся - немає необхідності його розпрямляти, краще перетворіть його на розкішні і рельєфні кучері за допомогою спеціальних гелів або воску. Уникайте ефекту склеєного і неживого волосся.

2. У моді знову коси. Найширше вони були продемонстровані у весняно-літніх колекціях Viktor&Rolf, Calvin Klein, Doo.Ri. Можете сміливо фантазувати на цю тему. Коса, що починається з потилиці, додасть наївного шику і витонченої елегантності. Усілякі сплетення на голові з використанням безлічі невеликих кісок зробить образ витонченішим. А кіска в стилі «хіппі», підв’язана шовковою або атласною стрічкою, додадуть в образ дівочої невинності.

3. Хвости цього сезону актуальні як ніколи. Покази колекцій Miu Miu, Lanvin, Gucci, Fendi і т.д. в черговий раз підкреслили це. Для довгого волосся найбільш актуальним стане кінський хвіст, закріплений яскравою шпилькою з квіткою або виразною стрічкою. Тільки не забувайте про недбалість - при створенні подібної зачіски не обов’язково використовувати гребінець.

Надлишок усіляких аксесуарів ще одна важлива деталь в створенні вашого образу.

http://www.imig-vn.info/?attachment_id=145Використовуйте не тільки екстравагантні шпильки, але усілякі стрічки, пов’язки, обідки. На деталі цього сезону варто звернути особливу увагу. Плавні лінії обличчя і шиї можете підкреслити за допомогою створення строгих пучків, які завжди виглядають жіночно і сексуально.

Якщо ж у вас коротке або середньої довжини волосся, удоскональте свою стрижку, створивши їй неправильну геометричну форму завдяки пасмам різної довжини. Безлад, усілякі пір’їнки, асиметричність - це те, що буде найбільш затребуване цього року. Те ж і в забарвленні: колірний різнобій, колорування з використанням декількох відтінків, контрастне мелірування, акцент на випадні пасма, ефект вигорілого волосся - все, на що вистачить фантазії, головне - не виглядати сіро і буденно. Однотонність йде в минуле, так само як і мода на неприродні «пекучі» кольори. Вони хороші тільки в комбінації з натуральнішими.

Останні тенденції зачісок - літо 2009

Кожна жінка може зробити собі модну зачіску, тим більше, що модні зачіски влітку 2009 року будуть зовсім не складні і з легкими формами. Модні стрижки, зачіски і колір волосся - виявляють тенденції моди.

Зробити стрижку, за якою легко доглядати, яка легко може перетворитися на модну зачіску, та ще і підходить до обличчя - мрія майже кожної людини, незалежно від віку. В більшості випадків ставлять акцент на практичність, особливо в сьогоднішній інтенсивний час.

Довгі, короткі, кучеряві, прямі - для кожного типу волосся можна підібрати свою зачіску відповідно до тенденцій моди. Модні кольори волосся відтінки міді, кориці, шоколаду, карамелі, сонця і горіха. Але необхідно пам’ятати, що завжди в моді залишається натуральність, якщо ви хочете змінити колір волосся, вибирайте такий тон, щоб волосся виглядало найприродніше.

Зачіски для блондинок

Коротке волосся

Якщо у вас світле волосся можете освіжити його зробивши меланж. Модні світлі відтінки - від темної блондинки з ваніллю до золотистого.

Якщо у вас коротке волосся злегка підкрутіть кінці і зафіксуйте зачіску лаком. У моді легка недбалість, тому не страшно, якщо волосся буде стирчати в різні боки.

Можна скористатися прийомом - «бардак». Наберіть на руку небагато пінки для укладки волосся і жмакайте волосся одночасно висушуючи феном.

Для любительок оригінальності і екстравагантності підійде така зачіска: наносимо на волосся пінку і висушуючи волосся феном одночасно зачісуємо його вгору і укладаємо.

Довге волосся

Цього літа будуть модними хвилі, тому вдало буде дивитися довге волосся злегка підкручене і акуратно укладене.