Смекни!
smekni.com

Основні положення електронної комерції (стр. 5 из 5)

- IT-CENTER www.buy.net.ua Товари:побутова та цифрова техніка. Оплата через банківський рахунок,Web-money,Western Union,готівкою. Доставка по Львову в залежності від суми заказу безкоштовно або 25 грн.;по Україні службами доставки за вибором покупця або самостійно забрати товар.

- ТіпТоп www.tiptop.if.ua м.Івано-Франківськ,вул.Довга,70. Товари:комп’ютери,аудіо,відео техніка,фотоапарати,периферія,пристрої живлення та інше. Оплата готівкою або без готівкою. Доставка – службами доставки,по місту 15грн.

- Інтернет-магазин OZON www.ozon.ru м.Москва,вул.8 Березня,14. Широкий асортимент товарів(книги,електроніка,ювелірні вироби).

- Інфоінцентр www.i-m.com.ua Сервер містить оголошення різних фірм,що продають комп’ютери і моплектуючі. Пошук товару можна за словом,виразом.

- інтернет-магазин BLACK STONE www.blackstone.com.ua м.Київ,вул.Ціолковського,38.Замовлення через інтернет,доставка службою доставки.

Висновки

Найкращий вибір умов оплати пропонує IT-CENTER. Доставка для всіх однакова,так як підприємства користуються послугами перевізника. Лише деякі підприємства надають доставку по своєму місту. На сайті інтернет магазину Умка NET покупцю дають можливість запропонувати його вид оплати і доставки. Вибір товарів великий для всіх розглянутих сайтів.

7. У відповідності з даними таблиці 1 класифікувати сайти з наведеними у таблиці 2 адресами за основними напрямами і моделями ЕК. Результати оформити у текстовому файлі за формою таблиці 3

Хід виконання

Адреса Web-сайта Галузь чи сфера діяльності Бізнес-модель ЕК Напрям ЕК
http://www.ua-tenders.com/ Всі галузі Он-лайновий зворотній аукціон В2В
http://portamix.com.ua/ Електроніка,комп’ютери,мобільні телефони,аудіо,відео,побутова техніка Електронна крамниця В2С
http://bud-inform.com.ua/about/ Будівництво Електронний мол В2С
http://www.derevo.info/ Деревообробна Інформаційний бізнес-портал з торговельним майданчиком В2В
http://ukrfood.com.ua/ Харчова промисловість Торговельний концентратор В2В
http://www.itkom.com.ua/index.php3 Мобільні телефони,електроніка,побутова техніка Он-лайновий аукціон В2С
http://www.auction.lviv.net/contens.asp Всі галузі Он-лайновий звичайний аукціон В2В
http://www.ebay.com/ Будь-які споживчі товари Он-лайновий аукціон В2С