Смекни!
smekni.com

Управління папками в ОС Windows (стр. 4 из 4)

УКРАЇНСЬКІ ПОШУКОВІ СИСТЕМИ

Мета Потужна повнотекстова пошукова система, має оригінальну базу даних. Підтримує розвинену мову запитів, пошук за окремими полями документів. Виконує пошук з урахуванням морфології української, російської та англійської мов. Посилання супроводжуються анотаціями. Зручний та швидкий перегляд результатів.
Uaport Портал має потужні пошукові можливості у текстах документів в мережі Інтернет, архівах української преси, українських новинах, товарах та послугах. Пошук виконується не тільки українською, а й російською, англійською, французькою та іншими мовами.
Uaportal Великий багаторівневий каталог українських ресурсів (тематична та регіональна класифікація), швидкий пошук за ключовими словами.
Ping Каталог українських ресурсів з рейтингом сайтів та пошуковою системою. Має великий арсенал даних. Дозволяє шукати за фразами. Для зручності користувачів кожне знайдене слово із запиту виділяється червоним кольором.
Брама Каталог інформаційних ресурсів і пошукова система.
Bigmir Український інформаційний портал, каталог українських сайтів, пошук, новини, спорт, суспільство, пошта, радіо. Пошук виконується через Google або через Яндекс.
Холмс Інформаційно-пошукова система та каталог.
Silver Україна в Інтернеті. Тематичний каталог ресурсів. Пошук у рубриках.
360.com.ua Глобальний мета-пошук інформації на пошукових серверах усього світу. Можливість пошуку інформації на музичних сайтах України та Росії.
UaList Пошукова система і тематичний каталог українських сайтів.
Sesna Пошукова система та каталог є однією з найсерйозніших розробок у сфері рубрикації української та україномовної частини Інтернету. Пошук виконується як за ключовими словами, так і за темами; в межах регіону або країни.
Ukrop Український об'єднаний портал: інформація про Україну, останні новини, практично всі ресурси українського Інтернету, пошук необхідної інформації, каталог українських ресурсів.
Старт Украина Інформаційно-розважальні та ділові ресурси. Фірми, організації, новини, об'яви, домени. Пошук у каталозі.
AtlasUa Функціональний каталог українських сайтів. Має можливість пошуку товарів, послуг, новин, повнотекстових документів.
QS Каталог сайтів та пошукова система. Посилання супроводжуються анотаціями. Також є прайс-листи, оголошення, курси валют, погода та ін.
КУСТ Пошук в українських ресурсах, різноманітні сервіси, послуги, служби. Статистика сайтів та чемпіонат сайтів.